• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

merhaba bende 2004 kamu yönetimi mezunuyum okul bittikten sonra 1kere sınava girdim ne a dan haberim vardı ne de b grubundan 66 puan almıştım.sonra 2007 de evlendim 2009 da çocuk doğurdum şimdi kızım 3 yaşında ve ben artık evde sıkılmaya başladım kızımda kreş de yani ekimin 1 de başlıcak. 2013 kpss gireyim dedim çalışıp ama öğrendim ki memurluk sınavı b grubundan oluyormuş oda çift senelerde oluyormuş yani 2014 size sorum şu olacak sizce ben bu sene sınava girsem 2014 puanımı kullanabilecekmiyim? b grubundan korkuyorum sınavı kazandıktan sonra bile sınav mülakat öyle yükseklerde gözüm yok vallaha ne olur biri beni aydınlatsın varmı aranızda kamucu

merhaba bende 2004 kamu yönetimi mezunuyum okul bittikten sonra 1kere sınava girdim ne a dan haberim vardı ne de b grubundan 66 puan almıştım.sonra 2007 de evlendim 2009 da çocuk doğurdum şimdi kızım 3 yaşında ve ben artık evde sıkılmaya başladım kızımda kreş de yani ekimin 1 de başlıcak. 2013 kpss gireyim dedim çalışıp ama öğrendim ki memurluk sınavı b grubundan oluyormuş oda çift senelerde oluyormuş yani 2014 size sorum şu olacak sizce ben bu sene sınava girsem 2014 puanımı kullanabilecekmiyim? b grubundan korkuyorum sınavı kazandıktan sonra bile sınav mülakat öyle yükseklerde gözüm yok vallaha ne olur biri beni aydınlatsın varmı aranızda kamucu

düz memurluk istemez misiniz? lisans düzeyinde kpss giriceksiniz onda.her sene oluyor.sadece gy*gk sınavına giriyorsunuz.
dediğiniz b yi bilmiyorum ilgim olmadığı için :34::34:

sedefciğim alnımın akıylan matematikte bütün konulara adımı alton harflerle yazabilirsin demenin gururunu yaşıyorum şu an:51:ancaaaak matematik öyle bir kitapla çözülüp biticek gibi değil elimde iki kitap daha var kasıma kadar matematiği iyice yükseltmem lazım geometriyide çalışınca türkçeden de soru çözmeye başlıcam kasıma kadar türkçe matematik ağırlıklı çalışıcam alesede giriceğim için dersaneyle beraber ama eğitim deslerine de ya da artık ne varsa onlara da başlıcam, ah kızlar ah ben matematiği çok hafife alıyodum çok fena duvara çarptı beni:41:demedi demeyin yani:23:

ahlak gelişimini bitirdimm.akşam cinsel gelişimi de bitirince gelişm defterini kapatıcam :10:

arkadaşım geldi onla oturduk.ne zamandır görüşmemiştik.şimdi de dolaşıcam.akşama enerji topluyum :52:
rapor ver bakiim cinsel gelişim bitti mi :1: zatii kısacık konu yav nolur bitti de :23: ben de rapor veriyim bugün coğrafyadan tekrar yapabildim sadece, akşam malum maççç.. uykum yok belki birazdan coğrafya tekrarıma devam ederim
canım inan ki hiçbir fikrim yok, alanım öğretmenlik pek anlamıyorum böyle a lardan b lerden :26:
sedefciğim alnımın akıylan matematikte bütün konulara adımı alton harflerle yazabilirsin demenin gururunu yaşıyorum şu an:51:ancaaaak matematik öyle bir kitapla çözülüp biticek gibi değil elimde iki kitap daha var kasıma kadar matematiği iyice yükseltmem lazım geometriyide çalışınca türkçeden de soru çözmeye başlıcam kasıma kadar türkçe matematik ağırlıklı çalışıcam alesede giriceğim için dersaneyle beraber ama eğitim deslerine de ya da artık ne varsa onlara da başlıcam, ah kızlar ah ben matematiği çok hafife alıyodum çok fena duvara çarptı beni:41:demedi demeyin yani:23:
oleyyyyy yuppiiiiiii :65::65:
tablomuz ışıldıyo bee yürüyelim kim tutar biziiiiii :52:
matematik önce bi çarpar ama sonra da sen onu çarpmayı bilirsin, matematikte temeli oturttun mu gerisini düşünme. sen şimdi temel yaptın say, kasıma kadar oturur. hımm eğer şimdi eğitime başlıcaksan gelişimle başla derim. yok eğitim kalsın, diğer derslere bakiim dersen, tarih coğrafya seni bekliyor :52:

selam kızlaaar nasılsınz çok uzun süredir yazmıyorum buraya :1::1: sedefonurcuum bende rehberlik ve öyt de bitti bunları eklermisin tabloya :1: birkaç hafta tekrarlardan sonra sanırım eğitim çalışma vakti bitcek çünkü öldüm sıkıntıdan :1: inkılap düşünüyorum inşallah :1:

selam kızlaaar nasılsınz çok uzun süredir yazmıyorum buraya :1::1: sedefonurcuum bende rehberlik ve öyt de bitti bunları eklermisin tabloya :1: birkaç hafta tekrarlardan sonra sanırım eğitim çalışma vakti bitcek çünkü öldüm sıkıntıdan :1: inkılap düşünüyorum inşallah :1:

ayy ayy ayyy bu gece bitiren bitiren ne bereketli gece yahuuu maşallahhhh çalışkan güzellerimeeee :nazar::nazar: :46::46:
ekliyorum tatlım, bi yerden sonra eğitim sıkıyo dimi :1: inkılap güzel gider üstüne :21:

İyi geceler
Bayanlar hepinize başarılar ve kolaylıklar diliyorum
sedefonur fikrini bizlerde ygs&lys topicleri için (ç)alabilir miyiz :17:

çok sıkıcı hmde tatlım yaaa :1: program geliştrme ve ölçme dershann ellernden öper artık :1:

ee olsun o kadar :1: hep ilk bölüm de sıkıyo aslında.. bi ara tarihten felç geçircektim :37: dershane başlayınca bi düzene sokucam ben de.. mata başladım nasıl mutluyum anlatamam sayısalı görünce :52: sözellerin arasına tek kalan matı sokucam arada sıkılmamak için. bakalım bi başlasın da daha sistemli olucaz :15:

ee olsun o kadar :1: hep ilk bölüm de sıkıyo aslında.. bi ara tarihten felç geçircektim :37: dershane başlayınca bi düzene sokucam ben de.. mata başladım nasıl mutluyum anlatamam sayısalı görünce :52: sözellerin arasına tek kalan matı sokucam arada sıkılmamak için. bakalım bi başlasın da daha sistemli olucaz :15:

ben matematikçi oldğmdan matematikten hiç korkmuyorum tatlım dershaneyi takip eder test çözerim yeterli :1: bir sayısalcı olarak coğrafya bilgim sıfı ve çok korkuyorum :18:

İyi geceler
Bayanlar hepinize başarılar ve kolaylıklar diliyorum
sedefonur fikrini bizlerde ygs&lys topicleri için (ç)alabilir miyiz :17:

iyi geceler tatlım :16:
hep birlikte çalışmayı mı düşünüyosunuz bizim gibi, eğer öyleyse buna çok sevinirim :109:
ben de hepiciğinize başarılar diliyorum şimdiden
hatta yardıma ihtiyacınız olduğunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. :29:
ben de geçtim o yollardan bilirim zorlu ama sistemli çalışmayla üstesinden geliceğinize inanıyorum :31:

iyi geceler tatlım :16:
hep birlikte çalışmayı mı düşünüyosunuz bizim gibi, eğer öyleyse buna çok sevinirim :109:
ben de hepiciğinize başarılar diliyorum şimdiden
hatta yardıma ihtiyacınız olduğunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. :29:
ben de geçtim o yollardan bilirim zorlu ama sistemli çalışmayla üstesinden geliceğinize inanıyorum :31:

Çok teşekür ederiz :46:
Bizi böyle beraber çalışma düşüncesine sürekleyen bu konu oldu
Görünce bizde denesek mi diye düşündük
Takıldığımız yerlerde seni rahatsız ederiz mutlaka :17:

ben matematikçi oldğmdan matematikten hiç korkmuyorum tatlım dershaneyi takip eder test çözerim yeterli :1: bir sayısalcı olarak coğrafya bilgim sıfı ve çok korkuyorum :18:

o zaman ne demişler, korkunun ecele faydası yok. coğrafyanın üstüne gidersen ve en azından 1 kez baştan sona üstünkörü çalışarak bile bi temel yaratabilirsin, bununla bile üstünden bi yük kalkmış gibi olur canım :1: o zaman bence sen eğitim tekrarlarını yaparken bi yandan da coğrafyaya başla, coğrafya tarih gibi değil daha eğlenceli bence, yani ben bi tmci olarak sözelleri sevmem ama coğrafyayı çok seviyorum. hatta bazı ülkelerde coğrafya sayısal ders olarak geçiyormuş biliyo musun? :31:

Çok teşekür ederiz :46:
Bizi böyle beraber çalışma düşüncesine sürekleyen bu konu oldu
Görünce bizde denesek mi diye düşündük
Takıldığımız yerlerde seni rahatsız ederiz mutlaka :17:

seve seve rahatsız olabilirim :9: yeter ki siz çalışın :34:
bi de bi kaç şey önericem. sizin öss (aman yeni sistemi pek bilmiyorum benim zamanımda öss di) bizim kpss gibi belirsiz değil. girmek istediğiniz bölümlerin puanları az çok belli, o yüzden kendinize önce hedef koyun. sonra koyduğunuz hedef puanı kocaman yazın ve yapıştırın masanıza. sistemli çalışmak için de her gün mesela kalktığınızda ya da yatmadan önce x dersinden şu kadar y dersinden bu kadar çalışıcam deyip günlük planlar yapın ve bu planınız tamamlanmadan uyumayın. şu sıralar konu çalışmaya ağırlık verin çok soru çözmek önemli değil, konuyu derinlemesine öğrenip değişik soru çözmek önemli. yine sorucağınız bir şey olursa ben burdayım canım :34: kolay gelsin hepinize Allah zihin açıklığı versin :16:

Son düzenleme:
rapor ver bakiim cinsel gelişim bitti mi :1: zatii kısacık konu yav nolur bitti de :23: ben de rapor veriyim bugün coğrafyadan tekrar yapabildim sadece, akşam malum maççç.. uykum yok belki birazdan coğrafya tekrarıma devam ederim

günaaydııın :16:

cinsel gelişim de bitti sedefcim.cinselden 10 ahlaktan 20 soru çözdüm :9: bu hafta 2 eğitim dersini bitirmiş oldum :21: :21:

kitapçıda antrenmanlarla mat. kitabını alıcaktım ama çok kalabalıktı :18: kahvaltıdan sonra tenha vaktinde alıcam.hem rahat rahat diğer kpss kitaplarını da incelerim :9:

bugünkü planıma gelince hedefim öğretim tekniklerini bitirmek.uzun bi konu ama korksuuun bendeeeen :29:

günaaydııın :16:

cinsel gelişim de bitti sedefcim.cinselden 10 ahlaktan 20 soru çözdüm :9: bu hafta 2 eğitim dersini bitirmiş oldum :21: :21:

kitapçıda antrenmanlarla mat. kitabını alıcaktım ama çok kalabalıktı :18: kahvaltıdan sonra tenha vaktinde alıcam.hem rahat rahat diğer kpss kitaplarını da incelerim :9:

bugünkü planıma gelince hedefim öğretim tekniklerini bitirmek.uzun bi konu ama korksuuun bendeeeen :29:

macaroncum senin şu erken saatlerde kalkmana imreniyorum, bugün 12 de kalktım :30: hadi diyorum okul açılana kadar uyuyabildiğim kadar uyuyayım :1: uykuya çok düşkünüm de.. sonra staj için sabahın köründe kalkıcam mecburen nasıl olsa..
bravoooo :46: çok iyi gidiyoruz bence daha ekim gelmeden bir sürü şey bitirdik :nazar:
ben de bugün dershaneye gidicem ilk taksitimi yatırcam geldikten sonra çalışırım artık, hem belki yeni cicilerim gelir kitap alınca insana acayip heves geliyor, o mat kitabından herkes çok memnun olduğunu söylüyor bi de eğlenceli anlatmış dediklerine göre ben almadım bilmiyorum ama öyle okudum yorumları canım onu mutlaka al extra gözüne çarpan olursa da tabii kaçmaz bizden :1:

