aynen benim de... benim 4 yılın üstüne bir de 5 yıl gittiTekrar hazırlanmaktan başka çaremiz yok canım o okulu boşa okumadık elbette 4 yıl gitti ömrümüzden. Ama dediğin gibi tekrar nasıl hazırlancaz nasıl olacak bu iş hiç bilmiyorumArtık midem bulanıyor kitaptan kalemden valla
Senin 5.yılndı bu dimi . valla napıcaz bilmiyorum canım hayatımızı erteleye erteleye nereye kadar gidecek artık.. Çoğu şeyden kaybettim ben umudumu ne desem bilmiyorumaynen benim de... benim 4 yılın üstüne bir de 5 yıl gitti
sağ ol canım ben de gördüm bugün. merkezi atamayla yapıyorlardı sözlü mülakat getirmişler. bunun da ne demek olduğunu herkes biliyor...http://www.kamuexpress.com/default.aspx?sayfa=haberdetay&haberid=24227#.VB7shZNnCa6
Kızlar bir bakın başvurmak isterseniz.
İİBF mezunları da öğretmene kadro var
bize yok diyor.Faceden paylaşıyor arkadaşlarım.Sinirlerim zıplıyor yeminle yahu öğretmenlere dediği
109 branş.Neyin kafası anlamadım ki.
maalesef... sevdiceğim bayramda ailesiyle birlikte bizimkilerle tanışmaya gelecekti ama babam müsade etmedi. atanmış olsam her şey çok daha farklı olabilirdi... bu ara pek iyi değilim ya ben...Senin 5.yılndı bu dimi . valla napıcaz bilmiyorum canım hayatımızı erteleye erteleye nereye kadar gidecek artık.. Çoğu şeyden kaybettim ben umudumu ne desem bilmiyorum
dersaneye mi göndermek istyor seni kuzu?Ben de dün babamla takıştım dersane yüzünden.Gitmicem dedim.
kadro dedikleri de 1000kişi mi? ben anlamıyorum başka bölümler neden kendilerini bizimle kıyaslıyor? herkes kendi savaşını versin yani başkaları üstünden hak mı istenirİİBF mezunları da öğretmene kadro var
bize yok diyor.Faceden paylaşıyor arkadaşlarım.Sinirlerim zıplıyor yeminle yahu öğretmenlere dediği
109 branş.Neyin kafası anlamadım ki.
Aynen kuzumsağ ol canım ben de gördüm bugün. merkezi atamayla yapıyorlardı sözlü mülakat getirmişler. bunun da ne demek olduğunu herkes biliyor...
Ben de dün babamla takıştım dersane yüzünden.Gitmicem dedim.
ben anlıyorum seni aynı durumdayım atansam evlenmem de kesin olurdu suan bir yıl daha ertelenecek. ücretli çıksın dıyordum o da cıkmayacak gibi duruyor bilmiyorum valla pufffmaalesef... sevdiceğim bayramda ailesiyle birlikte bizimkilerle tanışmaya gelecekti ama babam müsade etmedi. atanmış olsam her şey çok daha farklı olabilirdi... bu ara pek iyi değilim ya ben...
hayırdır linkam dershaneye git hazırlan mı diyor dershanede çalış mı diyor?Ben de dün babamla takıştım dersane yüzünden.Gitmicem dedim.
hayırdır linkam dershaneye git hazırlan mı diyor dershanede çalış mı diyor?
Evet kuzularım göndermek istiyor ama direttim ve kazandım.Yeter zengin oldukları.Ben de bütün gün ev işi yapıyom,nasıl çalışırım tekrar bilmiyom.
inşallah çıkar canım ya istiyorsan tabii... ben başvurmadım hiç kölelik yapasım yok, o iş benim moralimi çok bozuyorben anlıyorum seni aynı durumdayım atansam evlenmem de kesin olurdu suan bir yıl daha ertelenecek. ücretli çıksın dıyordum o da cıkmayacak gibi duruyor bilmiyorum valla pufff
tekrar hazırlanıcaz mecbur da işte nasıl başlıcaz nasıl olcak orası sorun. dersane istemiyorsan denemelere falan gıdersın olmadı. ben de alan için uzaktan eğitim aldım çok memnunlarmıs bu yıl alanlar. ay sunu söylemek bile kötü ediyor beniEvet kuzularım göndermek istiyor ama direttim ve kazandım.Yeter zengin oldukları.Ben de bütün gün ev işi yapıyom,nasıl çalışırım tekrar bilmiyom.
e böyle bi imkan sunuyorsa git canım, böyle baba dostlar başına :)Hazırlan diyo gülüm.
aynen canım hepimizin durumu üç aşağı beş yukarı aynı. ya benım ailem illa çalıs demiyor bana bırakıyor ama ben kendim istiyorum artık salt ders calısmayla da olmuyor bu iş.inşallah çıkar canım ya istiyorsan tabii... ben başvurmadım hiç kölelik yapasım yok, o iş benim moralimi çok bozuyorçoğumuz aynı durumdayız sanırım ailesi anlayışlı olanlar dışında...