2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Öncelikle maşallah diyelim,ömürlü olsun.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Öyle düşünme demek en hayırlı zaman buymuş ki,Rabbim bu zamanda vermiş.

Tekrar tebrik ederim.

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım çok sevindim.
kısmet olunca her türlü oluyor işte. hayırlı zamanı buymus demek ki

Son düzenleme:

safranımmmmmmmmmmmm çok sevindim.

hayırla doğsun inşallah.

şirinemiz anne mi oluyormuş :119::119::119:

hayırlı uğurlu olsun canımcım, sınavında şans getirsin sana Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

kızlar ben de bi önceki denemede 74 nete çıkabilmiştim ama bugün yaptığım denemede 65 nete geriledi

Son düzenleme:

safranımmmmmmmmmmmm çok sevindim.

hayırla doğsun inşallah.

şirinemiz anne mi oluyormuş :119::119::119:

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım çok sevindim.
kısmet olunca her türlü oluyor işte. hayırlı zamanı buymus demek ki
Allah razı olsun kızlar.
Rabbim hepimize nasip etsin
Henüz annelik duygusu hissetmedim normal hayat devam ediyor
Inşallah kpss de bana uğur getiririr.

Yok canim ben icanadoludayim. Burada bulamıyorum deneme.senin dediğin denemeler ne kadar.çok mantikli aslında.
canım yerini bilmiyorum ama üniversite olan her yerde fotokopici kırtasiyeler olyor onlar yapıyo 10 tl civarı oluyo içinde her yayın var bende dersanemden alıcam yediiklim onlar yaptırmış

ay çok sevindim hayırlı olsun saglıkla kavuş inşallah artık tek değiliz ogluşuma arkadaş geliyor :13:

Allah DİLEDİĞİn gibi buyutmeni nasip etsin insaallah

Canim burada senin dediğin gibi sistem yok.BBugün gittim dolandim yapan yok. Eskiden dershaneler deneme satardi parti o da yok. Yokluk içindeyim:) canim senden rica etsem ben para gondersem bana da alir yollar misim ? Eğer sen de yok dersen bilmiyorum artik

sınav öncesi hamile kalmak için cesaret aldıklarımdansın sende canım
teşekkür ederim güzel dileklerin için

Hayırlı uğurlu olsun canım
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

İki tane alan denemesi çözdüm bugün
Netler fena değil
Bize alanda sadece tarih coğrafya sorsalar ne güzel olurdu
Bıktım şu sosyal bilim alanlarından :97:

İki tane alan denemesi çözdüm bugün
Netler fena değil
Bize alanda sadece tarih coğrafya sorsalar ne güzel olurdu
Bıktım şu sosyal bilim alanlarından :97:
tubam netten indirdiğin alan denemesi varmı elinde bana faceden yollasan kuzum elimde hiç yok şuan
benimde başımın derdi o olmaz olasıca o sosyal bilimlerin diğer alanları

sınav öncesi hamile kalmak için cesaret aldıklarımdansın sende canım
teşekkür ederim güzel dileklerin için
inşalllah benim bebiş gibi akıllıdır seninkide ogluşum hiç engel olmadıda bende sınav konusunda anası biraz tembel çıktı

tatlım edebiyat varmı kaldımı bilmiyorum inan dediğim tarz deneme benim elimede geçmedi 2 haftadır bekliyorum bide benim dersaneye biteni yaptırmak imkansıza yakın bişey inan haftasonu pazar gidicem dersaneye bi konuşayım ona göre haber vereyim ben bide netten araştıracam indirebilirmiyim diye

günaydın kızlar vatandaşlık ve alan tarih soruları ile cebelleşiyoruz bu günlerde bitmek üzereler hafta sonu yaz temizliği yaptıracam bi kaç gün öyle gider sonra bi plan lazım bide türkçe ve mat a hiç bakmadım sosyal diğer alanlarıda unuttum 14 ders onlarıda bitirmeliyim ve bol deneme çözmeliyim

Anladim canim inşaallah bulursun. İstanbul daki arkadasimi aradim en adindan denk gelirse alsin diye. Nete cepten gidiyorum.dun kafeye gittim deneme indireyim diye 2 tane anca indirdim. memurlar.nette deneme paylasim yeri var oraya bakin derim.ben indiremedim gerci

Ben bir ay öncesinden indirdiğim yerin linkini vermiştim sen görmedin sanırım zümrem
https://www.facebook.com/KpssTurkiyeGeneliDenemeleri?fref=ts
Her türlü tg denemesi var kuzum bu linkte :13:

selamlar canlarım dün fetih1453ü izledim önce izlememiştim begendim filmi ama fatih rolü tıfıl kalmıs
bugun gec uyandım maalesef şimdi denemeyle başlayayım insallah

selamlar canlarım dün fetih1453ü izledim önce izlememiştim begendim filmi ama fatih rolü tıfıl kalmıs

güzel film ama gerçeklerle örtüşmeyen, hayal ürünü çok şey var. sanat bu tabii kendince yorumlamış kolay gelsin canım ben de mat çalışcam bugün

güzel film ama gerçeklerle örtüşmeyen, hayal ürünü çok şey var. sanat bu tabii kendince yorumlamış kolay gelsin canım ben de mat çalışcam bugün

fatih daha olgun görünümlu olmalıydı bence çocuk gibi kalmış. o yanındaki uzun saçlı adam daha yakışırdı hatta. ama yine de iyiydi.
sana da kolay gelsin canım

Dediğin gibi küçücük uşağı koymuşlar oraya hiç yakışmamış o adam o role.Film fethi değil Ulubatlıyla o kızın aşkını anlatıyordu,ben sevmemiştim.

Yarın genel tekrarlara başlıyorum inşallah 15 günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…