kızlar kpss2012 konusuna birkaç şifre yazdım. bakın oraya
sedefcim kullanıcı adı ve şifre için teşekkürlerr :)
ofis okul nedir,ilk defa duydum
sedefcim şifreyi bana da göndrir misin
bygün hiç çalışmadım.okuldan arkadaşlarımla görüştüm.akşam çalışırım diye düşündüm ama canım istemiyo.bugünü tatil ilan ettim kendime.yarın bomba gibi dönücemm
şifreleri atıcam da 10 dk engeline takıldım
neyse uykum yok 10 dk da 1 sırayla atıyorum canlar
bu arada bugün günüm boşu boşuna gitti, 2 saat temel kavramlar dinledim adam 2 sayfalık yeri 2 saatte anlattı, (benim dediğim ofisokul değil) bi ara uyudum, bi ara tıkındım, bi ara yeni sekmede kkda takılıyodum hoca arka planda ders anlatıyodu falanneyse strateji değiştiriyorum, x yayıncılıktan mat çalışıp ofisokuldan soru çözücem. mat için çok bile, tarihte eski moduma dönmeliyim
ohh be tatlım sonunda kurtuluyosun öğrenmedengünaydın kızlaaaar
işaret gestaltla birlikte bilişsel ağırlıklı davranışçıları bitirdimm.sırada diğer öğrenme kuramları var.böylece öğrenme bitmiş olucaaaak
canım ofisokul.com ücretsiz üye olup matematik ve geometri soru çözümleri izleyebileceğin bir site. sakın "aman konu çalışmadan ne çözümü" deme. ben artık hiç konu bakmıyorum. oradan izlerken hoca zaten her soruda o soruyla ilgili formülü de anlatıyor ve sanki yanında özel ders verir gibi konuşuyor. matrak da biraz:) sıkılmazsın yani. matematikten" x ve y de sayı mı oluyor?" diyecek kadar sıfırım demiyorsan bak derim.
adamın birine de uzun uzun konu videosu izleyip zaman kaybetme demiştik de neyyyyyyyyyyyse
aa şu an baktım 15 bende de gözükmüyo :26:arkadaşlar, hakan dede sezon finali videolarının 15.sini bulamıyorum dış politikayı anlatanı. varsa linkini yazabilir misiniz?
canım benim sevgilimin daha önceden bi şifresi vardı, tabii bu şifreyi seneler öncesi ösymden almıştı, biz hep o şifreyi kullandık gene o şifreyle baktık giriceği yere. arkadaşının şifresi yoksa mecburen gidip ösym merkezinden alıcak. 3 tl di sanırımkızlar arkadaşın kpss ye girceği yeri öğrenmeye çalışıyorz şifresi yok başvuru merkezlerinden bizzat kendisi alması gerekiyormuş. internetten alınmıyormu bu şifre siz nasıl yaptınız ?
aa şu an baktım 15 bende de gözükmüyo :26:
canım benim sevgilimin daha önceden bi şifresi vardı, tabii bu şifreyi seneler öncesi ösymden almıştı, biz hep o şifreyi kullandık gene o şifreyle baktık giriceği yere. arkadaşının şifresi yoksa mecburen gidip ösym merkezinden alıcak. 3 tl di sanırım
sağol canım teşekkürler.sınavda başarılar dilerim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?