Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım benim, bu yıl baya ile açmışlar ama şu garip edirneme neden açmamışlar pöf ya diyorum seksenler dizisindeki gibiyok kuzum ya cogu gerek yok bile diyor. ben yarın gidicem okula sorup haber ederim size
kuzum benım ile gecen yıl da acılmıstı bu yıl yine acılmıs yalnız bu yıl daha cok il acılmıs gibime geldı. gecen sene 17 il vardı
aynen kuzum
yok tuğbam aslında kahverenginin de ayrı bi asilliği vardır, ama ben daha böyle rengarenkçiyim zaten senin kıyafetlerin kahveyse kesin al, çantanı rahatlıkla kullanırsınSandalet ve çantalarda elim hep kahverengiye gider içim çökmüş benim
kayınvalidene de almakla çok iyi yapmışsın kuzum.İyi günlerde kullansınlar
Rengiş sen niye pasif oldun şimdi ya
2013 te memur olarak atandım yardımcı olabilirim
İstemez,sağ olasın.Yeterince tecrübeliyiz.
Hala aps bekliyorum 2 gün geçti.[/QUOTE
SEVDALİNKAM çokkkk fenasın (anladın sen onu )
meraba canlarım benim sabah alan cog. çalıştım öglen deshaneye gittim alan ve gkgy denemesine girdim
alandan 37 d 4 boş var konularım bitti ama soru çözmedim daha durum iyi gibi sevindim
gkgy de gk bölümünü çözdüm bebiş çok oturup yorulunca rahatsz ediyo beni kıyamadım çıktım akşamda türkçe mat ını çözecem inş.
gr kızlar
bu arada parayı yatırdım foto ya da mezuniyette sorun yok bi tek diploma notu giremedim o da zorunlu değilmiş traanskrip ya da geçici mezuniyet bel. vARSA BAŞVURU MER. GİRİYOLARMIŞ YOKSADA GİRMEK ZORUNDA DEGİLMİŞİZ
Hala aps bekliyorum 2 gün geçti.
deliyyyyy
inşallah sınavdada iyi olur tatlımn önemli olan bu bi totomu kaldırıp çalışabilsemMaşallah abla çok iyi netin.Ben de eğitim çalışcam.
Bi poh yapamadım başvuru adına bakam nolcak.
Sağ ol bu arada.
Yaptım başvuruyu üstümden bir yük kalktı ooohh be
nerde yaptın kuzum?
Lisede yaptım kuzum.
Mezuniyet belgesini istiyorlar.
bu sene mezun olacaklardan da öğrenci belgesi.
mezuniyet belgesı ne oluyor kuzum? bana sadece diploma verdiler okuldan:44:
kuzum biz diplomayı hemen alamadığımız için mezun olunca geçici mezuniyet belgesi aldık.
diplomanın yerine geçiyor yani.
anladım canım.
bizim burdaki liseden yapılmıyormus. merkeze göndermezler beni umarım
canımı sıkmaktan 2 gündür ders calısamadım
anladım canım.
bizim burdaki liseden yapılmıyormus. merkeze göndermezler beni umarım
canımı sıkmaktan 2 gündür ders calısamadım