sedefiiiiiiiiimm bir hamamböceği vakasıda benden:18:
deneme çözüyodum akşam pencere açıktı birden içeri uçarak hamam böceği girdi ne yapacağımı şaşırdım kalktım hemen oraya buraya kaçıştım üstüme üstüme geliyo yababaaa babaaa diye bağırdım babam geldi öldürdü pencereyi kapattık çıktım odadan.sonra tekrar geldim odaya girer girmez hop bitane daha gördüm babam önuda öldürdü ama ben odaya uzun bir müddet giremedim.iyice araştırdık başka yoktu.şu an odamdayım ama içim içimi yiyo başka var mıdır diye:26:yarın pencereye elek taktırcaz.sonra kızdı babam bana koca kız oldun hala böceklerden korkuyosun sana zarar vermez diye ayy ama ben ne yapayım elimde değil alıp koynuma yatayım mı
oy kuzum yaa ucan hamamböceği nasıl ki
daha yoktur inşallah merak etme.aklına getirmemeye calış datlumm
inşallah canım ya akşam akşam bana iyi panik yaptırdı.kuzum uçanlarıda var onların ve öyle korkunç ki:18:
kaşınmaya başladım ben de cok etkilenirim görünce bile
neyse neyse aklımıza getirmeyelim bebekim
tubişim ben gece 12 gibi girmeye calısıyorum artık sınava kadar gündüzleri girmemeye karar verdim ondan pek ugrayamıyorum:26:
ya bir de sıcaklar demişken benim sıra numaram 1 :26: tam pencere kenarı olur zannımca bir de gözetmenler tam önümde gelip giderler konsantrasyonum bozulmasa bari
tamam rengişim
bozulmaz inşallah canım benim sıkma canını bazı gözetmenler çok dikkatli oluyo
inşallah kuzum yaheyecandan ders calısamaz hale geldim artık son 5 günde son rötüşleri yapacağız
aynen kuzum ya son rötüşlerRABBİM inşallah yüzümüzü güldürür
tuğbamm tahliller temiz çıktı ama benim hala ağrım var. temizken ağırması garip değil mi? ben zaten en başından beri mideden şüpheleniyodum, ama mideme bakmadılar direk böbrekten şüphelenip oraya baktılar. acaba aynı zamana böyle bişey denk geldi diye mi anlaşılmadı :44: sınava kadar idare edicem de sınavdan sonra midem için tekrar gidicem kuzum. çünkü çok dikkat ettim, özellikle yemek yedikten sonra oluyo. bi meyve bile ağzıma atsam hemen ağırmaya başlıyo :18:çok sevindim sedefim tahlillerinin temiz çıkmasına oohh bundanda kurtuldun darısı kpssye suyun çok faydası var canım babam su içerek atlattı...napalım atanamazsak kadrolu ev hanımı oluruz sedefim hatta kadrolu anne şaka bir yana atanırız inşallah
amiinnn ebonum inşallahhhsedef doktorun cevabına koptum
bende bu yıl 5. yıl jübilesi yapıyorum (teoride 3. hazırlanışım ama mezun olalı 5 yıl olmuş gari)
sonuç hayırlara vesile olsun inş.
kuzum ben de matta hep böyle hatalar yapıyorum ya, hele bazı sorularda kalem oynatmaya değmez diyorum, sınav anında artistliğim kimeyseuff sedefff aynı sonucu bulup x.a=1den x=a buluyorum
nilimmm sen de Allaha emanet ol. inşallah sınavın çok iyi geçicek canım arkadaşım. çok çalıştın çok emek verdin, atanıcaksın niloşumkızlar yarın konyaya gidiyorum sınava net olursa gr yoksa Allah A emanet olun hepinizin sınavı çoookkk güzel geçsin
sedefiiiiiiiiimm bir hamamböceği vakasıda benden:18:
deneme çözüyodum akşam pencere açıktı birden içeri uçarak hamam böceği girdi ne yapacağımı şaşırdım kalktım hemen oraya buraya kaçıştım üstüme üstüme geliyo yababaaa babaaa diye bağırdım babam geldi öldürdü pencereyi kapattık çıktım odadan.sonra tekrar geldim odaya girer girmez hop bitane daha gördüm babam önuda öldürdü ama ben odaya uzun bir müddet giremedim.iyice araştırdık başka yoktu.şu an odamdayım ama içim içimi yiyo başka var mıdır diye:26:yarın pencereye elek taktırcaz.sonra kızdı babam bana koca kız oldun hala böceklerden korkuyosun sana zarar vermez diye ayy ama ben ne yapayım elimde değil alıp koynuma yatayım mı
kızlar mrb.... ben sıfırdan başlayıp mat çalşan biriyim... şu an iki bilinmeyenli denklemlerdeyim... ve şunu yapamadımNe kadar gülünç size göre basit bi işlem
3x+y=17
x-2y=3
yukarıyı 2 ile genişlettim
6x+2y=34
x-2y=3
y ler birbrni götürür
3x=37
37 yi 3 bölemiyorum ama bu yüzden x i bulamıyorum
aynen gelinim ya geçsin bitsin artık şu sınavgünaydın canlarımmmmmmm
çok özledim sizi yav
şu sınav bitse de çayı kahveyi meyveli sodayı kapıp dedikodunun dibine vursak:))
vayyyyykızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bu sabah tartıldım taaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 55.2 kiloyuuuuuuuuuuuuum
doğuma 84 kilo gitmiştim deeeee
dün eşim "kız gibi oldun yeniden. gözümü alamıyorum " dedigöbek möbek kalmadı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?