kızlarrrrr sanki moralim bozuldu yahuuuu
kızlar alan ve mat çalışmaya karar verdim ilk dönem sonuna kadar.
alan için bana yayın önerir misiniz?? hiç fikirim yok çünkü benim
kızlarrrr bir de sorum olacak ilk atanmada 3 yıl mı aynı ilde çalışmamız gerekiyor????
kızlarrrrr sanki moralim bozuldu yahuuuu
kızlar alan ve mat çalışmaya karar verdim ilk dönem sonuna kadar.
alan için bana yayın önerir misiniz?? hiç fikirim yok çünkü benim
kızlarrrr bir de sorum olacak ilk atanmada 3 yıl mı aynı ilde çalışmamız gerekiyor????
bu sene yoku yokuna kaçırdım sınavı,
kuzum aöf kitaplarını indir onlardan çalış. bu yıl da sorular oradan gelmiş
piyasadakiler afedersin bi b.ka yaramıyor.
evet 3 ya da 4 yıl aynı yerde kalmak durumundasın ama eş durumundan gidebiliyorsun tabi.
merhaba dersane, hoş geldin
bölümdaşız
işte ben bizim düğün kültürümüzü gerçekten sevmiyorum. sürekli bir telaş, sürekli stres.. sürekli hazırlık. gerçekten çok yorucu. o geceye o ana gelene kadar hep bi stres. halbuki o en güzel gün olucak. o günü rahatla beklemek varken.. ama öyle olmuyo işte.sedefim abimin dugun zamanında aynı şeyi babamla yaşadım bende
kendi şehrinde okudum ve keşke sehirdisinda başka birşey okusaydim demiş bulundum
sonrasında neler neler oldu
gerçektende keşke kendi şehrimde okumasaydim hayattan çok şey öğrenip bu kadar saf olmazdım
dugun telaşı bitti babam o gün söylediklerinde abarttığının farkında olduğunu söyleyip özür diledi
sende üstünde durma böyle şeyler biranlık sinirle olabiliyor
hahah ayne monamSedefim benim ne demek.Burda birbirimize her şekilde destek olmak için varız. Tepkisi yön değiştirmiş annenin.
ççokkk sevindimmmmErzurum'a atandı sevdiceğim.
canım ben senin o okul muhabbetini okumuştum da o an cevap yazamamıştım kusura bakma. zaten seni mebden aramamışlar arayan müdireymiş. o yüzden yani sana ücretli için tekrar arama yaparlar. bunu ücretliyi geri çevirmekten sayma. daha rahat bi okul gelicek inşallah bu hafta onlar da açıklanır kuzu. ben de keşanı bekliyorum. çıkarsa orda ev tutucam bi düzen sağlıcam. o yüzden bu hafta ararlar inşallah.Hakkında hayırlısı olsun canım , bende ücretliye başvurdum bi okul geldi ama bana daha çok sorun getirecek diye kabul etmedim hayırlısını bekliyorum bendesabah erken kalkıp çalıştım , inşallah verimli bir gün olur hepimiz için
Aynen canım bende kardeşim dediğim sırtımı dayadığım arkadaşımdan öyle bir kazık yedim ki ondan sonra kimseye güvenmedim dediğin gibi az ve öz arkadaşım var bide siz kader yoldaşlarım
Annenle aranızda geçen olaya üzüldüm , bende abimle kavga ettim iki gündür konuşmuyorduk bugün konuşmaya başladı. Ailenle yada sevdiğinle bir sorun çıkınca hayat yaşanılmaz çekilmez geliyor. İkinizde stresli günler geçiriyorsunuz sorunlar çıkması normal, atlatırsınız birbirinize destek olarak canım , belki senin konuşmanı bekliyordur annen
canım ben de 6 saat uzakta okuyorum ailemden Allaha şükür 4.seneme giriyorum ne kişiliğimden ne de başka başka bir şeyden ödün vermedim ama öyle insanlar gördüm ki hem okuduğum şehirde hem de başka şehirlere giden tanıdıklarda gerçekten de bambaşka insanlar neler neler yapanları gördüm tabi ki aileler bunları görünce endişeleniyorlar normal olarak ki senin anladığım kadarıyla ailevi durumlarından dolayı annen çok daha hassas olur böyle şeyler sen bozma moralini annen de anlar hatasını bence belli ki stresli bir zamandan geçiyor.
hayırlı olsun canım
ben de faceden bakıyorum da özellikle bizim okuldan bu sene mezun olanlar yazmış nereleri kazandıklarını o kadar atanan var ki böyle içim bir garip oldu acaba seneye ben de yazabilecek miyim böyle diye düşünmeye başladım gördükçe gaza geldim neden olmasın ki değil mi onlar yapıyorsa biz de yaparız
kızlar ben bugün çok rahatladım. uzun zamandır ilk defa kendimi böyle hissediyorum. zaten biliyodum atama olmadan bunun geçmiceğini. şimdi her şeyi geride bırakma zamanı.
hem benim geçen yılım çok yorucu ve kötü geçmişti. ama bu yıl umut vaad ediyorumbi de şu ücretlim keşana çıkarsa kimse tutamaz beni
bi arkadaşım 86 ile atanamamış. ben anlamıyorum gerçekten her yer bizim vatanımız. ordakiler de bizim çocuğumuz. 90 alsam bile açarım 26 yı. zaten bizim tercih yapacağımız yerleri bi görseniz 26 dan farkı yokgörsellere yazdığımda ilçeleri köyleri hep karşıma şehitlerimiz çıktı ne olursa olsun her yere giderim
ohh be iyi ki şu atamalar oldu vallahi kendime geldim
kızlar garip olaylar dönüyor yine
bakın faceden bulduğum yazıyı paylaşıyorum
"arkadaslar edebiyat öğretmenliği 2450 kişi alıyodu bende 2456.ci oldum sonuca baktım şimdi yerleştirilemediniz diyor 26.cı tercihide açmıştım.. bu 26.cı tercih sonramı açıklanıyor anlamadım ben bi bilgi verirseniz sevinirim"
biri de şunu yazmış :
arkadaşlar benim sıralama 1377, 26 yı da açtım ama atanamadınız yazıyorr bilgisi olan var mıı ???''
tuhaf
Tercih ettiği okulları belki kendinden düşük sıralamalı biri yazmıştır ama 26 konusu kafa kurcalayıcı :26: Bazen ortalığı karıştırmak için yazanda oluyor kızlar bilemiyorum olmayan olaylar değil
26yı açtığı zaman ne kadar yüksek olsa da diğer tercihleri mutlaka atanması gerekiyor
belki tercihi kaydeden memur yanlışlık yaptı
ama tabi belki de ortalığı karıştırmak istediler bilemeyiz.:26:
ilk tercih döneminde memurlar nette takılıyordum sürekli birisi 89 puanım var diye tüm konularda geziyordu herkesi inandırmıştı sonra sonuçlar açıklandı millet bunu merak etti tabi sonra geldi 70le bilmem nereye atandım dedi en sonunda dalga geçtiği anlaşıldı
Böyle saçmalayanda çok oluyor sallıyor alabildiğine ya da ailesine karşı mahçup olmamak adına sıralamasını vs yalan söyleyende oluyor
sonra ben atanamadım diye oraya buraya yazıyor
daha çok saçmalıklar gördüm de neyse
Beğen butonu gene gitmiş, rengina üstteki mesajını beyenüyürüm
hangi bölüm kaçla kapatmış buldum konu açıyorum kızlar bakın isterseniz oraya
Rengina da bunu beğendi
kızlar bizim bölüm 75le kapattı.
siz de durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?