2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

hay Allah senden razı olsun canım ben aslında almıcaktım ama sepete eklediğim kitaplar çok tutmadı, extra kargo ve kapıda ödeme ücreti verdiğim için ne kadar çok alırsam o kadar karlı oluyor, o yüzden bi de eğitimden soru bankası ve yaprak test alayım dedim. yoksa ben de az az bittikçe almaktan yanayım. o zaman ben dediklerine göre şimdilik yediiklim soru bankası ve yargının çek kopartını alayım diğer söylediklerini de başka zamana bırakayım çoookk sağol

peki yediiklimin modüler soru bankası nasıldır ablacım bi fikrin var mı?

kapıda ödeme yok canım :26: yediiklimin çek kopartını aldım cevap anahtarı yanlışlıklarla doluydu.yargı çek kopart çok iyi ama zor.en son onu çöz bence.yargı setinde ünite ünite gitmiyo her dersten karışık sorular var

tatlım sınavında başarılar, sana unuttun gibi geliyodur ama görünce hatırlarsın bana da öss de öyle oluyodu, inş sınavın iyi geçer

inşllah cnm inşllh iyi geçer. teşekkür ederim iyi dileklerin için
seninde sınavın iyi geçer inş ve istediğin yere atanırsın..

evet senin yediiklim çek koparta öyle dediğin aklımdaydı canım daha önceden de söylemiştin. çek kopartta o yüzden yediiklim almadım. yargı setinin de ünite ünite gitmemesi kötüymüş bana şu an ünite ünite lazım, o yüzden yargı soru bankasını da almadım. tam tersi yaptım yediiklim soru bankası ve yargı çek kopart aldım. o zaman ilk yediiklim soru bankasıyla giderim ilerde yargı çek kopartı çözerim. çok sağollll fikirlerin için

kızlar dersaneye yazılanlar vardır aranızda. su alan sınavı ıcın bır sey soyledıler mi?

hani kıtapların kac tane verılecegınden bahsederken alan kıtaplarından da bahsettıler mi?

su zamana kadar hala acıklama yapılmadı cok aklıma takıldı:44:

bana hiçbir açıklama yapılmadı canım, hatta dershanem lütfedip daha bugün yeni aradı, o da program yapıyolarmış sen hangi günü hangi saatleri istiyosun diye sordu o kadar

bana hiçbir açıklama yapılmadı canım, hatta dershanem lütfedip daha bugün yeni aradı, o da program yapıyolarmış sen hangi günü hangi saatleri istiyosun diye sordu o kadar

acaba yapılmayacak mı ya?
buna cok ınanmak ıstıyorum ve kesın olmasını

mantık olarak hani ben belkı yazdan calısmaya baslayacaktım ama kıtap yok acıklama yok aslında haksızılk degıl mı?

keske olmasaaa

Son düzenleyen: Moderatör:

canım zaten hangi durum bize haksızlık olmuyor ki, hakkımızda hayırlısı bakalım, ben bi açıklama duyarsam yazıcam buraya

güzel güzel çöz tatlım

matematik özürlüsü olarak yavaştan ve en baştan matematiğe başlıcam kızlar.sözelciyim edebiyatçıyım temelim yok diyebilirim.femin ilk adım mat. kitabını alıcam.başlangıç için iyi midir?? ayrıca :44:

matematikten her yıl sorunun geldiği konular neler

mat.ı en baştan temelden yavaş yavaş anlatan video ders önerir misinizz

kızlar bu gün çalışmaya başlıyorum. anlatım bozukluğu çalışacağım. aranızda türkçeci var mı ? yapamadıklarımı sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…