• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

şifreleri atıcam da 10 dk engeline takıldım :37:
neyse uykum yok 10 dk da 1 sırayla atıyorum canlar :10:
bu arada bugün günüm boşu boşuna gitti, 2 saat temel kavramlar dinledim adam 2 sayfalık yeri 2 saatte anlattı, (benim dediğim ofisokul değil) bi ara uyudum, bi ara tıkındım, bi ara yeni sekmede kkda takılıyodum hoca arka planda ders anlatıyodu falan :27: neyse strateji değiştiriyorum, x yayıncılıktan mat çalışıp ofisokuldan soru çözücem. mat için çok bile, tarihte eski moduma dönmeliyim :36:

1. MAHMUT

He Kamil He

H... humbaracı ocağı
K... kapitülasyonlar sürekli hale geldi.
H... Hendeshane kuruldu.

3. MUSTAFA

Mustafa Denizli Süratli Topçular İçin Borçlandı.

Mustafa.. 3. mustafa
Deniz.. Mühendishane-i Bahri Hümayun
Süratli topçular... Sürat topçu ocağı
İçin Borçlandı.. İlkkez iç borçlanma

1. ABDÜLHAMİT

MUCİ

M.. maliyeyi düzene soktu
U.. Ulufe alım satımı yasaklandı
C.. Culus bahşişi kaldırıldı
İ.. istihkam okulu açıldı.

3. SELİM

FRANSIZCA YEMMİN

Fransızca.. Fransızca zorunlu yabancı dil oldu
Y.. yerli malı
E.. elçilikler sürekli hale geldi
M.. Mühendishane-i Berri humayun
M.. Matba-i Amire
İ.. İrade-i Cedit hazinesi
N.. Nizam-ı cedit ordusu

19. YÜZYIL ŞİFRELERİ

2. MAHMUT
ASKERİ ALANDA YAPILAN ISLAHATLAR..

SEVDAM REHA

S.. sekban-ı cedit
E.. Eşkinci ocağı
V.. Vakay-i Hayriye
D.. Darul şura askeri
A.. Asakari mansure-i
M.. Mızak-i humayun

YÖNETİM ALANINDA YAPILAN ISLAHATLAR

PİS NEDİM
P.. Pasaport kullanma zorunluluğu
İ. iç işleri ve dış işleri bakanlığı
S.. Sadrazamlık kaldırıldı
N.. Nazırlıklar kuruldu
E.. Encüman-i Daniş
D.. Dirlik (tımar) kaldırıldı
İ .. İlk nüfus ve mülk sayımı (erkekler ve öküzler sayıldı)
M.. Müsadere kaldırılacak. (kaldırılması daha sonra)

after_before dan alıntıdır arkadaşlar, Allah ondan razı olsun. çok işimize yarıcak..

günaydın kızlaaaar :16:

işaret gestaltla birlikte bilişsel ağırlıklı davranışçıları bitirdimm.sırada diğer öğrenme kuramları var.böylece öğrenme bitmiş olucaaaak :52:

ofis okul nedir,ilk defa duydum

sedefcim şifreyi bana da göndrir misin :6:

bygün hiç çalışmadım.okuldan arkadaşlarımla görüştüm.akşam çalışırım diye düşündüm ama canım istemiyo.bugünü tatil ilan ettim kendime.yarın bomba gibi dönücemm :10:

