2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

aynen benim de... benim 4 yılın üstüne bir de 5 yıl gitti

aynen benim de... benim 4 yılın üstüne bir de 5 yıl gitti
Senin 5.yılndı bu dimi . valla napıcaz bilmiyorum canım hayatımızı erteleye erteleye nereye kadar gidecek artık.. Çoğu şeyden kaybettim ben umudumu ne desem bilmiyorum

İİBF mezunları da öğretmene kadro var
bize yok diyor.Faceden paylaşıyor arkadaşlarım.Sinirlerim zıplıyor yeminle yahu öğretmenlere dediği
109 branş.Neyin kafası anlamadım ki.

Senin 5.yılndı bu dimi . valla napıcaz bilmiyorum canım hayatımızı erteleye erteleye nereye kadar gidecek artık.. Çoğu şeyden kaybettim ben umudumu ne desem bilmiyorum
maalesef... sevdiceğim bayramda ailesiyle birlikte bizimkilerle tanışmaya gelecekti ama babam müsade etmedi. atanmış olsam her şey çok daha farklı olabilirdi... bu ara pek iyi değilim ya ben...

Ben de dün babamla takıştım dersane yüzünden.Gitmicem dedim.
dersaneye mi göndermek istyor seni kuzu?
İİBF mezunları da öğretmene kadro var
bize yok diyor.Faceden paylaşıyor arkadaşlarım.Sinirlerim zıplıyor yeminle yahu öğretmenlere dediği
109 branş.Neyin kafası anlamadım ki.
kadro dedikleri de 1000kişi mi? ben anlamıyorum başka bölümler neden kendilerini bizimle kıyaslıyor? herkes kendi savaşını versin yani başkaları üstünden hak mı istenir

maalesef... sevdiceğim bayramda ailesiyle birlikte bizimkilerle tanışmaya gelecekti ama babam müsade etmedi. atanmış olsam her şey çok daha farklı olabilirdi... bu ara pek iyi değilim ya ben...
ben anlıyorum seni aynı durumdayım atansam evlenmem de kesin olurdu suan bir yıl daha ertelenecek. ücretli çıksın dıyordum o da cıkmayacak gibi duruyor bilmiyorum valla pufff

Evet kuzularım göndermek istiyor ama direttim ve kazandım.Yeter zengin oldukları.Ben de bütün gün ev işi yapıyom,nasıl çalışırım tekrar bilmiyom.

ben anlıyorum seni aynı durumdayım atansam evlenmem de kesin olurdu suan bir yıl daha ertelenecek. ücretli çıksın dıyordum o da cıkmayacak gibi duruyor bilmiyorum valla pufff
inşallah çıkar canım ya istiyorsan tabii... ben başvurmadım hiç kölelik yapasım yok, o iş benim moralimi çok bozuyor çoğumuz aynı durumdayız sanırım ailesi anlayışlı olanlar dışında...

Evet kuzularım göndermek istiyor ama direttim ve kazandım.Yeter zengin oldukları.Ben de bütün gün ev işi yapıyom,nasıl çalışırım tekrar bilmiyom.
tekrar hazırlanıcaz mecbur da işte nasıl başlıcaz nasıl olcak orası sorun. dersane istemiyorsan denemelere falan gıdersın olmadı. ben de alan için uzaktan eğitim aldım çok memnunlarmıs bu yıl alanlar. ay sunu söylemek bile kötü ediyor beni

aynen canım hepimizin durumu üç aşağı beş yukarı aynı. ya benım ailem illa çalıs demiyor bana bırakıyor ama ben kendim istiyorum artık salt ders calısmayla da olmuyor bu iş.

3 yıl gittim ya.İlk bölüm ve eğitim için yazık.Alanda da kazmayım,napsam belli standartın üstüne çıkamıyom.İş mevzusu da olmadı.Pöf,çok pis evlenesim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…