2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

evet canım benim, bu yıl baya ile açmışlar ama şu garip edirneme neden açmamışlar pöf ya diyorum seksenler dizisindeki gibi
Sandalet ve çantalarda elim hep kahverengiye gider içim çökmüş benim
kayınvalidene de almakla çok iyi yapmışsın kuzum.İyi günlerde kullansınlar
yok tuğbam aslında kahverenginin de ayrı bi asilliği vardır, ama ben daha böyle rengarenkçiyim zaten senin kıyafetlerin kahveyse kesin al, çantanı rahatlıkla kullanırsın
Rengiş sen niye pasif oldun şimdi ya

ay noldu ki acaba rengoşumuza :26: dün birileri onun canını sıkmış galiba

meraba canlarım benim sabah alan cog. çalıştım öglen deshaneye gittim alan ve gkgy denemesine girdim
alandan 37 d 4 boş var konularım bitti ama soru çözmedim daha durum iyi gibi sevindim
gkgy de gk bölümünü çözdüm bebiş çok oturup yorulunca rahatsz ediyo beni kıyamadım çıktım akşamda türkçe mat ını çözecem inş.
gr kızlar
bu arada parayı yatırdım foto ya da mezuniyette sorun yok bi tek diploma notu giremedim o da zorunlu değilmiş traanskrip ya da geçici mezuniyet bel. vARSA BAŞVURU MER. GİRİYOLARMIŞ YOKSADA GİRMEK ZORUNDA DEGİLMİŞİZ

Maşallah abla çok iyi netin.Ben de eğitim çalışcam.

Bi poh yapamadım başvuru adına bakam nolcak.

Sağ ol bu arada.

Gittim başvuruyu yaptım kızlar,onaylı belgeyi götürüyorsun,basvuru formu dolduruyorsun bir tanede,sonrada imzalar falan atılıyor,üç lira veriyorsun,güzelim onaylı belgende orada kalıyor,sonuç olarak eğitim durumu bilgin değişiyor işte,olay bu.

Yaptım başvuruyu üstümden bir yük kalktı ooohh be

kuzum biz diplomayı hemen alamadığımız için mezun olunca geçici mezuniyet belgesi aldık.
diplomanın yerine geçiyor yani.

anladım canım.
bizim burdaki liseden yapılmıyormus. merkeze göndermezler beni umarım
canımı sıkmaktan 2 gündür ders calısamadım

anladım canım.
bizim burdaki liseden yapılmıyormus. merkeze göndermezler beni umarım
canımı sıkmaktan 2 gündür ders calısamadım

kuzum neden canını sıkıyorsun
istersen git şimdi yaptır için ferahlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…