2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ohh ne güzel...

ben de köyün mezarlığına bakan manzaramda, yanımda pc yi parçlamaya niyetli oğlumla, soru çözümü izlerken akşam ne pişirsem diye düşünüyorum

ohh ne güzel...

ben de köyün mezarlığına bakan manzaramda, yanımda pc yi parçlamaya niyetli oğlumla, soru çözümü izlerken akşam ne pişirsem diye düşünüyorum

ahh kıyamam yaa, ama atanınca kurtulucaksın bunu hayal et
bi de bahçe falan yok mu canım köydeki evinde, bu kıştan önceki son günlerimizi değerlendirelim sonra hep eve kapanıcaz zatii
yemek derdi için de şunu önerebilirim. haftalık bi liste yapabilirsin, pzt salı diye günlere ne yemek pişiriceğini önceden yazarsan o gün yemek derdini düşünmezsin

Son düzenleme:
ohh be tatlım sonunda kurtuluyosun öğrenmeden

hehehe napiim be canım içime sinmedi aman macaroncum sen dinle gelinimizi, benim gibi boşa vaktini harcama matla

vvee öğrenme biteeeeeer biraz karma test çözdüm.öğrenmeyle ilgili testlerimi inceledim.7iklim ve uzman kariyer çek-kopart testlerini kullanmıştım.oradan ***çözmedğim konu testleri işaretledim.sayılarını yazdım ki ne kadar testim olduğunu biliyim.öncelikle onları bitiricem.sonra da gelsin ihtiyaç ve yargı soru bankaları

ahh sedeffcim matematiğim çok kötü o vidyoları 40 kere izlemem lazım heraldee :26: :26:

ayrıca dışarda çalışman çok güzel olmuş.ben de çok severim.sürekli evde çalışınca canımız sıkılıyoo

bu arada kızlar memurfonide uzmankariyerin 2012 soru bankası eğitim bilimleri 10 liraa..sipariş ettim haberinizz olsun

Son düzenleme:
kızlar acayip hırslandım ya ünideki hocamın yanına gittim bugün beni deli etti önce bi işe girin aralarda kaybolmayın ne deli insnalar geliyo alesleri 95 dilleri 85 ortalamaları 3.50 üstü diye ya böyle mi moral verilir ya olsun ama ben çok pis hırsa geldim nerede derece yapacak olan arkadaş bekle beni geliyorum peşinden bebeğimm

oleyyyy artık öğrenmeden bol bol test çözersin konu derdi kalmadı kuzum bu memurfoni de kapıda ödeme var mı acep :26:

hocan hevesini kırmak istemiş ama ters tepmiş ohh sen ona bi kapak göster tatlım zamanı gelince

ohh ne güzel...

resimdeki bebişin mi hocam çok tatlı Allah bağışlasın

gaza geliyorum ben de test çözerek çalışmayı düşünüyorum Şubatta alım olmucak diyorlar çünkü

teşekkürler yinede galiba burdaki herkes lisanstan girecek hepinize başarılar dilerim..
ben cumartesi sınava girecem ve bütün bildiklerimi unuttum bile kafam karmakarışık oldu çok zorr ya son 3 gün

teşekkürler yinede galiba burdaki herkes lisanstan girecek hepinize başarılar dilerim..
ben cumartesi sınava girecem ve bütün bildiklerimi unuttum bile kafam karmakarışık oldu çok zorr ya son 3 gün

tatlım sınavında başarılar, sana unuttun gibi geliyodur ama görünce hatırlarsın bana da öss de öyle oluyodu, inş sınavın iyi geçer

cnm ben hem çeşitli yayınlara bakmış biri olarak yediiklimin modüler soru bankası hatta elimde şu an çözüyorum değişik sorular var tavsye ederim, yargı da iyidir özellikle çek koparttan arkadaşlar çok soru soruyolardı hocalara bana kalırsa az az al bitir sonra yine al,hepsi elinde olunca insanın gözünde büyüyor,bir de ne kadar çeşit çözersen iyidir.Dersanedeki hocam bana irem yayıncılıktan da bahsetmişti,ben ondan da aldım o da farklı sorular koymuş,beyaz kalem de iyiydi malum gerçek sınav sonrası hemen yayınladılar soruları Allah ne verdiyse çöz derim anlıcağın fem in denemelrini çözen herkes gerçek sınavda çok zorlanmadılar arkadaşlarımdan onu da ileteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…