2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

sıkıntı olucağını sanmıyorum kızçem. zaten artık bu devirde çoğu kişi telefon kullanıyo. hele süloğlunda kesin kullanır. sana orda bi anımı anlatayım. annemin köyü süloğluna 5 dk mesafede. köyden edirneye gelirken de önce süloğluna geliyoruz. ordan belediyeye binip edirneye geliyoruz. belediye durağı da tam askeriyenin karşısında. ordan bindik biz otobüse, tam otobüs kalkıcakken bi asker kapıyı yumrukluyo. abi nolur aç kapıyı, sevdiğim hastaymış, onun yanına gidicem diyo. elbet yakalıcaklar beni ama 1 güncük de olsa göreyim onu diyo. askeriyeden kaçmış :KK52: şoför de sevenleri ayırmak olmaz dedi açtı kapıyı, ama 10 dk sonra yakaladılar. :KK1:

:KK1::KK1::KK1: Ah yazık yaaa,kıyamam.:KK9: Pek de çabuk yakalanmış.:KK5: İnşallah Sedefim,karakolmuş işte gideceği yer.:KK31: Anlattım dediklerini de o da sevindi.:KK55::KK48:

inşallah oraya çıkar kuzum. izmir için abilerimden rahat duydum yani. hatta abim geçen gün anlattı. komutan bunlara sormuş cep telefonunuz var mı diye. yok demişler. hani sanmışlar ki komutan bunlara kızıcak. halbuki komutan demiş ki istetin ailelerinizden telefonlarınızı, sürekli santrali meşgul etmeyin cepten konuşun demiş :KK1:

Ayy ne rahatmış gerçekten kuzum ya İnşallah İzmir olur :KK8:
Ne iyi komutanmış o öyle :nazar:

slm kızlar...tatil bitti eve döndüm çok şükür..zihnimi toparlamaya çalışıyorum..eylül gibi başlayacağım..öldürmeyen acı güçlendirir inş diyorum..

sevdelinkam çıtırım çok sevindim nişan haberine..baban ikna olmuş sonunda..atanırsında çifte mutluluk olur inş

sedefim.dönmüşsün hoşgeldin kuzummm..nişanın hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu olursun umarım..resimlere bayıldım..

bu arada kızlar bi iş başvurusu gördüm bi bakın deerim.devler arşivliği genel müdürlüğünde..EDEBİYAT , TARİH, TÜRKÇE ÖĞRT.. başvurabilirmiş..

http://ilan.memurlar.net/ilan/29213/

slm kızlar...tatil bitti eve döndüm çok şükür..zihnimi toparlamaya çalışıyorum..eylül gibi başlayacağım..öldürmeyen acı güçlendirir inş diyorum..

sevdelinkam çıtırım çok sevindim nişan haberine..baban ikna olmuş sonunda..atanırsında çifte mutluluk olur inş

sedefim.dönmüşsün hoşgeldin kuzummm..nişanın hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu olursun umarım..resimlere bayıldım..

bu arada kızlar bi iş başvurusu gördüm bi bakın deerim.devler arşivliği genel müdürlüğünde..EDEBİYAT , TARİH, TÜRKÇE ÖĞRT.. başvurabilirmiş..

http://ilan.memurlar.net/ilan/29213/
canım benimmm sen de gelmişsin, hoşgeldin sefalar getirdin =)
ben de kırklarelinden aramalarını bekliyorum. orada bi koleje başvurmuştum. cumaya kadar arıcaz dediler. eğer otogardan sabah 6 arabası bulursam 7 de kırklarelindeyim. kolej de köy yolunda, yaklaşık 3 km, ordan bi taksi ayarlayıp oraya da öyle giderim artık napalım. yeter ki alsınlar. kpss şu anlık rafa kaldırdım. ruh halime göre davranıcam =D

ben de kırklarelinden aramalarını bekliyorum. orada bi koleje başvurmuştum. cumaya kadar arıcaz dediler. eğer otogardan sabah 6 arabası bulursam 7 de kırklarelindeyim. kolej de köy yolunda, yaklaşık 3 km, ordan bi taksi ayarlayıp oraya da öyle giderim artık napalım. yeter ki alsınlar. kpss şu anlık rafa kaldırdım. ruh halime göre davranıcam =D
sedefciğim hakkında hayırlı olsun ama ben çalışmandan çok bir sene daha evde yada dersane yardımıyla hazırlanmam taraftarıyım
bir önceki sene okulla birlikte yürüttün ve zor oldu
gecen sene ise yaşamadığın sıkıntı kalmadı, abinin düğünü
üst komşunun rahatsız etmesi
evdeki psikolojin
söz nişan hazırlıkların bunlar seni oyaladı
onur askerdeyken yapacak birşey de yok daha ıyı kendini verirsin
çalışırken yada evliyken hazırlanmak sende ıyı biliyorsun çok daha zor olacak
sen henüz 2 kez denedin pess etmen için erken
eminim sen eğrisini doğrusunu daha iyi düşünüyorsun kararını verirken ama
yeniden adamakıllı hazırlanmam konusunda cesaretlendirmek istedim seni

Kızlar ben bu sistemi hiç sevmedim, hiç kullanışlı değil site. Tek iyi tarafı beğen tuşunun geri gelmesi. benim eskisi gibi girmek içimden gelmiyor hiç:KK43:
sevdicekim bu akşam yola çıkıyor askere gidiyor artık kızlarım :KK43: çizelgemi de yaptım :KK43:hayırlısıyla gitsin de sağsalim bitirsin inşallah.

