- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
beni de korkutuyor nedense :26:
tgsini çözmüştüm bir ara kendimden geçmiştim ondan olsa gerek
senın denemeler nasıl gidiyor kuzum yükselttin mi netleri
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de korkutuyor nedense :26:
tgsini çözmüştüm bir ara kendimden geçmiştim ondan olsa gerek
senın denemeler nasıl gidiyor kuzum yükselttin mi netleri
iyi kuzum çok şükür
geçen seneden daha dolu hissediyorum kendimi özellikle alanda.
alandan soru bankalarını çözmeye başladım
geçen dershanede sizin alan denemesine baktım Mefûlü mefâîlü mefâîlü feûlün falan yazıyodu.
hababam sınıfı geldi aklıma
maaşallah kuzm
üff sorma bir de biz onları çözüyoruz düşün
Allah sabır versin bize kuzum.
inşallah mükafatını alırız bu sıkıntıların.
maşallah canım benim 0 netim çıkar anca
kuzum fem ve 7iklim kesin al. başka bilmiyorum
ben de bugün 7iklimin alan kitabını sipariş ettim. nt de inceledim yargıyı,7iklimi ve ihtiyacı. hepsi kopyala yapıştır. koca koca paragraflar. ansiklopedi gibi. aralarında hiç fark yoktu. sadece ihtiyaç biraz daha renkli almıştı. ona da güvenemedim nedense, 7iklim aldım. ağlıcağım geldi kitapları görünce. kitapçı bile bana acıdı. fkb yi sırf sizi saf dışı bırakmak için koymuşlar, Allah kolaylık versin bacım dedi sağol didim
kızlar o soruyu buldum. soruda şöyle diyo:
1-dağ
2-ova
3-plato
4- göl alanı
hangisi gda da daha fazla yer kaplar? diyor.
ben şimdi anladım soruyu, tamam göl alanı da fazla ama ova ve plato daha fazla diye, cevap 2-3 olcak. kusura bakmayın sizin de kafanızı bulandırdım
inşallah kuzum ya, ama çok yorgun hissediyorum kendimi. o mefalü bilmemne bizde de var biliyo musun
yetişir kuzum hiç gözün korkmasın yeter ki azmini kaybetme sen
ay kuzum şimdi içim daha bi rahatladı, sepete bi attım bi çıkardım. almayı çok istiyodum çünkü. ama almak hiç mantıklı gelmedi. iyi yapmışım o zaman
aaa gerçekten mi kitapseç akıllanmıs desenesevindim valla abim alacak bana kitapları ona cok yüklenmek de istemiyorum zaten
kuzum sen almamakla cok iyi yapmıssın ciddyim. zaten gky egitim falan bitti onların getirisi ya gecen yıl gkyden 65 net yapan gitti onu hiç unutamıyorum.
sen kendine alandan al test kitapları falan ya bir de pahalı ki sorma :26:bir soru bankası 21 lira neyse ihtiyacınmıs onu alayım bari
deneme de bayagı cıkarmıslar aynı yayın çözmeyelim hep
inşallah muhatçım. alan kitabım gelene kadar geometriyi bitirmeye karar verdim. 16 video var. 4 ü bitti bakalımYok canim ya ne 0 neti. Bi bismillah de gerisi gelir
inşallah kuzum ya, ama çok yorgun hissediyorum kendimi. o mefalü bilmemne bizde de var biliyo musun
tek hayalim, 20 temmuzda sınavdan çıktıktan sonra istediğim romanları alıp okumak
ay kuzum şimdi içim daha bi rahatladı, sepete bi attım bi çıkardım. almayı çok istiyodum çünkü. ama almak hiç mantıklı gelmedi. iyi yapmışım o zaman
şimdilik bizde soru bankası yok. aldığım kitabın yanında 5 kitapseç denemesi var. soru bankası çıkınca alırım kuzum. bu kpssye hazırlanmak başlı başına bi servet istiyo zaten
inşallah muhatçım. alan kitabım gelene kadar geometriyi bitirmeye karar verdim. 16 video var. 4 ü bitti bakalım
kızlar size soracağım ama netten bakmayın fikir yürtümeye çalışın.
23 Nisan dünya da sadece Türkiye ile X ülke de kutlanır? x hangisi sizce?
kızlar size soracağım ama netten bakmayın fikir yürtümeye çalışın.
23 Nisan dünya da sadece Türkiye ile X ülke de kutlanır? x hangisi sizce?
ya azerbaycan ya kktc kuzum :44:
kesin cevap kktc cunku bu soru bugun facebookta da dolaşıyodu
doğrudur canım benim aklıma ilk azerbaycan geldi nedense
sanırım şu sebepten dolayı kktc bize bağlı gibi ya o yuzden onlarda resmi olarak kutluyolar azerbaycandada kutlanıyodur mutlaka ama onlarda resmi bişey yok sanırım:44:
Azeriler bizi pek sallamıyo bence.
bence sallıyolar yahu sallamak zorundalar onlarda Türk devleti ama biz onlardan ilerdeyiz
Nerelerdeydin sen?
bdv de birine fazla atar g.te batar yazdım diye zalım mune banladı beni