- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
cnm ben hem çeşitli yayınlara bakmış biri olarak yediiklimin modüler soru bankası hatta elimde şu an çözüyorum değişik sorular var tavsye ederim, yargı da iyidir özellikle çek koparttan arkadaşlar çok soru soruyolardı hocalara bana kalırsa az az al bitir sonra yine al,hepsi elinde olunca insanın gözünde büyüyor,bir de ne kadar çeşit çözersen iyidir.Dersanedeki hocam bana irem yayıncılıktan da bahsetmişti,ben ondan da aldım o da farklı sorular koymuş,beyaz kalem de iyiydi malum gerçek sınav sonrası hemen yayınladılar soruları Allah ne verdiyse çöz derim anlıcağın fem in denemelrini çözen herkes gerçek sınavda çok zorlanmadılar arkadaşlarımdan onu da ileteyim
hay Allah senden razı olsun canım ben aslında almıcaktım ama sepete eklediğim kitaplar çok tutmadı, extra kargo ve kapıda ödeme ücreti verdiğim için ne kadar çok alırsam o kadar karlı oluyor, o yüzden bi de eğitimden soru bankası ve yaprak test alayım dedim. yoksa ben de az az bittikçe almaktan yanayım. o zaman ben dediklerine göre şimdilik yediiklim soru bankası ve yargının çek kopartını alayım diğer söylediklerini de başka zamana bırakayım çoookk sağol