2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Tuğbimmm kızçem için rahat olsun inşallah.Benim sevdicek eskisinden daha çok arıyor,en aşağı 20 dk konuşuyoruz düşün.İnşallah sizin çok daha iyi olacak balım. :)

Badişim dualarımdasın. :)

Belisim...Ücretli başvurundan ses var mı ?
Yok canım ya maalesef. Bizim buraya da sorduk ama yeni edebiyat öğretmeni tayin olmuş açık yok dediler. İstanbuldan da aramadılar. Ne yapıcam bilmiyorumo_O Babam da bu sene de kpss çalış o zaman dedi.

Yok canım ya maalesef. Bizim buraya da sorduk ama yeni edebiyat öğretmeni tayin olmuş açık yok dediler. İstanbuldan da aramadılar. Ne yapıcam bilmiyorumo_O Babam da bu sene de kpss çalış o zaman dedi.
İster istemez okul KPSS hazirligini böler canim
Haber gelmemesi daha hayirli belki
Bir daha tam kapsamli hazirlanmani tavsiye ederim
İnşallah kismet belki seneyedir

KPSS bitmiştir benim için.Yazıklar olsun.Kılımı kıpırdatmam artık bu sınava.Evlencem anasını satim.

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya.Acaba diğer ülkelerde de öğretmenler böyle ayaklar altına alınıyor mu ?
Çok üzgünüm çok sizin adınıza linkam.Bir sürü atanacak arkadaşım vardı. Şoklardayım :KK43:
Oturdum ağladım.:KK42:

iyi gec.kızlar kontenjanlar açıklanmış...şoklardayım sizler gibi..23 bin mezuna 727 revamıdır ya...

Ay kızlar şok oldum ben şimdi öğrendim açıklandığını. Çok çok şaşkınım gerçekten. Sınıfa6bin vermelerine ayrıca şok oldum sedefim aklıma geldi onun sıralaması kaçtı bari o tuttursa ya hu. bize de 120o vermişler çocuk kandırır gibi ne tuhaf yaptılar bu sene. yatacak yerleri yok yemin ederim adiler.

Ay kızlar şok oldum ben şimdi öğrendim açıklandığını. Çok çok şaşkınım gerçekten. Sınıfa6bin vermelerine ayrıca şok oldum sedefim aklıma geldi onun sıralaması kaçtı bari o tuttursa ya hu. bize de 120o vermişler çocuk kandırır gibi ne tuhaf yaptılar bu sene. yatacak yerleri yok yemin ederim adiler.

Kuzum onun da tutmuyo. :KK43:

X