- 31 Ağustos 2012
- 21.736
- 35.044
Canim ben tarih videosu izliyorduk bir bakip KK ya yatayim dedimne yapıyonuz kızçelerim
ne yapıyonuz kızçelerim
Allah razi olsun linkaSana ve safranıma dua ediyom,kendime sövüyom.
badeğğ badeğğğ nasıl gidiyor kuzu ders calısıyorsun dıye yazmıyorum sana hiçne yapıyonuz kızçelerim
Allah razi olsun linka
Kendine niye sovuyorsun
Bak canim banaBi baltaya sap olamadım.Çalışmayan ne kadar arkadaşım varsa atandı.Ben de üniversitede öküz gibi çalışıp günlerimi zehir ettiğim için kendime kızıyorum.O günler gelmiyor.
bende çtd baktım biraz yanlışlarım oluyo moralim çöküntüde resmenCanim ben tarih videosu izliyorduk bir bakip KK ya yatayim dedim
Sen nasilsin
sövme bacım sövme atananlarda şuan güllük gülistanlık değil bundan emin olabilirsinSana ve safranıma dua ediyom,kendime sövüyom.
napim kuzu ya valla bitsede kopsak modundayım resmen ayaklarımı uzatıp tv izlemeyi, sizle sabahlara kadar chat yapmayı özledimbadeğğ badeğğğ nasıl gidiyor kuzu ders calısıyorsun dıye yazmıyorum sana hiç
az kaldı kuzu zatenbende çtd baktım biraz yanlışlarım oluyo moralim çöküntüde resmen
sövme bacım sövme atananlarda şuan güllük gülistanlık değil bundan emin olabilirsin
napim kuzu ya valla bitsede kopsak modundayım resmen ayaklarımı uzatıp tv izlemeyi, sizle sabahlara kadar chat yapmayı özledim
olur canım böyle şeyler sorun değil :) benim sevdicek kurbanda ailesiyle birlikte bizimkilerle tanışmaya gelecekti ama babam müsade etmedi ondan bizimkinde sorun çıktı dedim...Sanirim karistirdim
Tanisma dönemi heyecanlı bazende sorunlu dönemlerolur canım böyle şeyler sorun değil :) benim sevdicek kurbanda ailesiyle birlikte bizimkilerle tanışmaya gelecekti ama babam müsade etmedi ondan bizimkinde sorun çıktı dedim...
ooooo bizim durumumuza çok benziyor ama bizde bunu sorun yapan babam... benim de ablam ve abim var ikisi de bekar; ablam 32 abim 29 yaşında ben de 27yim. ikisinin hayatında da biri bile yok ki ablam evlenmeyi de düşünmüyor. babama göre onların evlenmesini beklemeliymişim. ablamın ve abimin bana engel oldukları yok aksine destekler. küçük olsak bekleyelim dicem ama sevvdiceğim de 28 yaşında 2,5 yıldır da birlikteyiz. atanamamış olmamın da etkisi vardır illa ki...Tanisma dönemi heyecanlı bazende sorunlu dönemler
Benim de ablam sorun yapmisti
Ablamin erkek arkadasi vardi ama evlenme karari vermemişlerdi o zaman 4 senedir cikiyor olmalarına rağmen
Benim de ondan önce evlenmemiş istememişti
Kendisini beklesem ne zaman evlenecekleri belli değildi
Ki ablam o zaman 4 yillik hemşire, erkek arkadasi 4 yillik öğretmendi ikisi de atanmisti
Annemler de ablani ikna etmeden olmaz evlilik önce onun hakki diyorlardi
Çok zor zamanlardi benim için ama bitti çok şükür
Aileler tanistiktan sonra çok kaynastilar ablamin hükmü kalmadi evde
Herşey çok güzel ilerledi
Ablam da benden 1 sene sonra evlendi, önümüzdeki ay bebeği olacak
İnşallah sizde de öyle olur. Biraz sabir isteyen bir donem
Baban atanmani mi istiyor önce ?
Bende 26.5 ta evlendimooooo bizim durumumuza çok benziyor ama bizde bunu sorun yapan babam... benim de ablam ve abim var ikisi de bekar; ablam 32 abim 29 yaşında ben de 27yim. ikisinin hayatında da biri bile yok ki ablam evlenmeyi de düşünmüyor. babama göre onların evlenmesini beklemeliymişim. ablamın ve abimin bana engel oldukları yok aksine destekler. küçük olsak bekleyelim dicem ama sevvdiceğim de 28 yaşında 2,5 yıldır da birlikteyiz. atanamamış olmamın da etkisi vardır illa ki...
babam annemle de konuşmuyor söylediğinden beri tekrar gündeme gelmedi yani ben de konuşamıyorum bu konuları çok utanıyorum geriliyorum öyle havada kaldı her şey atanmış olsam daha farklı olabilirdi belki erkek arkadaşımla ilgili hiçbir şey bilmiyor ki sormamış kimdir necidir falan diyeBende 26.5 ta evlendim
Babalar kizlarini zor verirler zaten
Burada annene çok iş düşüyor bence canim
Annen babanın dilinden daha iyi anlar o ikna etmeye calissin
Bir tanissinlar sadece sonra emin ol devami geliyor.
Baban biraz da daha tanismadigi için onyargili büyük ihtimal
Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar versin Rabbim..Benim gida canim
Onlisanstan hazirlaniyorum
Sinavim bu hafta sonu
Kızlar valla ben bu küçüklerin önce evlenmesi konusuna hoş bakmıyorum. Yani sizlerin durumu normalmış gerçi birinizin ablası evlenmeyi düşünmüyormuş diğerinin sevgilileri bile yokmuş ama yine de insan kötü oluyor gerçekten. Benim 21 yasındaki erkek kardeşim (hepimizin küçüğüdür) bizden önce nişan yapmak istiyor. Kız da 20 yaşına yeni girdi. Ben sırf atanamadığım için evlenemiyorum ve kardeşimden de 4 yas büyüğüm yani ama o söz dinlemiyor benim de çok canımı sıkıyor gerçekten. Şimdi onun evlilik işi oldugu zaman benimki de birkaç yıl ertelenecek doğal olarak. yaşı büyük olsa neyse dicem öyle de değil.
bana mı sordun holofiraya mı kuzu?Bebeğim atanmadan evlenemezsin diye annen mi diyor senin düşüncen mi ?
Dinlese kuzum dinlemiyor ki bize kızıyor bile yani.Kardeşin küçükmüş daha belisim ya biraz beklesin bence.
Sana bebişim.bana mı sordun holofiraya mı kuzu?