2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)


ben ihtiyaç kullanmadım ama güzel diyordu arkadaşlarım :107:
 

Ben geçen yıl birinci dönem Yediiklimin Eğitim konu anlatımını aldım dersaneye gitmeyi düşünmüyordum.Sonra 2. dönem dersaneye yazılınca Yargının setini de verdiler. İkisini karşılaştırdığımda kesinlikle Yediiklim diyorum.Yargı çok sıkıcı geldi bana.Dersane GKY olarak da Yediiklim setini verdi.Eğitimi kadar olmasa da fena değildi.Gerçi tarihini hiç beğenmedim,çok yüzeysel geldi bana.Çok yardımcı olamadım belki ama Eğitim deyince aklıma Yediiklim geliyor söylemek istedim
 
Eğitimden ihtiyaç alcam kesin gibi data gk-gy modüler set mi canım?

ben ihtiyaç kullanmadım ama güzel diyordu arkadaşlarım :107:
Eğitimde ihtiyaç iyiymiş ama Gk-gy den emin olamadım modüler set alcam ama hangi yayın iyidir bilmiyorum işte...
 
Son düzenleme:

Ben yediiklimin dershanesine yazıldım o yüzden yediiklim almayı düşünmüyorum malum vercekler nasıl olsa yargıyı da çıkardım listeden sıkıcı hiç çekemem saol canım
 
Son düzenleme:
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
kafam o kadar karışık ki..
bugün bi arkadaşımla görüştük. o da sınıfçı, onun da ilk girişiydi. atanamadı.
biliyosunuz ben ücretli istiyodum keşana. sırf bu evden uzaklaşıp rahat rahat ders çalışmak için. ama geçen gün buraya bi arkadaş da yazmış, yorgun olucaksınız çalışmanız zor olucak falan diye. aynısını bugün arkadaşım da dedi.
o da önce ücretli yapsam mı diye düşünmüş, ama sonra vazgeçmiş. bi de dershaneye gitmeyi düşünüyo benim de kafama soktu şimdi kararsızım. diyo ki ''hadi bu yıl okuldu stajdı vize final vs bunlarla uğraştık, ama şimdi bunlar yok ve rahat rahat hazırlanabiliriz, dershaneye de gidersek 2014 de atanma ihtimalimiz çok yüksek, ama ücretli yaparsak yorgunluktan ders çalışamazsak 2014 de atanamazsak 2015 e kalırsak seneye dershaneye gitmek de istemeyiz, 2 kere sınava girdikten sonra hevesimiz de gider, hazır bilgilerimiz tazeyken bu sene bu işi halledelim'' dedi.
ne diyim mantıklı geldi.
ama dershane asla düşünmüyodum. o ihtiyaçla fem arasında kalmış. o geçen yıl feme gitmişti. ben ihtiyaca gitmiştim. ihtiyaçtan zaten hiç memnun değildim. ama fem onun anlattığına göre çok disiplinliymiş. zaten oraya gidenlerin çoğu atandı. hatta bu arkadaşım da 86 aldı atanıyodu ama 26 yı açtırmamış abisi.
neyse işte sonuç olarak kızlar ben şimdi napayım? haa bi de bizim evde tantana düğünden sonra da bitmicek biliyorum. geçen gün abimle nişanlısı kavga etmiş. nişanlısı hemen babamı arayıp abimi şikayet etti. babam da zaten bi huzursuzluk yaşasa annemle benden çıkaran bi insan. tubişim ve rengişim siz az çok evdeki durumumu biliyosunuz.
ne yapayım ben? alıp başıma keşana gidip orda hem ücretli hem kpss mi götüreyim?
yoksa burda dershaneye gidip ev dershane arası mekik mi dokuyayım?
annem bu evde rahat çalışamazsın diyo. onur dershaneye gidip adamakıllı hazırlanmandan yanayım diyo.
 
Eğitimden ihtiyaç alcam kesin gibi data gk-gy modüler set mi canım?


Eğitimde ihtiyaç iyiymiş ama Gk-gy den emin olamadım modüler set alcam ama hangi yayın iyidir bilmiyorum işte...

set olarak da vardır ama ben ayrı ayrı aldım canım.
 
Eğitimden ihtiyaç alcam kesin gibi data gk-gy modüler set mi canım?


