kızlar bugün değişiklik olsun dedim, aldım kitabımı defterimi, gittim çay bahçesi tarzında bi cafeye, orda ders çalıştım
hava da harikaydı, hafif serin. yanıma şalımı da almıştım ee bi de yanında mis gibi ince belli bardakta çay. ohh daha ne isterim dedim
ve matematikten ilk 4 konuyu bitirdim
ohh ne güzel...
ben de köyün mezarlığına bakan manzaramda, yanımda pc yi parçlamaya niyetli oğlumla, soru çözümü izlerken akşam ne pişirsem diye düşünüyorum
ohh be tatlım sonunda kurtuluyosun öğrenmeden
hehehenapiim be canım içime sinmedi aman macaroncum sen dinle gelinimizi, benim gibi boşa vaktini harcama matla
Leylassım adres vermek istemiyorsan bulunduğun ilin postaanesine göndereyim istersen.
yok tatlım atıorum hemen adresi es geçmişim
Postaneyi nasıl yazmışım yaa.[/QUOT
kpss muhabbetı akıl komadı bzlerde
oleyyyyvvee öğrenme biteeeeeerbiraz karma test çözdüm.öğrenmeyle ilgili testlerimi inceledim.7iklim ve uzman kariyer çek-kopart testlerini kullanmıştım.oradan ***çözmedğim konu testleri işaretledim.sayılarını yazdım ki ne kadar testim olduğunu biliyim.öncelikle onları bitiricem.sonra da gelsin ihtiyaç ve yargı soru bankaları
ahh sedeffcim matematiğim çok kötü o vidyoları 40 kere izlemem lazım heraldee :26: :26:
ayrıca dışarda çalışman çok güzel olmuş.ben de çok severim.sürekli evde çalışınca canımız sıkılıyoo
bu arada kızlar memurfonide uzmankariyerin 2012 soru bankası eğitim bilimleri 10 liraa..sipariş ettim haberinizz olsun
kızlar acayip hırslandım ya ünideki hocamın yanına gittim bugün beni deli etti önce bi işe girin aralarda kaybolmayın ne deli insnalar geliyo alesleri 95 dilleri 85 ortalamaları 3.50 üstü diye ya böyle mi moral verilir ya olsun ama ben çok pis hırsa geldim nerede derece yapacak olan arkadaş bekle beni geliyorum peşinden bebeğimm
ohh ne güzel...
ben de köyün mezarlığına bakan manzaramda, yanımda pc yi parçlamaya niyetli oğlumla, soru çözümü izlerken akşam ne pişirsem diye düşünüyorum
bitter kuzummm
sana bahsettiğim ayakkabı hurcu
Shoe Tote Ayakkabı Saklama ve Taşıma Hurcu | Memurfoni Günün Fırsatı
kızlar bugün bu siteden tanıştığım bi arkadaşıma ( daha doğrusu ablam =) ) kahve içmeye gittim. site sayesinde tanıştık kaynaştık, çok sevdik birbirimizi, görüşüyoruz.
birazdan derse geçicem. akşam uyku tutmadı öğrenme psikolojisini bitirdim.
bugün de gelişim ve öğrenmeden karma test çözüp tarih tekrarı yapıcam
mat soruları için not defterimi de aldım yarın mata başlamak için hazırım
dalincim valla ben ihtiyaca yazıldım ama iyidir kötüdür diyemem çünkü dershane daha başlamadı bi de iller arasında da farklılık vardır. mesela ben edirnedeyim belki burdakinden memnun kalırım ama sen kendi ilindekinden memnun kalmazsın. yalnız x yayıncılığı hakan dede hoca açtı diye biliyorum ve hakan hoca tarihte süper, ayrıca x yayıncılığın ders notları da çok güzel, tabii kaynağını sen zaten başka dershaneye yazılsan da alırsın. ben dershaneye beni sistemli yapsın diye yazıldım. bir de ihtiyaca yazılırsan uzaktan eğitim üyeliği veriyolar, netten dersleri izleyebiliyosun. gene sen kendin karar ver canım
leylas ve turkmengelini anladım tercih sistemini sağ olun. daha doğrusu anlaşılcak bişey yok tamamen kumar. en iyisi şimdiden bunları düşünmemek, yalnız malesef bana 85 yetmiyor, taban 88 de bıraktı, elimizden geleni yapıcaz artık
turkmengelini tabloya ekliyorum harikasın
esmacım hiçbir fikrim yok alanım öğretmenlik yardımcı olamıcam canım :26:
kpsshayali ben söliim sorunun cevabını beyazla yazıyo, beyaz da ancak ctrl a ile gözüküyo
kızlar eğitim bilimlerinden ihtiyaç haricinde soru bankası önerisi bekliyorummm
yargı iyidir beyaz kalem ve femin de ününü duydum bugün
teşekkürler yinede galiba burdaki herkes lisanstan girecek hepinize başarılar dilerim..
ben cumartesi sınava girecem ve bütün bildiklerimi unuttum bile kafam karmakarışık oldu çok zorr ya son 3 gün
hangisi acep, ya da hangileribi soru bankası bi yaprak test istiyorum eğitim bilimlerinden
Eki Görüntüle 513090 Eki Görüntüle 513089 Eki Görüntüle 513093 Eki Görüntüle 513094 Eki Görüntüle 513092 Eki Görüntüle 513091 Eki Görüntüle 513097
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?