2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

3 kuruşluk keyfim vardı çalışyodum ne güzel. aha oda gitti :KK14:

ay kuzum senin niye keyfn gidiyor bu sene getirmezler seneye de getiremezler. hop diye kaldıramazlar ki
bu sene kazanacagız inşallah

gelecekteki hayat için üzüldüm ben.

ay kuzum senin niye keyfn gidiyor bu sene getirmezler seneye de getiremezler. hop diye kaldıramazlar ki
bu sene kazanacagız inşallah

gelecekteki hayat için üzüldüm ben.

bu sene az kaldı kalkamaz zaten de. bir kaç seneye dedikleri gibi memuriyeti de laçka edecekler bizde senelerce beklediğimizle psikolojimizi bozduğumuzla kalacaz. :2:

bu sene az kaldı kalkamaz zaten de. bir kaç seneye dedikleri gibi memuriyeti de laçka edecekler bizde senelerce beklediğimizle psikolojimizi bozduğumuzla kalacaz. :2:

ya biz bu sene elimzden geleni yapalım da gerisi Allaha kalmıs zaten
Allahtan da büyük değiller ya.

boşver çalış başlamışken bu kadar az kalmışken bırakırsak kaybederiz.

ya biz bu sene elimzden geleni yapalım da gerisi Allaha kalmıs zaten
Allahtan da büyük değiller ya.

boşver çalış başlamışken bu kadar az kalmışken bırakırsak kaybederiz.

orası da öyle. ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık keşke hiç bulaşmasaydım şu sınava. bu saatten sonrada bırakamam. mecbur devam :95:

orası da öyle. ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık keşke hiç bulaşmasaydım şu sınava. bu saatten sonrada bırakamam. mecbur devam :95:

keşke aynen hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz kuzum.
hadi çalışmaya gidelim :KK14:

Günaydın kızçeler. Spordan geldim kahvaltı edip ders çalışcam bugün. Ne zamandır serdim toparlamam gerek :KK55:
öptüm hepinizi :KK54:

Selam canlarım
duydunuz mu kpss kalkıyormus her kurum kendi sınavını yapacakmış

yani en fazla bu kadar torpil var diye bağırılırdı ancak:KK14:
Yaşamaktan soğudum valla

ben gidip ders calısayım bari:KK14:

kolay gelsin canlar :KK16::KK16:
sıkmayalım kızlar canımızı bu sene emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah :KK19:

24 saatte vatandaşlık yazanlar oluyor ama bana çok yüzeysel geldi onlar.

İhtiyaç'ın kitabı hem sıkıcı değil hem de güzel.Normal kitap ama.

İhtiyacın o kitabı bende var aslında da ben biraz daha jet yol almayı düşündüm :KK1: ama olmayacak sanırım.

Çok teşekkür ederim cevabın için.

İhtiyacın o kitabı bende var aslında da ben biraz daha jet yol almayı düşündüm :KK1: ama olmayacak sanırım.

Çok teşekkür ederim cevabın için.

anayasa da yüzeysel çalışmak işe yaramıyor maalesef o kadar çok bilgi var ki :KK25: hiç yorumu olmayan bir ders çünkü ama istersen yediiklimin kısayol serisini alabilirsin ben ondan çalışıyorum şemalar şeklinde falan anlatmışlar renkli güzel bir kitap

Son düzenleme:

kuzum inşallah :KK16:

sabahtır alan çalışıyorum kızlar sıkıldım:KK14:
sizde ne var ne yok :KK6:

ben bugün deneme çözdüm sadece kuzum.
bahar yorgunluğu uğradı bana sanırım uyumak istiyorum bütün gün :KK1:
bir duş alayım en iyisi ondan sonra alan çalışırım yatana kadar :KK6:

Bende canan 'tan hasret harici hepsini okudum. Çok sevmiştim.
Ay atansakta geyik topigimizde akşama ne yemek pisirecegimizi, hangi kitapları okudugumuzu, tatile nereye gideceğimizi ve çocuk bakımını konuşsak
ayy inşallah safranımmm :KK16:
kuzum bana da sabah mesaj geldi. umarım hemen gelir:KK55:
benimki geldi kuzum. seninki de gelmiştir herhalde. valla ben alan kitabını görünce hiç sevinmedim :KK14:
Selam canlarım
duydunuz mu kpss kalkıyormus her kurum kendi sınavını yapacakmış

yani en fazla bu kadar torpil var diye bağırılırdı ancak:KK14:
Yaşamaktan soğudum valla

ben gidip ders calısayım bari:KK14:
evet duydum. aslında mantıklı olan da buydu. ama bu bizim ülkemizde torpilsiz işlemezzz

bugün bohçama alıncaklarda son rütuşları yaptım. bi şeyde aklım kalmıştı, onu da alıverdim. :KK1: geoyu bitirip alana ve vat. a başlamam lazım :KK14:

ayy inşallah safranımmm :KK16:

benimki geldi kuzum. seninki de gelmiştir herhalde. valla ben alan kitabını görünce hiç sevinmedim :KK14:

evet duydum. aslında mantıklı olan da buydu. ama bu bizim ülkemizde torpilsiz işlemezzz

bugün bohçama alıncaklarda son rütuşları yaptım. bi şeyde aklım kalmıştı, onu da alıverdim. :KK1: geoyu bitirip alana ve vat. a başlamam lazım :KK14:

kuzum benım mesajda 29unda teslim edilecek diyor:44:

günaydın canlarım ben geldim neler yaptınız hepinizi özledim :KK19:
ben hiçbişey çalışamadım malesef kayınvalidemlerin evi 2 oda biz orda kalıcaktık kaynımda düğünden sonra eşyalı bi ev tutmuştu kaynanam iptal ettirmiş burda ayarlarız diye hamile hamile 1 hafta hergün bi akrabada kaldık eşimle yorgunluktan bitmiş durumdayım bende bebişte eve geldim 2 gündür uyuyorum daha valizleri boşaltmadım :KK31: neyse sıkmayayım canınızı en kısa zamanda toparlanıp gelicem inş. :KK34:

günaydın canlarım ben geldim neler yaptınız hepinizi özledim :KK19:
ben hiçbişey çalışamadım malesef kayınvalidemlerin evi 2 oda biz orda kalıcaktık kaynımda düğünden sonra eşyalı bi ev tutmuştu kaynanam iptal ettirmiş burda ayarlarız diye hamile hamile 1 hafta hergün bi akrabada kaldık eşimle yorgunluktan bitmiş durumdayım bende bebişte eve geldim 2 gündür uyuyorum daha valizleri boşaltmadım :KK31: neyse sıkmayayım canınızı en kısa zamanda toparlanıp gelicem inş. :KK34:
En kısa zamanda toparlanirsin umarim
Kolay gelsin sana

X