Eğitimde ihtiyaç iyiymiş ama Gk-gy den emin olamadım modüler set alcam ama hangi yayın iyidir bilmiyorum işte...

canım ihtiyacın konuşa konuşa eğitim bilimleri kitabını mı alcaksın? eğer oysa tavsiye etmem. ben geçen yıl ihtiyaçtaydım bende var o kitaptan. hocalar bile bu kitaplara sakın bakmayın diyolardı. çok ince ve içinde bilgi pek yok. daha çok konuşmuş işte muhabbet şeklinde. araya bi kaç bilgi sıkıştırmış o kadar. kpss için yeterli değil. 7iklimin eğitim bilimleri konu anlatımı var. o baya kalın güzel her şeyi almış içine. onu tavsiye ederim.
 
Merhaba hocam sınıf yüksek kapatan bir bölüm kendinize güveniyorsanız ücretli yapın ama paraya ihtiyacınız yoksa yapmayın derim,siz bilirsiniz tabi.
 
Bugün varsa yoksa ölçme çalıştım ,soru çözdüm arkadaşlar.Az sonra coğrafya çalışmaya gidicem(kabus başlıyor)
 
bak kuzum yazdıklarımdan çok etkilenme sen tüm yorumları süzgecinden geçir karar ver.
ücretli olursa çalışmak kolay olmayacak. biz bir de çok çabuk etkileniyoruz çok kafayı takıyoruz. bunun yazılısı raporu müfettişi cartı curtu var. e şimdi kpss zaten çok zor. hangisine kafa yoracaksın?
benim burda komşu kızı var 6 yıl ücretli yaptı( hepsinde de tam sene yaptı) ama kpssye çalışamadı doğal olarak kazanamadı bir tek bu yıl yapmadı ve dersaneye gitti 82 aldı ve atandı.
annesiyle konuştum sakın gitme kafa kalmıyor kızım hiç çalışamıyordu derse dedi.

tabi ücretli yapmazsan da dersane çok şart değil. ben dersanenin zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. giittim çünkü sadece para verdim başka işime yaramadı.
ama senin ev huzurun yok malum. dersaneye gitmen o açıdan iyi olur. en azından orda çalışırsın. evde de huzur buldukça bakarsın.

tabi şöyle bir seçenek de var her ihtimale karşı, ücretliyi 2. döneme kadar yapıp bırakırsan da olur. benim alan sınavı olmasa kesin yapardım sadece ilk dönem ama tüm yıl yaparsın sonra ücretli uğruna kazanamamak iyice yıkar insanı.
 
Merhaba hocam sınıf yüksek kapatan bir bölüm kendinize güveniyorsanız ücretli yapın ama paraya ihtiyacınız yoksa yapmayın derim,siz bilirsiniz tabi.

merhaba canım. benim sorunum çok şükür maddiyat değil ama maneviyat.. evde ailevi problemlerim var. ücretliyi buradan uzaklaşmak için istiyodum :26: hani orda ev tutar dersime de huzur içinde çalışırım diyodum; ama bu sefer de ücretliden dolayı yorgunluk problemim olucak :26: ama kendi evimde de huzursuzlukla yine kafam almıcak..
 
Bugün varsa yoksa ölçme çalıştım ,soru çözdüm arkadaşlar.Az sonra coğrafya çalışmaya gidicem(kabus başlıyor)

ben coğrafyayı her dersten daha çok severim
diğerleri daha sıkıcı değil mi ya:26:
 


ben coğrafyayı her dersten daha çok severim
diğerleri daha sıkıcı değil mi ya:26:

Canım,benim coğrafyayla sorunum şu:Konu çalışırken test çözerken iyiyim ama sınavı onun yüzünden kazanamadım.Tarihim çok iyi,eğitimim de öyle.Sınavda ikisini de yaptım.Tarih 2 yanlış,Eğitim 64 netim çıktı.Coğrafyayı söylemek bile istemiyorum.Alan ve coğrafyaya karşı fobi oluştu bende.Umarım iyi olur.Sizlerin de desteğiyle.
 

Evdeki huzur her şeyden önemli canım.Maddi durumunuz da iyiymiş.O zaman dersaneye yazıl farklı bir şehirde ve ev kirala oradan.Yoksa işiniz zor.Sınıfçılar çok hırslı üzülme sonra derim.Moralin bozulmasın ama öyle.
 

