2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Ben de alacağım uzaktan eğitim hem daha ucuz hem evimdeyim
Bir ara konuşuruz balım senle bu konuyu.

aynen canım hepimizin durumu üç aşağı beş yukarı aynı. ya benım ailem illa çalıs demiyor bana bırakıyor ama ben kendim istiyorum artık salt ders calısmayla da olmuyor bu iş.
bizimkiler bana hiçbir şey demiyor artık, saldım çayıra mevlam kayıra... ben daha önce denedim canım bana pek faydası olmadı. kazandığımı da öğrenime yatırıyordum... inşallah çıkar da iyi gelir sana...

Ben de alacağım uzaktan eğitim hem daha ucuz hem evimdeyim
Bir ara konuşuruz balım senle bu konuyu.
tabi kuzum konusuruz.
bizim face grubunda herkes bir hocanın adını söyledi şimdi buraya yazmayım reklam olmasın. millet 80 ve üstü almış adam cok iyi anlatıyormus falan ben de inceledim aldım bakalım kasımda baslıyormus.

Son düzenleme:
Önce tamam dedi sonra o kadar adamın içinde çalıştırmam diyo babam.Israr ettim biraz,baktım kızcak,üstelemedim.Bizim bura ilan bile vermemiş kuzucanım. : )
sen ilanlara bakma git okulla konus acık olursa ben calısırm dersen onlar ilk seni ararlar ilan olunca kafasına göre iş yaıyorlar zaten

canımmmm imkanın varsa evlen gitsin o zaman :)

Bilmiyom Nilüm o ayrı muamma,şubatta isteme var gibi ama bi b.kluk çıkcak gibime geliyo.

sen ilanlara bakma git okulla konus acık olursa ben calısırm dersen onlar ilk seni ararlar ilan olunca kafasına göre iş yaıyorlar zaten

Anaa bunu kimse demedi bana.Tamam balım.

inşallah kuzum hayırlısıyla cıksa rahat ederim ben ya böyle babamın eline bakıyorum yani sonucta bayan da olsak benım zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…