sedefciğim hakkında hayırlı olsun ama ben çalışmandan çok bir sene daha evde yada dersane yardımıyla hazırlanmam taraftarıyım
bir önceki sene okulla birlikte yürüttün ve zor oldu
gecen sene ise yaşamadığın sıkıntı kalmadı, abinin düğünü
üst komşunun rahatsız etmesi
evdeki psikolojin
söz nişan hazırlıkların bunlar seni oyaladı
onur askerdeyken yapacak birşey de yok daha ıyı kendini verirsin
çalışırken yada evliyken hazırlanmak sende ıyı biliyorsun çok daha zor olacak
sen henüz 2 kez denedin pess etmen için erken
eminim sen eğrisini doğrusunu daha iyi düşünüyorsun kararını verirken ama
yeniden adamakıllı hazırlanmam konusunda cesaretlendirmek istedim seni
sağol sarfanım. bu söylediklerini göz önünde bulundurucam. ama aah ahh bende dert biter mi, her an bişey çıkıyo. nişanımdan 2 hafta önce çok ağır bi olay yaşadık. yine ailevi.. nişan günü Allah'ım güç verdi de unuttum. ama yine de bazen aklına geliyo insanın. üst komşu derdim de aynı şekilde devam ediyor. şimdi kulaklıkla dizi izliyorum, şarkı dinliyorum. duymamaya çalışıyorum. evlenince muhakkak zor olur haklısın. ama şu an için de çok zor.. aynen onur askere gidicek. zaten sırf kafayı yememek için çalışıp biraz kafa dağıtmak istiyorum. beni düşündüğün için teşekkür ederim :)

Kızlar ben bu sistemi hiç sevmedim, hiç kullanışlı değil site. Tek iyi tarafı beğen tuşunun geri gelmesi. benim eskisi gibi girmek içimden gelmiyor hiç:KK43:
sevdicekim bu akşam yola çıkıyor askere gidiyor artık kızlarım :KK43: çizelgemi de yaptım :KK43:hayırlısıyla gitsin de sağsalim bitirsin inşallah.
oyy kıyamam gidiyo mu =( off ya kuzum, şimdiden özlemişsindir
ben de hiç beğenmedim. beğeni tuşu iyi olmuş ama her şey çok değişmiş, alışamadım

cnm tez zamanda yapsın da dönsün inş..üzülme aradan çıkar bu sayede askerlik..benim eşimm evlendikten 9 ay sonra askere gitti.kısa dönemdi ama yine de çok zordur beklemek bilirim..gelince belki ailende ikna olur seninde sevdalinkam gibi hayırlı haberlerini alırız..

anlıyorum kuzum..hayırlısı olsun inş..bende safrana katılıyorum cnm pes etmek için çok erken, yinede sen bilirsin..

bende hiç sevmedim :mad:
rabbim sağlıkla sıhhatle askerliğini yapıp dönmesini nasip etsin canım

Allah yolunu açık etsin kuzum sevdiceğinin.

Sıralamalar açıklandı kızlar. 3902 sıralamam.
Geçen sene 74.6 alanın sıralaması 2993 1000 kişi farkemiş nerdeyse.
Bizden 4000 kişi alamayacaklarına göre bu sene de kaldım.
Hayırlısı demekten başka çare yok.
Din kültüründe bir kız 51 almış sıralaması 2000lerde.
Kız böyle şey olmaz bunda bir yanlışlık var diyor.
Sıralamaların bugün açıklanması da ayrı bir konu tabi

Son düzenleme:
Kızlar cok teşekkür ederim toplu alıntı yapılmıyor bu sistemde sinir oldum :mad::mad:sedefim safranım tugbim clemim çok sagolun iyi dilekleriniz için canlarım.
sıralamalar bugun acıklanmıs ben zaten demiştim seçimden sonra acıklanır diye oy kaybetme korkusu var dıye inanmamışlardı.
inşallah sizlerin sıralama iyidir canlarım :oops:

Son düzenleme:
Sıralamalar açıklandı kızlar. 3902 sıralamam.
Geçen sene 74.6 alanın sıralaması 2993 1000 kişi farkemiş nerdeyse.
Bizden 4000 kişi alamayacaklarına göre bu sene de kaldım.
Hayırlısı demekten başka çare yok.
Din kültüründe bir kız 51 almış sıralaması 2000lerde.
Kız böyle şey olmaz bunda bir yanlışlık var diyor.
Sıralamaların bugün açıklanması da ayrı bir konu tabi
:mad:

hayırlısı olsun semoşum hemen kötü düşünme olmaz olmaz. bakarsın alacakları tutar
peki ne yapmayı düşünüyorsun tekrar hazırlanacak mısın dersane vs
Kızlar cok teşekkür ederim toplu alıntı yapılmıyor bu sistemde sinir oldum :mad::mad:sedefim safranım tugbim clemim çok sagolun iyi dilekleriniz için canlarım.
sıralamalar bugun acıklanmıs ben zaten demiştim seçimden sonra acıklanır diye oy kaybetme korkusu var dıye inanmamışlardı.
inşallah sizlerin sıralama iyidir canlarım :oops:
hayırlısı ile gidip gelsin beli.

hayırlısı olsun semoşum hemen kötü düşünme olmaz olmaz. bakarsın alacakları tutar
peki ne yapmayı düşünüyorsun tekrar hazırlanacak mısın dersane vs

hayırlısı ile gidip gelsin beli.
sağol bademim :oops:sen nasıl coklu alıntı yaptın o_O

X