benim de sınavda en kötü coğrafya ve alandı.
ama hala coğrafyayı seviyorum daha çok üstüne düşelim ki hata yapmayalım
 

renginam çok sağol yorumun benim için çok önemliydi. inan öyle bi çıkmazdayım ki.. bi yandan diyorum git keşana çok çalışamasan da dene. ama atanamayınca pişman olucam. 1 yılım boşa gitmiş olucak. ve bu sefer onurun da okulu bitmiş olcak. benim gene geliceğim yer kendi evim olcak. zaten geçen yıl çok iyi hazırlanamadım. bu yıl da adamakıllı olmıcak. senin komşu gibi senelerimi boşa geçirmiş olcam.
dershane bana da vakit kaybı geliyo. bi de ben dersten çıkınca her şeyi unutan tiplerdenim. evde tekrarla kafama sokuyorum. böyle ben evde giycem pijamalarımı alıcam elime kahvemi öyle çalışmayı seviyorum ama arkadaşım dedi ki, femin yurdu var. ben 1 ay kala oraya gittim ve orda çok güzel çalıştım dedi. ama ben baskıya gelemiyorum biliyosun fem biraz şey öyle namaz kılıp peygamber efendimizden sohbetler yapıyolarmış. zaten bunlar çok güzel şeylerin herkesin yapması lazım ama zorlarlarsa ona gelemem. arkadaşım zorlamıyolar diyo. fakat geçen yıl ben feme yazılcaktım ilk önce oraya onurla konuşmaya gitmiştik. elele girmişiz dershaneye farkında değildim ben. ordaki müdür bize direkt siz aynı evden mi geliyosunuz dedi. ne demek istiyosunuz siz dedim. biz sadece buraya bilgi almaya geldik dedim. hık mık yaptı. sinir oldum ihtiyaca yazıldım. hani onur beni dershaneye almaya gelir öyle ima yaparlarsa bana kaldıramam. ama çok sistemli ve gidenler çok iyi puan aldılar.

dershanesiz de işte bu evde kafayı yer miyim diye düşünüyorum
 

haklısın canım. sınıfçılar uçtu baya. benim 90 fln almam lazım ki alsam bile seneye o puanla atanıcağım kesin değil.
işte o yüzden ben de gitmek istiyodum. ama keşanda kpss dershanesi yok. bi oraya gidebilirim. orda erkek arkadaşım var annem ona çok güveniyo o yüzden annem de oraya gitmemi istiyo.

canım coğrafya soruları çok değişti. tam kültür soruları gibi oldu. ekonomik coğrafyaya ve nüfusa ağırlık vermeye başladılar. öyle coğrafyada ezberle yap mantığındaki sorular kalmadı artık. o yüzden konunu bil ama değişik soru çözmeye çalış. arkadaşlar datadan memnunlar. ben de bu yıl onu alıcam.
bi de haritayla çalış canım. ben geçen yıl her bölgenin haritasının çıktısını alıp oraya görsel olarak notlar almıştım. aklımda çok iyi kalmıştı. istersen senle de paylaşabilirim. bi de canım zorlueğitim.com da nihan akar diye bi coğrafyacı var. o çok iyi öğretiyo canım.
 
o kafayı yeme durumunu ben de düşünüyorum canım sürekli ders ders de bunalıyor insan tabi ama bir süre sonra ona da alışıyorsun.
o sohbet dersanelerine ben de gitmiştim valla ne diyim kuzum baskıyla zaten insan çalıştığını anlamıyor. görünüşte baskısızlar ama işte her hareketin batıyor bazen onlara. e böyle ortamda istediğin kadar çalış ne anlayacaksın? tabi benim dersane böyleydi belki sizin ordaki öyle değildir.

ücretli uğruna kazanamama riskini hep göz önünde bulundur ama kendini derse veremeyince mecbur yine o eve döneceksin elde var sıfır olacak ben yaparım diyorsan o ayrı tabi. sen kendi kararını en iyi şekilde verirsin kuzum inanıyorum ben sana dersanesiz de olsa yaparsın. annenle konuş bakalım ne diyecek
 
Son düzenleme:


sedefim bu sene bence yapma ücretli öğretmenlik.öyle göründüğü gibi olmuyo erkek arkadaşımdan biliyorum
gece 11 de uykusu gelirdi.bu senin sınava 2. girişin olacak geçen sene okuldu stajdı derken zaten doğru dürüst
zamanın olmadı ders çalışmaya.dershane konusuna gelince evden uzaklaşmak için gidebilirsin.
çok iyi düşün canım.sınıf öğretmenliğinin puanı da çok yüksek biliyosun :18:
 

aynen renginam görünüşte baskı olmasa bile zaten insan kendi kendine vicdan yapar huzursuz olur.
dur bakalım annemle de konuşayım tekrar. onurla da yarın uzun uzun konuşcaz. bu akşam gs sinin maçı varmış beyefendinin, çok önemliymiş mutlaka izlemeliymiş. yarın konuşcaz onunla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…