- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
canım sen ihtiyaca yazılmış mıydın? eğer uzaktan eğitim üyeliğin varsa kesinlikle ordaki serkan hoca derim. adam 2 sayfalık yeri 2 saatte anlattı, tamam ben sıkıldım ama gerçekten çok iyi anlatıyor. en başta sanki hiç matematik görmemişsin hayatında gibi anlatıyor. mesela + nın karşıya - olarak geçtiğini hangi örnekte karşısına gelirse hepsinde vurguluyor. diksiyonu da çok güzel. ve bir soruyu bi kaç farklı yöntemle çözüyor, hangisi sana basit gelirse onu belirleyebiliyorsun. ben sadece 1 kere dinledim ama ben tmciyim sorunum matla değil o yüzden onunla vakit kaybetmek istemedim fakat senin işine çok yarar. eğer uzaktan eğitim üyeliğin yoksa bile nette ihtiyacın videolarının indirme linkleri var oradan matı indir belki serkan hocadır.güzel güzel çöz tatlım
matematik özürlüsü olarak yavaştan ve en baştan matematiğe başlıcam kızlar.sözelciyim edebiyatçıyım temelim yok diyebilirim.femin ilk adım mat. kitabını alıcam.başlangıç için iyi midir?? ayrıca :44:
matematikten her yıl sorunun geldiği konular neler
mat.ı en baştan temelden yavaş yavaş anlatan video ders önerir misinizz
kitap olarak ben x yayıncılık çalışıyorum başka mat kitabım yok şu an ama sana eksik gelir bilgiler hani test falan da yok içinde, yalnız komşu topiklerin birinde bi mat kitabıyla çalışıyolardı ve memnunlardı dur onu bi araştırayım
ablam gel bi ara bize, hem çay içelim hem kitap inceliyelim eğitim bilimleri de 2 güne gelirSedefçim bir ara inceleyeyim senden şu x yayıncılığının defterlerini,merak ettim
türkçecimiz bugu_su :87: ay ben bi ara bizim branş tablomuzu da yapiimkızlar bu gün çalışmaya başlıyorum. anlatım bozukluğu çalışacağım. aranızda türkçeci var mı ? yapamadıklarımı sorarım.