• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar bugün değişiklik olsun dedim, aldım kitabımı defterimi, gittim çay bahçesi tarzında bi cafeye, orda ders çalıştım :21:
hava da harikaydı, hafif serin. yanıma şalımı da almıştım ee bi de yanında mis gibi ince belli bardakta çay. ohh daha ne isterim dedim :31:
ve matematikten ilk 4 konuyu bitirdim :8:

ohh ne güzel...

ben de köyün mezarlığına bakan manzaramda, yanımda pc yi parçlamaya niyetli oğlumla, soru çözümü izlerken akşam ne pişirsem diye düşünüyorum

ohh ne güzel...

ben de köyün mezarlığına bakan manzaramda, yanımda pc yi parçlamaya niyetli oğlumla, soru çözümü izlerken akşam ne pişirsem diye düşünüyorum

ahh kıyamam yaa, ama atanınca kurtulucaksın bunu hayal et :31:
bi de bahçe falan yok mu canım köydeki evinde, bu kıştan önceki son günlerimizi değerlendirelim sonra hep eve kapanıcaz zatii
yemek derdi için de şunu önerebilirim. haftalık bi liste yapabilirsin, pzt salı diye günlere ne yemek pişiriceğini önceden yazarsan o gün yemek derdini düşünmezsin

Son düzenleme:
ohh be tatlım sonunda kurtuluyosun öğrenmeden :46:

hehehe :9: napiim be canım içime sinmedi :17: aman macaroncum sen dinle gelinimizi, benim gibi boşa vaktini harcama matla :34:

vvee öğrenme biteeeeeer :21: biraz karma test çözdüm.öğrenmeyle ilgili testlerimi inceledim.7iklim ve uzman kariyer çek-kopart testlerini kullanmıştım.oradan ***çözmedğim konu testleri işaretledim.sayılarını yazdım ki ne kadar testim olduğunu biliyim.öncelikle onları bitiricem.sonra da gelsin ihtiyaç ve yargı soru bankaları :8: :8: :8:

ahh sedeffcim matematiğim çok kötü o vidyoları 40 kere izlemem lazım heraldee :26: :26:

ayrıca dışarda çalışman çok güzel olmuş.ben de çok severim.sürekli evde çalışınca canımız sıkılıyoo :31:

bu arada kızlar memurfonide uzmankariyerin 2012 soru bankası eğitim bilimleri 10 liraa..sipariş ettim haberinizz olsun :21:

Son düzenleme:
kızlar acayip hırslandım ya ünideki hocamın yanına gittim bugün beni deli etti önce bi işe girin aralarda kaybolmayın ne deli insnalar geliyo alesleri 95 dilleri 85 ortalamaları 3.50 üstü diye ya böyle mi moral verilir ya olsun ama ben çok pis hırsa geldim nerede derece yapacak olan arkadaş bekle beni geliyorum peşinden bebeğimm:51:

vvee öğrenme biteeeeeer :21: biraz karma test çözdüm.öğrenmeyle ilgili testlerimi inceledim.7iklim ve uzman kariyer çek-kopart testlerini kullanmıştım.oradan ***çözmedğim konu testleri işaretledim.sayılarını yazdım ki ne kadar testim olduğunu biliyim.öncelikle onları bitiricem.sonra da gelsin ihtiyaç ve yargı soru bankaları :8: :8: :8:

ahh sedeffcim matematiğim çok kötü o vidyoları 40 kere izlemem lazım heraldee :26: :26:

ayrıca dışarda çalışman çok güzel olmuş.ben de çok severim.sürekli evde çalışınca canımız sıkılıyoo :31:

bu arada kızlar memurfonide uzmankariyerin 2012 soru bankası eğitim bilimleri 10 liraa..sipariş ettim haberinizz olsun :21:
oleyyyy :8: artık öğrenmeden bol bol test çözersin konu derdi kalmadı kuzum :52:bu memurfoni de kapıda ödeme var mı acep :26:
kızlar acayip hırslandım ya ünideki hocamın yanına gittim bugün beni deli etti önce bi işe girin aralarda kaybolmayın ne deli insnalar geliyo alesleri 95 dilleri 85 ortalamaları 3.50 üstü diye ya böyle mi moral verilir ya olsun ama ben çok pis hırsa geldim nerede derece yapacak olan arkadaş bekle beni geliyorum peşinden bebeğimm:51:

hocan hevesini kırmak istemiş ama ters tepmiş :27: ohh sen ona bi kapak göster tatlım zamanı gelince :9:

ohh ne güzel...

