topikcek hepimize gelmiş geçmiş olsun fıstıklar... maalesef ki yine olmadı. hep hayırlısını istedik şimdiye kadar demek ki buymuş hahırlı olan. kimler gidiyor kimler kalıyor şimdi? inşallah yolcu ettiklerimiz çoğunluktadır...
off linkam yaa şubatta gidersin belki...Kalanlardanım. :)
puff... bütün şansız branşlar burda, bi sınıfçı olaydık güle oynaya haritadan yer beğeniyorduk...Canım merhabalar
Kimse gidemiyor kuzum benim bildiğim
puff... bütün şansız branşlar burda, bi sınıfçı olaydık güle oynaya haritadan yer beğeniyorduk...
off yaa zaten gördüm şok oldum hayır yaa yanlış yazmışlar birazdan açıklama yapıp düzelteceklerdir diyorum yok kaldı öylece1627. idim 900 kişi kaldı önümde resmen mümkün değil almaz o kadar şubatta falan... senin kaçtı yavrum? şubatta olmaz mııı?????
off linkam yaa şubatta gidersin belki...
Hangi bölümler 60-70 ?çıldırmamak içten değil ya..60-70 le atanıyorlar..
off valla açık öğretimden başka bölüm mü okusak napsak bi akıl verin kızlar...
çıldırmamak içten değil ya..60-70 le atanıyorlar..
off valla açık öğretimden başka bölüm mü okusak napsak bi akıl verin kızlar...
din kült 60, beden eğt 69, okul öncesi 76, sınıf 74, matematik 71... en yüksek kapatanlardan biri bizim bölüm 81...Hangi bölümler 60-70 ?
din kült 60, beden eğt 69, okul öncesi 76, sınıf 74, matematik 71... en yüksek kapatanlardan biri bizim bölüm 81...
canım ya sınav öncesi bunları düşünme sınavına odaklan gerisi de tevekkül...Gerçi bende durum daha vahim
2 yilda 4 kisi atadilar
maalesef öyle canım ama onların da atanmaya hakkı var bizim de... bari meb açık gösterdiği kadar yapsaydı branş dağılımlarını. sosyalde 2300 açık var deyip 727 kişi almak nedir yaa???bir de 4 4 4 e geçildiğinde 2000 küsur sınıfçıyı sosyale geçirmişti o zaman onları tekrar sınıfa alıp şimdi bize hakkımız olan kadroyu vermeliydi. bizden alıp sınıfa meslek okulları branşlarına vermiş resmen. birinin hakkını verirken diğerinin hakkını elinden alıyor. önümde 900 kişi kaldı bu alıma göre ama 26yı açmayanlar tercih yapmayanları da düşünürsek en az 1000 kişi alması gerek atanmam için. bu da imkansız gibi bir şey... çok konuştum susayım diyorum ama artık buramıza kadar geldi yaa60la atanmak nedir arkadaş sınava girsen yeter diyorlar resmen. Hey Allahım sen bilirsin.
80le kapattı edebiyatta artık atanmak hayal oldu galiba
Canım benim neden susasın, konuş istediğin gibi. Çok da haklısın zaten sosyale ben de cok üzüldüm 700 ne demek o kadar mezun varken inan şaşırdım kontenjanları görünce. Sen sosyalci miydin bu arada ? ben senın öğretmenliğe hazırlanmıcagını biliyordum sanki yanlıs mı hatırladım?maalesef öyle canım ama onların da atanmaya hakkı var bizim de... bari meb açık gösterdiği kadar yapsaydı branş dağılımlarını. sosyalde 2300 açık var deyip 727 kişi almak nedir yaa???bir de 4 4 4 e geçildiğinde 2000 küsur sınıfçıyı sosyale geçirmişti o zaman onları tekrar sınıfa alıp şimdi bize hakkımız olan kadroyu vermeliydi. bizden alıp sınıfa meslek okulları branşlarına vermiş resmen. birinin hakkını verirken diğerinin hakkını elinden alıyor. önümde 900 kişi kaldı bu alıma göre ama 26yı açmayanlar tercih yapmayanları da düşünürsek en az 1000 kişi alması gerek atanmam için. bu da imkansız gibi bir şey... çok konuştum susayım diyorum ama artık buramıza kadar geldi yaa
evet canım sosyalciyim. hedefim düz memurluktu ama gy gk beni çok zorladı p3 çok düşük geldi, p10 puanım yüksek olunca iki hafta alana yüklendim sınavım da iyi geçti ortalamanın üstünde net yaptım diye seviniyordum ama çare olmadı. hepimizin hakkını yediler. şimdi tekrar hazırlancam ama nasıl olcek bilmiyorumCanım benim neden susasın, konuş istediğin gibi. Çok da haklısın zaten sosyale ben de cok üzüldüm 700 ne demek o kadar mezun varken inan şaşırdım kontenjanları görünce. Sen sosyalci miydin bu arada ? ben senın öğretmenliğe hazırlanmıcagını biliyordum sanki yanlıs mı hatırladım?
Tekrar hazırlanmaktan başka çaremiz yok canım o okulu boşa okumadık elbette 4 yıl gitti ömrümüzden. Ama dediğin gibi tekrar nasıl hazırlancaz nasıl olacak bu iş hiç bilmiyorumevet canım sosyalciyim. hedefim düz memurluktu ama gy gk beni çok zorladı p3 çok düşük geldi, p10 puanım yüksek olunca iki hafta alana yüklendim sınavım da iyi geçti ortalamanın üstünde net yaptım diye seviniyordum ama çare olmadı. hepimizin hakkını yediler. şimdi tekrar hazırlancam ama nasıl olcek bilmiyorum