selam millet ben geldm yine:)
üni okudugum şehre geldm de bi haftadır netımız acılmamıstı yeni geldi
oncelikle raporumu vereyim öyt rehberlik bitti bugun tarihe çalışmaya baslıcam inş.
bi de üç gündür dişimin agrısıyla ugrasıyorum cok kotu bişe :( dun yirmilik dişimi çektirdim çok kötüydü :14:
çok acı çektim:( ama bugun geldm kendimee

macaroncum senin şu erken saatlerde kalkmana imreniyorum, bugün 12 de kalktım :30: hadi diyorum okul açılana kadar uyuyabildiğim kadar uyuyayım :1: uykuya çok düşkünüm de.. sonra staj için sabahın köründe kalkıcam mecburen nasıl olsa..
bravoooo :46: çok iyi gidiyoruz bence daha ekim gelmeden bir sürü şey bitirdik :nazar:
ben de bugün dershaneye gidicem ilk taksitimi yatırcam geldikten sonra çalışırım artık, hem belki yeni cicilerim gelir kitap alınca insana acayip heves geliyor, o mat kitabından herkes çok memnun olduğunu söylüyor bi de eğlenceli anlatmış dediklerine göre ben almadım bilmiyorum ama öyle okudum yorumları canım onu mutlaka al extra gözüne çarpan olursa da tabii kaçmaz bizden :1:

kesinlikle biz ha-ri-ka-yız tatlımm :46: bu tempoyu sürdürürsek inşallah istediğimiz yerlere atanıcaz :21: erken kalkmak tamamen alışkanlık.zihin açık oluyo daha kolay öğreniyorum.sen yine de son günlerinin tadını çıkar madem seviyosun uyu canım :34:

sabah tembelliğime geldi kitap almaya gidemedim :)
selam millet ben geldm yine:)
üni okudugum şehre geldm de bi haftadır netımız acılmamıstı yeni geldi
oncelikle raporumu vereyim öyt rehberlik bitti bugun tarihe çalışmaya baslıcam inş.
bi de üç gündür dişimin agrısıyla ugrasıyorum cok kotu bişe :( dun yirmilik dişimi çektirdim çok kötüydü :14:
çok acı çektim:( ama bugun geldm kendimee

benim 20lik de şişti ağrısı vardı çekilmesi gerek dediler.benimki içte olduğu için yarıp dikiş atcaklardı.bi süre bekledim.şimdi iyi çok şükür.çok geçmiş olsun canım.ne beter bir şey bilirimm :18:

merhabaaa

dün giremedim. ama problemler de bitti. yalnız önce salak gibi bütün problemlere ve hatta beraberinde başka bir konuya daha programda tek gün veren cesaret abidesi sözelci ablanıza kocaman bir alkış gelsin:27:

soruları bu sabaha sarktı ama bitti şükür. zaten kpss de problemlerden fire vermezseniz epey bir netiniz olur. en çok soru oradan geliyor.

bir de tüyo vereyim: matematiğin sonundaki grafik soruları çok basit oluyor. ama işte baştan çözmeye başlayınca genelde süre yetmeyebilir. o yüzden önce grafikleri yaparsanız fazladan 3-4 netiniz olur. (tabii benim gibi önce tükçe-tarih-coğ. bitirip en sona matematiği bırakanlar için)

Son düzenleme:
ne yapın edin, çolul çocuğa karışmadan atanın derim...

zaten sabah bakan açıklama yaptı. 120bin norm kadro boşmuş sadece. o da 3 yıl içinde 40binx3 ten bitecekmiş.

yaniiiii bakan dedi ki 3 yıl içinde bütün öğretmen açığımız bitecek. kadrolar dolacak. sonra alım yok. ya da çoook sınırlı. birileri emekli olacak daaaa falan filan. eğitim fakültelerinin öğrenci sayısı azaltılacak, bazıları kapatılacak. zaten adam "öğretmen olmayın" diye kendini yırtıyor.

ne yapın edin bu 3 yıl içinde atanın.

ben 1. sınıf eğitim fakültelilere çoook üzülüyorum. yerlerinde olsam tekrar sınava girerdim.gerçekten kötü bir durum.:50:

Back