resimdeki bebişin mi hocam çok tatlı Allah bağışlasın :16:

gaza geliyorum ben de test çözerek çalışmayı düşünüyorum Şubatta alım olmucak diyorlar çünkü:50::50:

kızlar bugün bu siteden tanıştığım bi arkadaşıma ( daha doğrusu ablam =) ) kahve içmeye gittim. site sayesinde tanıştık kaynaştık, çok sevdik birbirimizi, görüşüyoruz.
birazdan derse geçicem. akşam uyku tutmadı öğrenme psikolojisini bitirdim.
bugün de gelişim ve öğrenmeden karma test çözüp tarih tekrarı yapıcam
mat soruları için not defterimi de aldım yarın mata başlamak için hazırım :15:

dalincim valla ben ihtiyaca yazıldım ama iyidir kötüdür diyemem çünkü dershane daha başlamadı bi de iller arasında da farklılık vardır. mesela ben edirnedeyim belki burdakinden memnun kalırım ama sen kendi ilindekinden memnun kalmazsın. yalnız x yayıncılığı hakan dede hoca açtı diye biliyorum ve hakan hoca tarihte süper, ayrıca x yayıncılığın ders notları da çok güzel, tabii kaynağını sen zaten başka dershaneye yazılsan da alırsın. ben dershaneye beni sistemli yapsın diye yazıldım. bir de ihtiyaca yazılırsan uzaktan eğitim üyeliği veriyolar, netten dersleri izleyebiliyosun. gene sen kendin karar ver canım
leylas ve turkmengelini anladım tercih sistemini sağ olun. daha doğrusu anlaşılcak bişey yok tamamen kumar. en iyisi şimdiden bunları düşünmemek, yalnız malesef bana 85 yetmiyor, taban 88 de bıraktı, elimizden geleni yapıcaz artık :6:
turkmengelini tabloya ekliyorum harikasın :nazar:
esmacım hiçbir fikrim yok alanım öğretmenlik yardımcı olamıcam canım :26:
kpsshayali ben söliim sorunun cevabını beyazla yazıyo, beyaz da ancak ctrl a ile gözüküyo :1:

teşekkürler yinede galiba burdaki herkes lisanstan girecek hepinize başarılar dilerim..
ben cumartesi sınava girecem ve bütün bildiklerimi unuttum bile kafam karmakarışık oldu çok zorr ya son 3 gün :52::52::52::52::52:

teşekkürler yinede galiba burdaki herkes lisanstan girecek hepinize başarılar dilerim..
ben cumartesi sınava girecem ve bütün bildiklerimi unuttum bile kafam karmakarışık oldu çok zorr ya son 3 gün :52::52::52::52::52:

tatlım sınavında başarılar, sana unuttun gibi geliyodur ama görünce hatırlarsın bana da öss de öyle oluyodu, inş sınavın iyi geçer :16:

hangisi acep, ya da hangileri :52: bi soru bankası bi yaprak test istiyorum eğitim bilimlerinden :31:

$Resim_1320247122.jpg $Resim_1319783345.jpg $Resim_1346068788.jpg $Resim_1346070457.jpg $Resim_1344436502.jpg $Resim_1344432650.jpg $Resim_1323282994.jpg

Son düzenleme:

cnm ben hem çeşitli yayınlara bakmış biri olarak yediiklimin modüler soru bankası hatta elimde şu an çözüyorum değişik sorular var tavsye ederim, yargı da iyidir özellikle çek koparttan arkadaşlar çok soru soruyolardı hocalara:52: bana kalırsa az az al bitir sonra yine al,hepsi elinde olunca insanın gözünde büyüyor,bir de ne kadar çeşit çözersen iyidir.Dersanedeki hocam bana irem yayıncılıktan da bahsetmişti,ben ondan da aldım o da farklı sorular koymuş,beyaz kalem de iyiydi malum gerçek sınav sonrası hemen yayınladılar soruları :37: Allah ne verdiyse çöz derim anlıcağın:9: fem in denemelrini çözen herkes gerçek sınavda çok zorlanmadılar arkadaşlarımdan onu da ileteyim:54:

Back