bulcan mı kız gerçekten
yok la daha gencizkasımda gideriz inşallah ben çanakkaleye sen artık nereyi istiyosan
benim yarın sınavım var dualarınızı bekliyorum
Kozlar topigi actiginizda bana da haber verin
Bu yeni siteye alisamadim göremiyorum arkadaslarimin yorumlarini
Özellikle girip konuya bakinca goruyorum
Sağol canimTabisi bulcam sen rahat ol
Kuzum 27-28inde değil miydi ?
Dualarımız seninle kuzucum
Link atıcam safranım buraya
badeğğ badeğğğğ katiplik için mydi bu gireceğin sınav kuzucum inşallah iyi gececkbulcan mı kız gerçekten
Cancagızlarım merhabalar,sıralaması tutanların gözleri aydın,tutmayanlar da yola devamBir kez daha gördük ki meb kadar ş....z bir bakanlık yok..Bu arada ben tubishhh,yeni kullanıcı adım bu,zumrem sana özel mesaj attım ama gitmiyor
Hoşbuldum cancagızım.Topiğe geldim bebişim hemen atladım yaniTubişim hoşgeldin
Ben tugba00.Sanırım topikten eylülde atanan yok.
İnşallah şubatta atanan olur.Geyik topiğimize de bekleriz kuzum.
Hoşbuldum cancagızım.Topiğe geldim bebişim hemen atladım yaniYok canımcım bende gidemiyorum malesef,kısmet artık..Sizden de çok az aldılar kuzum inan kendi branşımla beraber size de cok üzüldüm..
Canım benim ya..Teşekkürler..Türkçe ,Edebiyat candır
Aşırı sempatim var bu bölümlere.Sizin gibi fıstıklardan sanırım sempatim.
Amanın da kuzumaTürkçe ,Edebiyat candır
Aşırı sempatim var bu bölümlere.Sizin gibi fıstıklardan sanırım sempatim.
Amanın da kuzumaBen de sırf sana benziyor dıye güneşi beklerkendeki yağmuru cok severdim
mucuk mucuk öperim guzumuuGel buraya gel şöyle
Yerim seni hapur hupu bak demedi deme
evet ballı cevizim katiplikbadeğğ badeğğğğ katiplik için mydi bu gireceğin sınav kuzucum inşallah iyi gececkevrene olumlu mesaj yolla
sonucunu yaz bize bebekimevet ballı cevizim katiplikbakalım ne edeceğum . hiç tırsmıyorum
iyigeceler canlar bugün dogumgünümdü mebden en zehir hediyemi aldımtek tesellim bebeğim iyiki bu lanet sınav için onu ertelemedim bittim dediğim anda yettim dedi sanki kuzum
şoku atlsattıktan sonra agladı ama neye yarar sınırdanda olsa giderim derken şubat umudu bile kalmadı benden buraya kadar sınava dahi başvurmayacam benden bu kadar Allahın belaları kimi alıyorsa alsınlar
yap kız 2. yi cerenide kardeşsiz bırakma bu adiler için
beni hiç zorma zümrem daha napıyım bilemedim tırnak ucu kadar kendimi suçlamadım vicdan azabım yok alandan 50 de 37 yaptım fazlası nedir 50 de 50 ise ben yapamam telefon kulubesinde halay çekecek kadar fantastik sorular hazırlayanların soracakları sorularda
KIZLARRR ALPEREN 19 EYLÜLDE GELİYORRRRRR.SEZERYAN TARİHİMİZİ ALDIK FOTOSUNU ATARIM İNŞALLAH TEYZOŞLAR DUA EDİN BİZE
Canlarım,ballarım...Güzel bir geyik topiği açalım...Kapatalım bu defteri...Hayatımızı sömürdüler.Yeter ya,insanlar intihar etti bir şey değişmedi.Bunun ahireti de var.
Amanın da kuzumaBen de sırf sana benziyor dıye güneşi beklerkendeki yağmuru cok severdim
ayy clemim bebişim cok teşekkürlerbeşisim şimdi bende seni kime benzetiyorum biliyormusun...kızımın izlediği çilek kız diye bi çizgi film var.oradaki çilek kıza...ama görünüş olarak değilde davranış olarak çok naif kimseyi kırmak istemeyen..
zümrem dün baya agladım telefonum susmuyor açamıyorumda can sıkıntısından sonra rahatsızlandım sancım vardı doktora gittik sıkıntı stres yok dedi bebişede üzüldüm kımıldamıyo bile stresli olunca boşver dedim nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden bundan sonra o geyik topiği senin bu topik benim gezecemzümrem kontenjanı görünce bende ilk seni düşündüm...tüh dedim ya bu ne..727...valla küfür edicem de lügatım yetmez...amaaaann şimdi çevrede yerleşenlerin lafı yapılıyor direk ortamdan uzaklaşıyorum cııızz oluyorum resmen... kimseyede yüzüm kalmadı...yinemi olmadı diyenlere ifrit oluyorum zaten... boşver kuzum diyemiyorum bu kadar yaklaşıp da uzanamamk çok acıdır eminim...ne bileyim sabır kuzum sabır..alperen içindeki acıyı alacak merak etme..
.
Kesinlikle iyiki bebeği ertelemedinzümrem dün baya agladım telefonum susmuyor açamıyorumda can sıkıntısından sonra rahatsızlandım sancım vardı doktora gittik sıkıntı stres yok dedi bebişede üzüldüm kımıldamıyo bile stresli olunca boşver dedim nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden bundan sonra o geyik topiği senin bu topik benim gezecem
topikcek hepimize gelmiş geçmiş olsun fıstıklar... maalesef ki yine olmadı. hep hayırlısını istedik şimdiye kadar demek ki buymuş hahırlı olan. kimler gidiyor kimler kalıyor şimdi? inşallah yolcu ettiklerimiz çoğunluktadır...