2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Canım merhabalar
Kimse gidemiyor kuzum benim bildiğim

off yaa zaten gördüm şok oldum hayır yaa yanlış yazmışlar birazdan açıklama yapıp düzelteceklerdir diyorum yok kaldı öylece 1627. idim 900 kişi kaldı önümde resmen mümkün değil almaz o kadar şubatta falan... senin kaçtı yavrum? şubatta olmaz mııı?????

Benim mümkün değil kuzum 3900.Sen,linkam ve nilay
ablama kesin gözüyle bakıyordum ama yaptılar yapacaklarını pislikler.
Şubat için büyük bir baskı var.Bakalım belki güzel bir alım olur be zümrem.

çıldırmamak içten değil ya..60-70 le atanıyorlar..
off valla açık öğretimden başka bölüm mü okusak napsak bi akıl verin kızlar...

60la atanmak nedir arkadaş sınava girsen yeter diyorlar resmen. Hey Allahım sen bilirsin.
80le kapattı edebiyatta artık atanmak hayal oldu galiba

Fizik coğrafya kimya puanları düşük ama 300 400 kişi almışlar bu ne ya cocuk kandırır gibi.
felsefeye bak 85. sanki profesör seçiyorlar.

Son düzenleme:
60la atanmak nedir arkadaş sınava girsen yeter diyorlar resmen. Hey Allahım sen bilirsin.
80le kapattı edebiyatta artık atanmak hayal oldu galiba
maalesef öyle canım ama onların da atanmaya hakkı var bizim de... bari meb açık gösterdiği kadar yapsaydı branş dağılımlarını. sosyalde 2300 açık var deyip 727 kişi almak nedir yaa???bir de 4 4 4 e geçildiğinde 2000 küsur sınıfçıyı sosyale geçirmişti o zaman onları tekrar sınıfa alıp şimdi bize hakkımız olan kadroyu vermeliydi. bizden alıp sınıfa meslek okulları branşlarına vermiş resmen. birinin hakkını verirken diğerinin hakkını elinden alıyor. önümde 900 kişi kaldı bu alıma göre ama 26yı açmayanlar tercih yapmayanları da düşünürsek en az 1000 kişi alması gerek atanmam için. bu da imkansız gibi bir şey... çok konuştum susayım diyorum ama artık buramıza kadar geldi yaa

Canım benim neden susasın, konuş istediğin gibi. Çok da haklısın zaten sosyale ben de cok üzüldüm 700 ne demek o kadar mezun varken inan şaşırdım kontenjanları görünce. Sen sosyalci miydin bu arada ? ben senın öğretmenliğe hazırlanmıcagını biliyordum sanki yanlıs mı hatırladım?

evet canım sosyalciyim. hedefim düz memurluktu ama gy gk beni çok zorladı p3 çok düşük geldi, p10 puanım yüksek olunca iki hafta alana yüklendim sınavım da iyi geçti ortalamanın üstünde net yaptım diye seviniyordum ama çare olmadı. hepimizin hakkını yediler. şimdi tekrar hazırlancam ama nasıl olcek bilmiyorum

Tekrar hazırlanmaktan başka çaremiz yok canım o okulu boşa okumadık elbette 4 yıl gitti ömrümüzden. Ama dediğin gibi tekrar nasıl hazırlancaz nasıl olacak bu iş hiç bilmiyorum Artık midem bulanıyor kitaptan kalemden valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…