2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

senın denemeler nasıl gidiyor kuzum yükselttin mi netleri :KK19:

iyi kuzum çok şükür :nazar:
geçen seneden daha dolu hissediyorum kendimi özellikle alanda.
alandan soru bankalarını çözmeye başladım:KK6:
geçen dershanede sizin alan denemesine baktım Mefûlü mefâîlü mefâîlü feûlün falan yazıyodu.
hababam sınıfı geldi aklıma :KK9::KK9:

iyi kuzum çok şükür :nazar:
geçen seneden daha dolu hissediyorum kendimi özellikle alanda.
alandan soru bankalarını çözmeye başladım:KK6:
geçen dershanede sizin alan denemesine baktım Mefûlü mefâîlü mefâîlü feûlün falan yazıyodu.
hababam sınıfı geldi aklıma :KK9::KK9:

maaşallah kuzm:nazar:
üff sorma bir de biz onları çözüyoruz düşün:KK14:

Gkgy de dandirik bi netle alanı sallayıp gidenleri öldürmek istiyorum.:KK14:

Ben de bugün epey soru çözdüm,2 gün daha boşum,biraz genel tekrar yapıcam yine.:2:

maşallah canım :nazar: benim 0 netim çıkar anca :KK14:

kuzum fem ve 7iklim kesin al. başka bilmiyorum :KK14:

ben de bugün 7iklimin alan kitabını sipariş ettim. nt de inceledim yargıyı,7iklimi ve ihtiyacı. hepsi kopyala yapıştır. koca koca paragraflar. ansiklopedi gibi. aralarında hiç fark yoktu. sadece ihtiyaç biraz daha renkli almıştı. ona da güvenemedim nedense, 7iklim aldım. ağlıcağım geldi kitapları görünce. kitapçı bile bana acıdı. fkb yi sırf sizi saf dışı bırakmak için koymuşlar, Allah kolaylık versin bacım dedi :KK14: sağol didim :KK14:

kızlar o soruyu buldum. soruda şöyle diyo:
1-dağ
2-ova
3-plato
4- göl alanı
hangisi gda da daha fazla yer kaplar? diyor.
ben şimdi anladım soruyu, tamam göl alanı da fazla ama ova ve plato daha fazla diye, cevap 2-3 olcak. kusura bakmayın sizin de kafanızı bulandırdım :KK17:

Yok canim ya ne 0 neti. Bi bismillah de gerisi gelir

yetişir kuzum hiç gözün korkmasın yeter ki azmini kaybetme sen :KK19:
inşallah kuzum ya, ama çok yorgun hissediyorum kendimi. o mefalü bilmemne bizde de var biliyo musun
tek hayalim, 20 temmuzda sınavdan çıktıktan sonra istediğim romanları alıp okumak :KK9:

aaa gerçekten mi kitapseç akıllanmıs desene:KK53:sevindim valla abim alacak bana kitapları ona cok yüklenmek de istemiyorum zaten:KK14:

kuzum sen almamakla cok iyi yapmıssın ciddyim. zaten gky egitim falan bitti onların getirisi ya gecen yıl gkyden 65 net yapan gitti onu hiç unutamıyorum.
sen kendine alandan al test kitapları falan ya bir de pahalı ki sorma :26:bir soru bankası 21 lira :KK53: neyse ihtiyacınmıs onu alayım bari
deneme de bayagı cıkarmıslar aynı yayın çözmeyelim hep :KK14:
ay kuzum şimdi içim daha bi rahatladı, sepete bi attım bi çıkardım. almayı çok istiyodum çünkü. ama almak hiç mantıklı gelmedi. iyi yapmışım o zaman :KK1:
şimdilik bizde soru bankası yok. aldığım kitabın yanında 5 kitapseç denemesi var. soru bankası çıkınca alırım kuzum. bu kpssye hazırlanmak başlı başına bi servet istiyo zaten
Yok canim ya ne 0 neti. Bi bismillah de gerisi gelir
inşallah muhatçım. alan kitabım gelene kadar geometriyi bitirmeye karar verdim. 16 video var. 4 ü bitti bakalım :KK6:

inşallah kuzum ya, ama çok yorgun hissediyorum kendimi. o mefalü bilmemne bizde de var biliyo musun
tek hayalim, 20 temmuzda sınavdan çıktıktan sonra istediğim romanları alıp okumak :KK9:

ay kuzum şimdi içim daha bi rahatladı, sepete bi attım bi çıkardım. almayı çok istiyodum çünkü. ama almak hiç mantıklı gelmedi. iyi yapmışım o zaman :KK1:
şimdilik bizde soru bankası yok. aldığım kitabın yanında 5 kitapseç denemesi var. soru bankası çıkınca alırım kuzum. bu kpssye hazırlanmak başlı başına bi servet istiyo zaten

inşallah muhatçım. alan kitabım gelene kadar geometriyi bitirmeye karar verdim. 16 video var. 4 ü bitti bakalım :KK6:

Canim bak gor tahmin inden daha iyisini yapacaksin. daha cok zaman var. Halledilemez bi durum yok.

kızlar size soracağım ama netten bakmayın fikir yürtümeye çalışın.

23 Nisan dünya da sadece Türkiye ile X ülke de kutlanır? x hangisi sizce?:KK14:

X