2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım sen ihtiyaca yazılmış mıydın? eğer uzaktan eğitim üyeliğin varsa kesinlikle ordaki serkan hoca derim. adam 2 sayfalık yeri 2 saatte anlattı, tamam ben sıkıldım ama gerçekten çok iyi anlatıyor. en başta sanki hiç matematik görmemişsin hayatında gibi anlatıyor. mesela + nın karşıya - olarak geçtiğini hangi örnekte karşısına gelirse hepsinde vurguluyor. diksiyonu da çok güzel. ve bir soruyu bi kaç farklı yöntemle çözüyor, hangisi sana basit gelirse onu belirleyebiliyorsun. ben sadece 1 kere dinledim ama ben tmciyim sorunum matla değil o yüzden onunla vakit kaybetmek istemedim fakat senin işine çok yarar. eğer uzaktan eğitim üyeliğin yoksa bile nette ihtiyacın videolarının indirme linkleri var oradan matı indir belki serkan hocadır.
kitap olarak ben x yayıncılık çalışıyorum başka mat kitabım yok şu an ama sana eksik gelir bilgiler hani test falan da yok içinde, yalnız komşu topiklerin birinde bi mat kitabıyla çalışıyolardı ve memnunlardı dur onu bi araştırayım

Sedefçim bir ara inceleyeyim senden şu x yayıncılığının defterlerini,merak ettim
ablam gel bi ara bize, hem çay içelim hem kitap inceliyelim eğitim bilimleri de 2 güne gelir
kızlar bu gün çalışmaya başlıyorum. anlatım bozukluğu çalışacağım. aranızda türkçeci var mı ? yapamadıklarımı sorarım.
türkçecimiz bugu_su :87: ay ben bi ara bizim branş tablomuzu da yapiim

tatlım hocanın tam adı: serkan alp onur, siyah saçlı gömlekli kravatlı anlatıyor, zaten videoda söyler o adını
canım bak goldflay arkadaşımız şu kitaptan çok memnun olduğunu söylüyodu Eki Görüntüle 513418
canım araştırmalarıma göre şöyle her yıl ortalama olarak
sayılar: 3,4 soru
bölme: 1,2 soru
bölünebilme: 0,1 soru
ebob ekok: 1 soru
rasyonel sayılar : 2 soru
basit eşitsizlikler: 1 soru
mutlak değer: 1 soru
oran orantı: 1,2 soru
çarpanlara ayırma: 1,2 soru
üslü sayılar: 2 soru
köklü sayılar: 2 soru
denklem çözme: 2 soru
sayı problemleri: 2 soru
kesir problemleri: 1 soru
yaş problemleri: 0,1 soru
işçi-havuz problemleri: 0,1 soru
yüzde problemleri: 1 soru
kar-zarar problemleri: 1 soru
faiz problemleri: 1 soru
karışım problemleri: 0,1 soru
kümeler: 0,1 soru
işlem: 0,1 soru
modüler aritmetik: 0,1 soru
permütasyon-kombinasyon-olasılık: 1,2 soru

teşekkürler kitabı araştırcam canım

Bugu_su sen mezunmuydun okuyor uydun kpss ye girmiş miydin bi hatırlatma yapar mısın??Malum yaşlılık unutuyorum ben ya da daha önce sormamıştım

kızlar kurşunumu döktürdüm şimdi ders çalışcam
bugusu kuzum ne anlatmak istersen yaz herkes yazsın sadece ders konuşursak zaten sıkılırız herkes istediğini paylaşabilir canlarım
şifre isteyen arkadaşa hemen yolluyorum
bu arada ben sınıfçıyım her telden yardımcı olmaya çalışırım

ahlak gelişimini bitirdimm.akşam cinsel gelişimi de bitirince gelişm defterini kapatıcam

arkadaşım geldi onla oturduk.ne zamandır görüşmemiştik.şimdi de dolaşıcam.akşama enerji topluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…