2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Yavrum ben çok beğendim,kafayı epey yoruyor ve sınav tarzında çoğu soru.

Mutlaka çözün bence de.
Ben 2013 u bitirdim 2014 u aldım başlayacağım şimdi

Hayallerimiz aynı sedef
Sınavdan sonra :118:
Ben her sene ilgimi çeken kitaplarımı not ederim ve ocak ayinda alirim.
1 sene boyunca onları okur bir yandanda yeni çıkan kitapları takip eder yorumlarini okur ilgimi cekenleri not ederim
Bu sene de ocak ayinda listedeki kitapları aldım belki gormussundur ocak ayinda yayınladım burada
17 kitap ama okumak ne mümkün 5. Aya gireceğiz hala 2. Kitaptayim kpss kitaplarından başımı kaldırıp okuyamiyorum
Inşallah seneye atanirim ve sakin kafayla bol bol okuruz

Canim bak gor tahmin inden daha iyisini yapacaksin. daha cok zaman var. Halledilemez bi durum yok.
inşallah canım benim ya

aa çok merak ettim kitap listeni, görmedim galiba canım, tekrar yayınlar mısın, hem bana da fikir olur
ben kristin hannah ve sarah jio nun kitaplarını not ettim. burdan bi arkadaşım mart menekşelerini önermişti geçen yıl, okumak kısmet olmadı. doğan cüceloğlunu dinlemeyi seviyorum. onun da bi kaç kitabını alıcam.
bende bu kafayla okuyamıyorum. zaten bu kafayla okumak da istemiyorum. sınav bi bitsin, alayım elime çayımı, dalayım romanımın derinliklerine..

hata veriyor yüklerken, bende buraya yükledim
http://hizliresim.com/JL6JVJ

bende bu listeden 2 kitap okudum sadece.
inşallah atanınca kafam daha rahat okurum hepsini.
normalde senede 15-20 tane okurdum
neyse bu sene de böyle geçsin

yaza telafi edicez kuzum :13:
bunların arasından senden önce ben ve ayşe kulinin dönüşünü çok merak ediyorum.

yaza telafi edicez kuzum :13:
bunların arasından senden önce ben ve ayşe kulinin dönüşünü çok merak ediyorum.
Senden önce beni okuyorum suan. Çok güzel bir kitap. Okuyanlar hep son bölümünü dışarıda okumayın sakin çok aglayacaksiniz demişler.
Sanırım tek agladigim kitap pirayeydi
Ayse kulinin bu kitabı hariç tüm kitaplarını okudum, hepsi kitapligimda mevcut
Birde Ahmet ümit favori yazarimdir

selam kuzularım napıyorsunuz
ben tarih tekrarı yapıyorum şuan : kitap siparişimi fazla uzatmadan dün size söylediğim an sectim onayladım verdim
bu kez sürat kargoyu sectim inşallah sorun yasamamam kargoda

benim favorim de canan tan, piraye en sevdiğim kitabıydı. bunun dışında, en son yürekler ölür ve yüreğim seni çok sevdi kitapları da beni çok etkilemişti. tavsiye ederim safranım. eroinle dans da süperdi. son çıkan kitabı hasreti okuyamadım, bu yaz o da listemde kısmetse.
selam kuzularım napıyorsunuz
ben tarih tekrarı yapıyorum şuan : kitap siparişimi fazla uzatmadan dün size söylediğim an sectim onayladım verdim
bu kez sürat kargoyu sectim inşallah sorun yasamamam kargoda
kuzum ben de dün sipariş verdim. sürat kargoyu tercih ettim. az önce mesaj geldi, buraya varmış, yarın teslim ediceklermiş. süratla bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım. hala hızlılar belli ki. senin de yarın gelir büyük ihtimal

Bende canan 'tan hasret harici hepsini okudum. Çok sevmiştim.
Ay atansakta geyik topigimizde akşama ne yemek pisirecegimizi, hangi kitapları okudugumuzu, tatile nereye gideceğimizi ve çocuk bakımını konuşsak

kuzum bana da sabah mesaj geldi. umarım hemen gelir

Günaydın kızçeler. Spordan geldim kahvaltı edip ders çalışcam bugün. Ne zamandır serdim toparlamam gerek
öptüm hepinizi

Selam canlarım
duydunuz mu kpss kalkıyormus her kurum kendi sınavını yapacakmış

yani en fazla bu kadar torpil var diye bağırılırdı ancak
Yaşamaktan soğudum valla

ben gidip ders calısayım bari

Selam canlarım
duydunuz mu kpss kalkıyormus her kurum kendi sınavını yapacakmış

yani en fazla bu kadar torpil var diye bağırılırdı ancak
Yaşamaktan soğudum valla

ben gidip ders calısayım bari
ne zaman kalkıyomuş? boşa mı çalışıyoz şimdi biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…