Baktım göremedim ben siz hangi sınavı söylüyorsunuz?:44:Kızlar açıklanmış sınav.
çok şükür bin şükür seni bana verene....
aynen kuzum yaBen hiç anlamıyorum kuzum ya bu işlerden
Dinde umutsuzluğa yer yok ablam tabi ki umutlu ol
Twitterda çok aktifimNe yapayım zümrem ya yıllardır Sosyal Bilgilerin yüzü gülmedi kontenjandan yana
Bu arada sen yat dinlen ben senin yerine de atarım twit
Ayy açıklasınlar kurtulalım ya belissam
Korkunun ecele faydası yok
Baktım göremedim ben siz hangi sınavı söylüyorsunuz?:44:
aynen kuzum ya
Kpss. Kardeşim söyledi de ben bilmiyorum.
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Mesaiden sonra aciklanir.bugün aciklanacagi kesin
Evet kuzu sistemde yazıyor bugün açıklanacağı net başında bekliyorum sabahtır :18:
29 netim var kızlar p1079 du 74 almışım.
Geçen sene en son 75 te kalmıştı.Hayırlısı bakalım.
Yalnız İftardan sonra açıklasalardı be millet arayıp duruyo boğazım kurudu laf anlatmaktan
Yalnız İftardan sonra açıklasalardı be millet arayıp duruyo boğazım kurudu laf anlatmaktan
Kütahya kısa dönem
Babam da orda yapmış askerliğini :79:
Benim sevdicek de acemi Burdur merkez,usta Edirne/Süloğlu...
Kızlar hayırlı olsun.İnşallah sevdicekleriniz hayırlısıyla askerliklerini yapar da sizler de yuvalarınızı kurarsınız tez vakitte.
Kuzum puanın iyi bence.Daha branş sıralamaları açıklanmadı, kontenjanlar açıklanmadı.İnşallah hepimiz atanırız.
Benim p121im 77.İyi mi kötü mü bilmiyorum.:44:Bekleyip göreceğiz.İnşallah atanabilirim ben de.
İnşallah bademhayırlı olsun tubam inşallah yeter
29nete düşük gelmiş kuzum ya Allah büyük inşallah en geç şubat da olsa atanırsın ne diyim
Benim sonuç kötü yazmak istemiyorum
mantarım inşallah atanırsın puanın hayli hayli yeter. ben rengina sen belki tanımadın nick değiştirdim.
benim zaten olmadı ama bu topikte herkesin atanmasını gerçekten cok istiyorum. Allah hepimize yardım etsin.
Ben cıkayım.
İnşallah badem
evet kuzum 29 nete düşük ama bizim bölümün örtalama 25
29nete düşük gelmiş kuzum ya Allah büyük inşallah en geç şubat da olsa atanırsın ne diyim
Benim sonuç kötü yazmak istemiyorum
İnşallah badem
evet kuzum 29 nete düşük ama bizim bölümün örtalama 25
canım sıkma canını, çıkmadık candan umut kesılmez
sıralaman kac kadro acılacagı bellı degıl daha
ınsallah atanırsın
hayırlı olsun kuzum
sevindim
Kızlar hayırlı olsun.İnşallah sevdicekleriniz hayırlısıyla askerliklerini yapar da sizler de yuvalarınızı kurarsınız tez vakitte.
Kuzum puanın iyi bence.Daha branş sıralamaları açıklanmadı, kontenjanlar açıklanmadı.İnşallah hepimiz atanırız.
Benim p121im 77.İyi mi kötü mü bilmiyorum.:44:Bekleyip göreceğiz.İnşallah atanabilirim ben de.