canım ofisokul.com ücretsiz üye olup matematik ve geometri soru çözümleri izleyebileceğin bir site. sakın "aman konu çalışmadan ne çözümü" deme. ben artık hiç konu bakmıyorum. oradan izlerken hoca zaten her soruda o soruyla ilgili formülü de anlatıyor ve sanki yanında özel ders verir gibi konuşuyor. matrak da biraz:) sıkılmazsın yani. matematikten" x ve y de sayı mı oluyor?" diyecek kadar sıfırım demiyorsan bak derim.
şifreleri atıcam da 10 dk engeline takıldım :37:
neyse uykum yok 10 dk da 1 sırayla atıyorum canlar :10:
bu arada bugün günüm boşu boşuna gitti, 2 saat temel kavramlar dinledim adam 2 sayfalık yeri 2 saatte anlattı, (benim dediğim ofisokul değil) bi ara uyudum, bi ara tıkındım, bi ara yeni sekmede kkda takılıyodum hoca arka planda ders anlatıyodu falan :27: neyse strateji değiştiriyorum, x yayıncılıktan mat çalışıp ofisokuldan soru çözücem. mat için çok bile, tarihte eski moduma dönmeliyim :36:

adamın birine de uzun uzun konu videosu izleyip zaman kaybetme demiştik de neyyyyyyyyyyyse:1:

arkadaşlar, hakan dede sezon finali videolarının 15.sini bulamıyorum dış politikayı anlatanı. varsa linkini yazabilir misiniz?

günaydın kızlaaaar :16:

işaret gestaltla birlikte bilişsel ağırlıklı davranışçıları bitirdimm.sırada diğer öğrenme kuramları var.böylece öğrenme bitmiş olucaaaak :52:
ohh be tatlım sonunda kurtuluyosun öğrenmeden :46:
canım ofisokul.com ücretsiz üye olup matematik ve geometri soru çözümleri izleyebileceğin bir site. sakın "aman konu çalışmadan ne çözümü" deme. ben artık hiç konu bakmıyorum. oradan izlerken hoca zaten her soruda o soruyla ilgili formülü de anlatıyor ve sanki yanında özel ders verir gibi konuşuyor. matrak da biraz:) sıkılmazsın yani. matematikten" x ve y de sayı mı oluyor?" diyecek kadar sıfırım demiyorsan bak derim.

adamın birine de uzun uzun konu videosu izleyip zaman kaybetme demiştik de neyyyyyyyyyyyse:1:

hehehe :9: napiim be canım içime sinmedi :17: aman macaroncum sen dinle gelinimizi, benim gibi boşa vaktini harcama matla :34:

kızlar arkadaşın kpss ye girceği yeri öğrenmeye çalışıyorz şifresi yok başvuru merkezlerinden bizzat kendisi alması gerekiyormuş. internetten alınmıyormu bu şifre siz nasıl yaptınız ?

arkadaşlar, hakan dede sezon finali videolarının 15.sini bulamıyorum dış politikayı anlatanı. varsa linkini yazabilir misiniz?
aa şu an baktım 15 bende de gözükmüyo :26:
kızlar arkadaşın kpss ye girceği yeri öğrenmeye çalışıyorz şifresi yok başvuru merkezlerinden bizzat kendisi alması gerekiyormuş. internetten alınmıyormu bu şifre siz nasıl yaptınız ?
canım benim sevgilimin daha önceden bi şifresi vardı, tabii bu şifreyi seneler öncesi ösymden almıştı, biz hep o şifreyi kullandık gene o şifreyle baktık giriceği yere. arkadaşının şifresi yoksa mecburen gidip ösym merkezinden alıcak. 3 tl di sanırım

kızlar bugün değişiklik olsun dedim, aldım kitabımı defterimi, gittim çay bahçesi tarzında bi cafeye, orda ders çalıştım :21:
hava da harikaydı, hafif serin. yanıma şalımı da almıştım ee bi de yanında mis gibi ince belli bardakta çay. ohh daha ne isterim dedim :31:
ve matematikten ilk 4 konuyu bitirdim :8:

aa şu an baktım 15 bende de gözükmüyo :26:

canım benim sevgilimin daha önceden bi şifresi vardı, tabii bu şifreyi seneler öncesi ösymden almıştı, biz hep o şifreyi kullandık gene o şifreyle baktık giriceği yere. arkadaşının şifresi yoksa mecburen gidip ösym merkezinden alıcak. 3 tl di sanırım

sağol canım teşekkürler.sınavda başarılar dilerim hepinize

Back