canım sen ihtiyaca yazılmış mıydın? eğer uzaktan eğitim üyeliğin varsa kesinlikle ordaki serkan hoca derim. adam 2 sayfalık yeri 2 saatte anlattı, tamam ben sıkıldım ama gerçekten çok iyi anlatıyor. en başta sanki hiç matematik görmemişsin hayatında gibi anlatıyor. mesela + nın karşıya - olarak geçtiğini hangi örnekte karşısına gelirse hepsinde vurguluyor. diksiyonu da çok güzel. ve bir soruyu bi kaç farklı yöntemle çözüyor, hangisi sana basit gelirse onu belirleyebiliyorsun. ben sadece 1 kere dinledim ama ben tmciyim sorunum matla değil o yüzden onunla vakit kaybetmek istemedim fakat senin işine çok yarar. eğer uzaktan eğitim üyeliğin yoksa bile nette ihtiyacın videolarının indirme linkleri var oradan matı indir belki serkan hocadır.güzel güzel çöz tatlım
matematik özürlüsü olarak yavaştan ve en baştan matematiğe başlıcam kızlar.sözelciyim edebiyatçıyım temelim yok diyebilirim.femin ilk adım mat. kitabını alıcam.başlangıç için iyi midir?? ayrıca :44:
matematikten her yıl sorunun geldiği konular neler
mat.ı en baştan temelden yavaş yavaş anlatan video ders önerir misinizz
ablam gel bi ara bize, hem çay içelim hem kitap inceliyelimSedefçim bir ara inceleyeyim senden şu x yayıncılığının defterlerini,merak ettim
türkçecimiz bugu_su :87: ay ben bi ara bizim branş tablomuzu da yapiimkızlar bu gün çalışmaya başlıyorum. anlatım bozukluğu çalışacağım. aranızda türkçeci var mı ? yapamadıklarımı sorarım.
canım sen ihtiyaca yazılmış mıydın? eğer uzaktan eğitim üyeliğin varsa kesinlikle ordaki serkan hoca derim. adam 2 sayfalık yeri 2 saatte anlattı, tamam ben sıkıldım ama gerçekten çok iyi anlatıyor. en başta sanki hiç matematik görmemişsin hayatında gibi anlatıyor. mesela + nın karşıya - olarak geçtiğini hangi örnekte karşısına gelirse hepsinde vurguluyor. diksiyonu da çok güzel. ve bir soruyu bi kaç farklı yöntemle çözüyor, hangisi sana basit gelirse onu belirleyebiliyorsun. ben sadece 1 kere dinledim ama ben tmciyim sorunum matla değil o yüzden onunla vakit kaybetmek istemedim fakat senin işine çok yarar. eğer uzaktan eğitim üyeliğin yoksa bile nette ihtiyacın videolarının indirme linkleri var oradan matı indir belki serkan hocadır.
kitap olarak ben x yayıncılık çalışıyorum başka mat kitabım yok şu an ama sana eksik gelir bilgiler hani test falan da yok içinde, yalnız komşu topiklerin birinde bi mat kitabıyla çalışıyolardı ve memnunlardı dur onu bi araştırayım
ay tatlım çook iyi oluuurdershanye yazılmadım henüz.yüksek lisans programım belli olmadı.kursa h.içi gideceğim için beklemedeyim netten serkan hocayı araştırayım.lise 9. sınıf mat kitabı incelemeye gitcem durumum bu yani ama azimliyimm matematikten hangi konulardan daha çok soru geliyo canımm
redmars ben de edebiyatçıyım.türkçeden anlarım.takıldığın yerde yardımcı olurum
ay tatlım çook iyi oluuurdershanye yazılmadım henüz.yüksek lisans programım belli olmadı.kursa h.içi gideceğim için beklemedeyim netten serkan hocayı araştırayım.lise 9. sınıf mat kitabı incelemeye gitcem durumum bu yani ama azimliyimm matematikten hangi konulardan daha çok soru geliyo canımm
redmars ben de edebiyatçıyım.türkçeden anlarım.takıldığın yerde yardımcı olurum
tatlım hocanın tam adı: serkan alp onur, siyah saçlı gömlekli kravatlı anlatıyor, zaten videoda söyler o adını
canım bak goldflay arkadaşımız şu kitaptan çok memnun olduğunu söylüyodu Eki Görüntüle 513418
canım araştırmalarıma göre şöyle her yıl ortalama olarak
sayılar: 3,4 soru
bölme: 1,2 soru
bölünebilme: 0,1 soru
ebob ekok: 1 soru
rasyonel sayılar : 2 soru
basit eşitsizlikler: 1 soru
mutlak değer: 1 soru
oran orantı: 1,2 soru
çarpanlara ayırma: 1,2 soru
üslü sayılar: 2 soru
köklü sayılar: 2 soru
denklem çözme: 2 soru
sayı problemleri: 2 soru
kesir problemleri: 1 soru
yaş problemleri: 0,1 soru
işçi-havuz problemleri: 0,1 soru
yüzde problemleri: 1 soru
kar-zarar problemleri: 1 soru
faiz problemleri: 1 soru
karışım problemleri: 0,1 soru
kümeler: 0,1 soru
işlem: 0,1 soru
modüler aritmetik: 0,1 soru
permütasyon-kombinasyon-olasılık: 1,2 soru
kızlar bu gün çalışmaya başlıyorum. anlatım bozukluğu çalışacağım. aranızda türkçeci var mı ? yapamadıklarımı sorarım.
Ben de yardımcı olurum canım Türkçeciyim,anlatım bozukluguyla aram iyidir
Bir şey yazasım var zümrem ama topiğin tadı kaçmasın istiyorum.
Yaz kuzum yaz içinde kalacagına bırak dışarı çıksın
Bugu_su sen mezunmuydun okuyor uydun kpss ye girmiş miydin bi hatırlatma yapar mısın??Malum yaşlılık unutuyorum ben ya da daha önce sormamıştım
Son sınıfa geçtim canım,bugün gidiyorum.
Pazar günü ortaöğretime gireceğim
Kolay gelsin canım başarılar diliyorum sana o zaman dagıt şöyle ortalıgı
Teşekkürler.
Hedef 90+ ama bakalım.
Haberdar et sınava girdikten sonra analiz yapalım sorular hakkında emii
Tamam ortak merak etme sen.
Takıldığımı sorarım.
Tabikide zümrem herkes alanına göre yardımcı oluyor bu topikte ne güzel degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?