• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım ben de tarih için denemek istiyorum bu onerilen siteyi, atarsan sevinirimmm. bu arada şehir dışında kuzenimin düğünündeydim bugun döndüm, güzel paylaşımlar olmuş, tavsiyeler için teşekkürler kızlar :)

atıyorum tatlım hemen, tarih için ben extradan hakan dede hocayı öneririm :34: benim gibi tarih özürlüsünü dize getiriyor

ben de bugün ders kaydımı yaptım, ayy derslerin hepsi ayrı bi saçmalık yav :ssz: koca 4 yılı 1 yıla toplasalar olcakmış yani gene boş boş dersler. trafik dersinde trafiği mi dinlicem ehliyette yeterince dinledim zatii :37: resim dersi ne alaka anlayamadım, her seneye bi resim illa koyucaklar yani maksat vaktimizi çalmak olsun :37: bi de hepsi seçmeli, hepsinin de karşısında zorunlu seçmeli yazıyor o da ayrı bişey :36: insan azcık bi yabancı dil koyar, almancamı geliştirirdim bahaneyle :51: ben de sıranın altından test çözerim artık napalım :27:

Çarpanlara ayırmada değer vererek çözdüm bugün biraz.:6:

Ama formülle çözülecek olanlar da var,onun için dershaneyi bekliyorum.:10:

atıyorum tatlım hemen, tarih için ben extradan hakan dede hocayı öneririm :34: benim gibi tarih özürlüsünü dize getiriyor

ben de bugün ders kaydımı yaptım, ayy derslerin hepsi ayrı bi saçmalık yav :ssz: koca 4 yılı 1 yıla toplasalar olcakmış yani gene boş boş dersler. trafik dersinde trafiği mi dinlicem ehliyette yeterince dinledim zatii :37: resim dersi ne alaka anlayamadım, her seneye bi resim illa koyucaklar yani maksat vaktimizi çalmak olsun :37: bi de hepsi seçmeli, hepsinin de karşısında zorunlu seçmeli yazıyor o da ayrı bişey :36: insan azcık bi yabancı dil koyar, almancamı geliştirirdim bahaneyle :51: ben de sıranın altından test çözerim artık napalım :27:

çok teşekkür ettim canım.. valla dur durak bilmeyen eğitim hayatımda bir ilk, bu yıl ders mers yok :) öyle güzel bi duygu ki umarım hepsini atlatırsın çarçabuk :)

Çarpanlara ayırmada değer vererek çözdüm bugün biraz.:6:

Ama formülle çözülecek olanlar da var,onun için dershaneyi bekliyorum.:10:
ne zaman açılcak kuzum :31:
çok teşekkür ettim canım.. valla dur durak bilmeyen eğitim hayatımda bir ilk, bu yıl ders mers yok :) öyle güzel bi duygu ki umarım hepsini atlatırsın çarçabuk :)

çok şanslısın kuzum, inan vakit kaybından başka bişey değil, ohh oturursun evinde, rahat rahat çalışırsın canım, en güzeli :6:

kızlar ziraat bankasının sınavı varmış, bu sınav her sene oluyor mu?
bir de okulu dondurup girebiliyor muyuz acaba? :44: eğitim fakültesi mezunu şartı aranıyor

Son düzenleme:
temel kavramlar bitti, ay video çok uzunmuş yaa, temelin üstüne bi temel daha yaptım soru kaçırmam herhalde bu konudan artık,yani inş. bi de x yayıncılıktan konu anlatımına bi bakiim :6:

ablam bi araştır, sen mezunsun olur belki, hatta lise mezunları bile girebilirmiş. bugün başlıyormuş 1 hafta devam edicekmiş sanırım.
3000 küsür kişi alıncakmış

yok be canım baktım da,girilecek olan sınavda gy-gk hariç alan sınavı var.o da hukuk,muhasebe gibi şeyler.yani işletme,iktisat mezunları için sanırım daha çok.ben öyle anladım.

yok be canım baktım da,girilecek olan sınavda gy-gk hariç alan sınavı var.o da hukuk,muhasebe gibi şeyler.yani işletme,iktisat mezunları için sanırım daha çok.ben öyle anladım.

sonradan özel eğitim vericeklermiş, öyle olmasa her yerden mezun olanı almazlar zaten, yoksa ben hiç anlamam öyle işletme vs :1: gene de şansını dene derim ben

merhaba

ben bu ofisokul işini çok sevdim. hocası o kadar güzel anlatıyor ki... sanki yanımda da bana özel soru çözdürüyor gibi. her soruda o soruyla ilgili formülü de veriyor. hatta zorsa eğer hemen yanına formülü basit bir örneğe döküyor.

merhaba

ben bu ofisokul işini çok sevdim. hocası o kadar güzel anlatıyor ki... sanki yanımda da bana özel soru çözdürüyor gibi. her soruda o soruyla ilgili formülü de veriyor. hatta zorsa eğer hemen yanına formülü basit bir örneğe döküyor.

ofis okul nedir,ilk defa duydum

sedefcim şifreyi bana da göndrir misin :6:

bygün hiç çalışmadım.okuldan arkadaşlarımla görüştüm.akşam çalışırım diye düşündüm ama canım istemiyo.bugünü tatil ilan ettim kendime.yarın bomba gibi dönücemm :10:

Canım,benim matematik hocam mükemmeldi.:16::nazar:

Allah razı olsun ondan bin kere.

