slm güzellerim...sizleri çok özledim..eve henüz net bağlatamadığımız için yazamıyorum..görümcemlerdeydim bi ses vereyim dedim..yeni ev, yeni bi şehir deyim..tayin için ve ev için çok dua ettim, ettik.nasip oldu şükür.hepinize çoooook teşekkür ediyorum tekrardan..Rabbim hepinizin dileklerini hayırlııyla kabul etsin...
bu süreç içinde ssizler neler yaptınızz, sedefim söz oldumu neler yaşadın çok merak ediyorum mesela..nilcim zümrem oğluşun oluyormuş gözünaydın cnm..sağlıkla gelsin inş..rengiş mona tuba bade sizlerden hayırlı haberler yokmuhasret eşin iş buldumu
kızlar bende kpss çaılışmaya devam tabii ama geride kaldım biraz...
bugün özel bi kreşe iş görüşmeye gittim..okul öncesi sertifikam var ya..hem kızım yanımda olur hemde maddi olarak katkı sağlarım ve tecrübe olarak iyi olur diye düşündüm..kpss yi kazanamazsam yaşta geçmeden alternatifleri değerlendireyim dedim..henüz bi sonuç yok haber vericekler..benden böyle işte kuzularım,ismini yazdığım yazamadıklarıma herkese kucak dolusu öpücükler..net bağlatayım aranızdayım
canım özledik seni hoş geldin hayırlı olsun eviniz tayininiz artık aynı şehirdeyiz zannımcaslm güzellerim...sizleri çok özledim..eve henüz net bağlatamadığımız için yazamıyorum..görümcemlerdeydim bi ses vereyim dedim..yeni ev, yeni bi şehir deyim..tayin için ve ev için çok dua ettim, ettik.nasip oldu şükür.hepinize çoooook teşekkür ediyorum tekrardan..Rabbim hepinizin dileklerini hayırlııyla kabul etsin...
bu süreç içinde ssizler neler yaptınızz, sedefim söz oldumu neler yaşadın çok merak ediyorum mesela..nilcim zümrem oğluşun oluyormuş gözünaydın cnm..sağlıkla gelsin inş..rengiş mona tuba bade sizlerden hayırlı haberler yokmuhasret eşin iş buldumu
kızlar bende kpss çaılışmaya devam tabii ama geride kaldım biraz...
bugün özel bi kreşe iş görüşmeye gittim..okul öncesi sertifikam var ya..hem kızım yanımda olur hemde maddi olarak katkı sağlarım ve tecrübe olarak iyi olur diye düşündüm..kpss yi kazanamazsam yaşta geçmeden alternatifleri değerlendireyim dedim..henüz bi sonuç yok haber vericekler..benden böyle işte kuzularım,ismini yazdığım yazamadıklarıma herkese kucak dolusu öpücükler..net bağlatayım aranızdayım
Hayırlı kandiller kızlarımdualarda birbimizi unutmayalım e mi
zaten 50 soru değilmi tatlım buldugunu al derim hatta istanbuldaydın sanırım tüm tg alan denemelerini kitap haline getirip satıyolr bulursan onu al nerden baksan 100 küsür alan denemesi çözülür aöbt ye kadar ha bide çözümlü olursa süper oluyor
Kızlar şu tarihi napıcam ben yine denemede batırdım ya
Kızlar şu tarihi napıcam ben yine denemede batırdım ya
al benden de o kadar
Bende de aynısı oldu bugün.Sınavda cevaplar net oluyor,o yüzden takma bidenem.
Bu sabah bir gazla uyandım 300 soru çözdüm, taa ki son denememin cevaplarına bakana kadar. Yok olmuyor yapamayacağım galiba ben bu işi
sorma andro benım de moralim bozuldu ya diğerleri iyi olsa elbet tarihte mahvediyorumtürkçeden de 1 boş 4 yanlısım cıktı öleyim ben ya
İkidir coğrafyayı batırıyorum ben de, nazar mı değdi ne oldu anlamadım.Hayır bilmesem üzülmeyeceğim bile bile göre göre yanlış yapıyorum. Ya soruları ya şıkları yanlış okuyorum. Sınavda da böyle yaparsam bütün emeğe çöpe gidecek.
nazar olabilir canım bız buraya yazdıgımızda da bir bakıyorduk sonraki günler batırmışızokuyan ziyaretçiler falan cok var millet maaşallah demez ki
İnsan kendi kendine bile nazar değdiriyor, ay ne güzel yapıyorum diyorum ertesi gün batıyor
evet en cok kendı kendımıze nazar değermişiz zaten. ben de tarihte hep doğru doğru gidiyordum sevinmeye basladıgım an yanlıs cıktı
neyse bakalım ben derse döneyim canım mucuk