- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
Ben Manisa'dayım ama atama bekliyorum,atanırsam uçakla her yer 2 saat.
Atama sonuclari ne zaman belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Manisa'dayım ama atama bekliyorum,atanırsam uçakla her yer 2 saat.
Atama sonuclari ne zaman belli olur
Eylül başı canım.
Benim sevdicek de acemi Burdur merkez,usta Edirne/Süloğlu...
Hadi iyi haberlerini bekliyorum canim
Sevdigin ne zaman teslim oluyor?
Edirne memleketim Hayırlı olsun linkam sağ salim gidip gelmek nasip olsun.
6'sında canım.
Sağolasın Sedom.. İyi yerlere düştü ya şükür.
6'sında canım.
Sağolasın Sedom.. İyi yerlere düştü ya şükür.
Aynen ustaya geçtiğinde gidersin bi ziyaretine acemi de zor oluyor. Her gün eğitim görüyorlar çarşı izni yok telefon yok bi ankesörden arıyorlar. Acemilik sıkıntılı işte sonrası buna nazaran iyi. Telefon kullanabilirse çok rahat edersiniz.
Hadi bakalim hayirli olsun tekrardan
Seni de asker topiklerinde safak sayarken goruru heralde artik
Ne zaman gelir peki Sedom ? :26: 6 Ağustos teslim tarihi.Ustaya da 3-5 gün içinde teslim olurum dedi.:44: Çizelge yapcam da.
Linkam sistem değişti mi bilmiyorum ama acemilik dönemi 28 gündü. 28 gün sonra yemin töreni olup usta birliğine geçiyordu. :44:
Aynı aynı yavrum.
2 gün yol izni alsa işte yine 6 eylül gibi usta birliğine geçmiş olur. Yol izninin de bi sınırı vardı 600 ya da 750 kmyi geçince mi ne yol izni 2 gün oluyordu.
Kızar sevdicekler 1 hafta sonra gidiyor ya. Seçim var diye ertelendi.
Benim sevdicek eylülde gidiyor linkam
Ben hiç anlamıyorum kuzum ya bu işlerdenBizim ilk celp kuzum ondan sanırım.:26:
gece gece ben geldim benim kocacıkı anasına yolladık oglumla gece elini karnıma koydukça kudurdu tekmeleriyle sıpa ne diyosun sen buna dedim gidecem demiş
cuma sınav açıklanabilirmiş kızlar alandan şimdilik görünen 35 net gibi en kötü ama korkuyorum çok fazla bi yandan iyi olunca umutluyum bi yandan her sene yıkılmak çok zor inşallah hayırlısı ile olur güzellerim ya
linkam ve tubim sizin alanlar iyi gelecek bence
tubim tWİTER da ilk 3 tesin tebrikler kuzum bende bu ara pek aktif olamadım yarından itibaren ilk 10 a gireyim barim
Bugün açıklanabilir diyorlar. Açıklansa da kurtulsak