cnm ben hem çeşitli yayınlara bakmış biri olarak yediiklimin modüler soru bankası hatta elimde şu an çözüyorum değişik sorular var tavsye ederim, yargı da iyidir özellikle çek koparttan arkadaşlar çok soru soruyolardı hocalarabana kalırsa az az al bitir sonra yine al,hepsi elinde olunca insanın gözünde büyüyor,bir de ne kadar çeşit çözersen iyidir.Dersanedeki hocam bana irem yayıncılıktan da bahsetmişti,ben ondan da aldım o da farklı sorular koymuş,beyaz kalem de iyiydi malum gerçek sınav sonrası hemen yayınladılar soruları Allah ne verdiyse çöz derim anlıcağın fem in denemelrini çözen herkes gerçek sınavda çok zorlanmadılar arkadaşlarımdan onu da ileteyim
peki yediiklimin modüler soru bankası nasıldır ablacım bi fikrin var mı?
oleyyyyartık öğrenmeden bol bol test çözersin konu derdi kalmadı kuzum bu memurfoni de kapıda ödeme var mı acep :26:
hocan hevesini kırmak istemiş ama ters tepmişohh sen ona bi kapak göster tatlım zamanı gelince
peki yediiklimin modüler soru bankası nasıldır ablacım bi fikrin var mı?
tatlım sınavında başarılar, sana unuttun gibi geliyodur ama görünce hatırlarsın bana da öss de öyle oluyodu, inş sınavın iyi geçer
kapıda ödeme yok canım :26: yediiklimin çek kopartını aldım cevap anahtarı yanlışlıklarla doluydu.yargı çek kopart çok iyi ama zor.en son onu çöz bence.yargı setinde ünite ünite gitmiyo her dersten karışık sorular var
şu kpss ilaçları nedir öyleeeeee
şu kpss ilaçları nedir öyleeeeee
Hap var içinde.
Hala adres bekliyorum.
Hap var içinde.
Hala adres bekliyorum.
ama cnm ozel msj alamadıgına dair uyarı alıyorum,özel msj nıye atılmıyokı sana
kızlar dersaneye yazılanlar vardır aranızda. su alan sınavı ıcın bır sey soyledıler mi?
hani kıtapların kac tane verılecegınden bahsederken alan kıtaplarından da bahsettıler mi?
su zamana kadar hala acıklama yapılmadı cok aklıma takıldı:44:
bana hiçbir açıklama yapılmadı canım, hatta dershanem lütfedip daha bugün yeni aradı, o da program yapıyolarmış sen hangi günü hangi saatleri istiyosun diye sordu o kadar
acaba yapılmayacak mı ya?
buna cok ınanmak ıstıyorum ve kesın olmasını
mantık olarak hani ben belkı yazdan calısmaya baslayacaktım ama kıtap yok acıklama yok aslında haksızılk degıl mı?
keske olmasaaa
canım zaten hangi durum bize haksızlık olmuyor ki, hakkımızda hayırlısı bakalım, ben bi açıklama duyarsam yazıcam buraya
evet senin yediiklim çek koparta öyle dediğin aklımdaydı canım daha önceden de söylemiştin. çek kopartta o yüzden yediiklim almadım. yargı setinin de ünite ünite gitmemesi kötüymüş bana şu an ünite ünite lazım, o yüzden yargı soru bankasını da almadım. tam tersi yaptım yediiklim soru bankası ve yargı çek kopart aldım. o zaman ilk yediiklim soru bankasıyla giderim ilerde yargı çek kopartı çözerim. çok sağollll fikirlerin için
kızlar bu gün çalışmaya başlıyorum. anlatım bozukluğu çalışacağım. aranızda türkçeci var mı ? yapamadıklarımı sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?