2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

6'sında canım.

Sağolasın Sedom..:KK48::KK48: İyi yerlere düştü ya şükür.:KK16:

Aynen ustaya geçtiğinde gidersin bi ziyaretine acemi de zor oluyor. Her gün eğitim görüyorlar çarşı izni yok telefon yok bi ankesörden arıyorlar. Acemilik sıkıntılı işte sonrası buna nazaran iyi. Telefon kullanabilirse çok rahat edersiniz.

Aynen ustaya geçtiğinde gidersin bi ziyaretine acemi de zor oluyor. Her gün eğitim görüyorlar çarşı izni yok telefon yok bi ankesörden arıyorlar. Acemilik sıkıntılı işte sonrası buna nazaran iyi. Telefon kullanabilirse çok rahat edersiniz.

Ne zaman gelir peki Sedom ? :26: 6 Ağustos teslim tarihi.Ustaya da 3-5 gün içinde teslim olurum dedi.:44: Çizelge yapcam da.:KK1:

Ne zaman gelir peki Sedom ? :26: 6 Ağustos teslim tarihi.Ustaya da 3-5 gün içinde teslim olurum dedi.:44: Çizelge yapcam da.:KK1:

Linkam sistem değişti mi bilmiyorum ama acemilik dönemi 28 gündü. 28 gün sonra yemin töreni olup usta birliğine geçiyordu. :44:

gece gece ben geldim benim kocacıkı anasına yolladık oglumla gece elini karnıma koydukça kudurdu tekmeleriyle sıpa:emir_bebek: ne diyosun sen buna dedim gidecem demiş :KK53::KK49::KK9:
cuma sınav açıklanabilirmiş kızlar :KK30: alandan şimdilik görünen 35 net gibi en kötü ama korkuyorum çok fazla bi yandan iyi olunca umutluyum bi yandan her sene yıkılmak çok zor :KK50: inşallah hayırlısı ile olur güzellerim ya :KK31:
linkam ve tubim sizin alanlar iyi gelecek bence :KK19:
tubim tWİTER da ilk 3 tesin tebrikler kuzum bende bu ara pek aktif olamadım yarından itibaren ilk 10 a gireyim barim :KK34:

Bugün açıklanabilir diyorlar. Açıklansa da kurtulsak

Kızlar açıklanmış sınav.

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Bizim ilk celp kuzum ondan sanırım.:26:
Ben hiç anlamıyorum kuzum ya bu işlerden :KK17:
gece gece ben geldim benim kocacıkı anasına yolladık oglumla gece elini karnıma koydukça kudurdu tekmeleriyle sıpa:emir_bebek: ne diyosun sen buna dedim gidecem demiş :KK53::KK49::KK9:
cuma sınav açıklanabilirmiş kızlar :KK30: alandan şimdilik görünen 35 net gibi en kötü ama korkuyorum çok fazla bi yandan iyi olunca umutluyum bi yandan her sene yıkılmak çok zor :KK50: inşallah hayırlısı ile olur güzellerim ya :KK31:
linkam ve tubim sizin alanlar iyi gelecek bence :KK19:
tubim tWİTER da ilk 3 tesin tebrikler kuzum bende bu ara pek aktif olamadım yarından itibaren ilk 10 a gireyim barim :KK34:

Dinde umutsuzluğa yer yok ablam tabi ki umutlu ol :KK16:
Twitterda çok aktifim :KK1: Ne yapayım zümrem ya yıllardır Sosyal Bilgilerin yüzü gülmedi kontenjandan yana :KK50:
Bu arada sen yat dinlen ben senin yerine de atarım twit :KK19:
Bugün açıklanabilir diyorlar. Açıklansa da kurtulsak

Ayy açıklasınlar kurtulalım ya belissam :KK14:
Korkunun ecele faydası yok :KK1:

Son düzenleme:
X