Öyle sevdirdi,öyle güzel anlattı ki...

Çok güzel notları vardı elimde istersen sana kargolayabilirim,dua et yeter.:31::nazar:

Kaynak ise ayırt etmedim,ne bulursam çözdüm.

isterim tabi cnm yeter ki geliştireyım kendımı:34: teşekkürler:16:

inş canım inş rabbim kmsenin emeğini boşa çıkarmasın
banada ilk tavsiye ettklerinde banada saçma gelmişti. ama gel görkü bence çözmek mantıklıymış. dediğim gibi en azından kafanda bi soru çekli beliriyor ona göre konu çalılırken nelere dikkat etmen gerekeni anlarsın

* eger hem çalışıyor hem ders çalışıyorsanız bu işin daha çok ciddiyetinde olmanız lazım. eve geldikten sonra mutlka en az 3 saat çalışmanız lazım. evet eve gidince yorgun oluyorsunuz. ama unutmayın hergün işten eve gidiceksiniz ve hergun yorgun olucaksını:)

* facebook ta online kpss ve online matematik grupları var. oralara üye olabilirsiniz. iş yerindeyken orda vakit geçirebilirsiniz. ben mesela sabahları işe 1 saat erken giderdim. hakan dedenin yada çoğrafya videolarını izlemek için

* benm çoğrafyam yok gibi bişeydi. NİHAN AKAR var. zorlu eokul. hoca kendine göre bir strateji belirlemiş. mesela ben şuan bütük tektonik gölleri neblm madenler nerde tarım ürünleri nerde biliyorum ve hepte bilicem bi kaç yıl sonra bile. çünkü hoca bi şekilde kafana koyuyor. bunun dersi ücretli ama. benm bi arkaşım almıştı. çok pahalı bişey deil. bence sz burdaki hatunlar toplanıp alabilirsiniz. sonuçta defalarca izleyebiliyorsunuz. şuan bendeki kullanıcı adı şifreyi atim sana istersen. ama önlisans sınavından sonra kalkıcak yayından en azından aklında bnihan akar profili canlanır. lisans 2012 kpss çoğrafyasına zor dediler. ama celdirici şıklar vardı. ama ben orda 2 yanlış 1 boş yaptım. hani bence zorluk derecesine göre iyiydi:)

* matematikten ben ekol hocayı dinledim. bide ofisokul.com var. ordan soru çözümlerini izliyorum. mutlaka bakınmatematiğiniz iyiysede kötüysede bakın derim

* ve herkes dediği gibi. tarih ve hakan dede. bnce hakan dedeyi dinleyip sonra konuyu çalışmak ve soru çözmek daha mantıklı. bnm şuan tarihten 25 in altına inmiyorum. full yaptıgım günlerde oluyor

* ben beyaz kalem ve ihtiyaç 15li denemeleri çözdüm. bunlar basitti. sanırım siz lisansınız. diğer arkadaşlarda görüşlerini belirtsin. sanki ilk aşamada en azından 1 2 ay önlisans denemeleri çözmeniz daha iyi. tabi sonradan önlisans olmaz

* benm türkçemde kötüydü. şuan hala daha sıfatları fiilleri kısaca dil bilgisi yapamıyorum. hakkımda hayırlısı artık. türkçe içinde. korfezvideo.com var. ben girmedim ama arkadaşlar tavsiye ediyordu.

* ihtiyacın diktörgen şeklinde genel kültür kitabı var. bence konu anlatımının yanında oda olsun. çnkü gk çok güzel anlatmı.ş. hani tekrar amaçlı sürklli kullanbilirsiniz.

* bol bol tekrar yapın unutmayın. muhtemelen her tekranınızda bn bunu biliyorum olucaksınız. ama yinede tekrar edin. mesela tarihte kongrelere geldiniz. baştan kongrelere kadar bi tekrar edin öyle yeni konuyu çalışın. bu dediğm ihtiyaç diktörgen olan kitap tekrar için çok ideal

* anayadanda gözünü hiç korkutmayınç ezber yapmayın mantıgını anlayın. çok şükür benm anayasamda iyi

ben dersaneye gitmedim. 8 bck 6 da iş yerindeydim. 8de ders çalışmaya başlardım.
inş azimle çalışırsınız. rabbim kmsenin emeklerini boşa çıkarmasın

cnm bende istiyorm o şifreden bi mahzuru yoksa:16:bu arada verdiğin bilgiler için çok çok çok teşekkürlerrrr

Back