tekrar hazırlanıcaz mecbur da işte nasıl başlıcaz nasıl olcak orası sorun. dersane istemiyorsan denemelere falan gıdersın olmadı. ben de alan için uzaktan eğitim aldım çok memnunlarmıs bu yıl alanlar. ay sunu söylemek bile kötü ediyor beni
iş niye olmadı ya üzüldüm. ücretli düşünmez misin kuzu?3 yıl gittim ya.İlk bölüm ve eğitim için yazık.Alanda da kazmayım,napsam belli standartın üstüne çıkamıyom.İş mevzusu da olmadı.Pöf,çok pis evlenesim var.
bizimkiler bana hiçbir şey demiyor artık, saldım çayıra mevlam kayıra... ben daha önce denedim canım bana pek faydası olmadı. kazandığımı da öğrenime yatırıyordum... inşallah çıkar da iyi gelir sana...aynen canım hepimizin durumu üç aşağı beş yukarı aynı. ya benım ailem illa çalıs demiyor bana bırakıyor ama ben kendim istiyorum artık salt ders calısmayla da olmuyor bu iş.
iş niye olmadı ya üzüldüm. ücretli düşünmez misin kuzu?
3 yıl gittim ya.İlk bölüm ve eğitim için yazık.Alanda da kazmayım,napsam belli standartın üstüne çıkamıyom.İş mevzusu da olmadı.Pöf,çok pis evlenesim var.
tabi kuzum konusuruz.Ben de alacağım uzaktan eğitim hem daha ucuz hem evimdeyim
Bir ara konuşuruz balım senle bu konuyu.
O bende de var
İş niye olmadı kuzum
canımmmm imkanın varsa evlen gitsin o zaman :)3 yıl gittim ya.İlk bölüm ve eğitim için yazık.Alanda da kazmayım,napsam belli standartın üstüne çıkamıyom.İş mevzusu da olmadı.Pöf,çok pis evlenesim var.
sen ilanlara bakma git okulla konus acık olursa ben calısırm dersen onlar ilk seni ararlar ilan olunca kafasına göre iş yaıyorlar zatenÖnce tamam dedi sonra o kadar adamın içinde çalıştırmam diyo babam.Israr ettim biraz,baktım kızcak,üstelemedim.Bizim bura ilan bile vermemiş kuzucanım. : )
canımmmm imkanın varsa evlen gitsin o zaman :)
sen ilanlara bakma git okulla konus acık olursa ben calısırm dersen onlar ilk seni ararlar ilan olunca kafasına göre iş yaıyorlar zaten
inşallah kuzum hayırlısıyla cıksa rahat ederim ben ya böyle babamın eline bakıyorum yani sonucta bayan da olsak benım zoruma gidiyorbizimkiler bana hiçbir şey demiyor artık, saldım çayıra mevlam kayıra... ben daha önce denedim canım bana pek faydası olmadı. kazandığımı da öğrenime yatırıyordum... inşallah çıkar da iyi gelir sana...
ayy Allah korusun kuzum, içini ferah tut... bizimkinde çıktı da sizinki bari yolunda gitsin...Bilmiyom Nilüm o ayrı muamma,şubatta isteme var gibi ama bi b.kluk çıkcak gibime geliyo.
Anaa bunu kimse demedi bana.Tamam balım.
ayy Allah korusun kuzum, içini ferah tut... bizimkinde çıktı da sizinki bari yolunda gitsin...
Canim sen nisanlandin miayy Allah korusun kuzum, içini ferah tut... bizimkinde çıktı da sizinki bari yolunda gitsin...
Canım senin branşım neydi?Canim sen nisanlandin mi
En son asker yolu bekliyordun ?
Benim gida canimCanım senin branşım neydi?
benim askerim geleli çok oldu canım, o zamanlar bu topik bile yoktu. nişan falan da yok kız ortada... biriyle mi karıştırdın ki: /Canim sen nisanlandin mi
En son asker yolu bekliyordun ?
Sanirim karistirdimbenim askerim geleli çok oldu canım, o zamanlar bu topik bile yoktu. nişan falan da yok kız ortada... biriyle mi karıştırdın ki: /