nilimmm
canım kardeşim.. olur mu öyle şey...
sadece sizden utanıyorum. siz benim kardeşimsiniz. orası el alem...oraya hayatımı yaşadıklarımı umursamadan grip yazıp çıkıyorum ama size gelince boğazım düğümleniyor... gör bak baba evime dönünce her şey nasıl düzelecek...
bu sayfaya gelince karşımda görüyorum sizi.. hani insan anne babasına anlatamaz da mesela alakasız birine içini rahatça döküverir ya... sanki sana mesaj atsam sökülüvereceğim. çok denedim renginaya da sana da özelden yazmayı... yapamadım. işleri yoluna koymadan yüzünüze bakamam.
yazamıyorsam sizi canımın taaa içinde görmemdendir.orada oynayabilirim ama burada sadece "ben"im...
nilimmm
sadece sizden utanıyorum. siz benim kardeşimsiniz. orası el alem...oraya hayatımı yaşadıklarımı umursamadan grip yazıp çıkıyorum ama size gelince boğazım düğümleniyor... gör bak baba evime dönünce her şey nasıl düzelecek...
bu sayfaya gelince karşımda görüyorum sizi.. hani insan anne babasına anlatamaz da mesela alakasız birine içini rahatça döküverir ya... sanki sana mesaj atsam sökülüvereceğim. çok denedim renginaya da sana da özelden yazmayı... yapamadım. işleri yoluna koymadan yüzünüze bakamam.
yazamıyorsam sizi canımın taaa içinde görmemdendir.orada oynayabilirim ama burada sadece "ben"im...
şu an buldum matın cevabını soruya bi de uzaktan bakmak gerekirmiş demek ki
selam kızçelerim
dün teyzem geldi, ya insanlar hiç farkında değiller sınava gireceğimizin.
son gün bak yeter diyo teyzemsanki vize final sınavı
bi ara komşu geldi, düğününe elbise almış da, benden oje ve takı önerisi istemeye geldi, bi posta onu süsledim
o da diyo ki boşver yahu daha yeni mezun oldun 1 sene dinlen
1 sene dinlenmeyi seçseydin daha en başında dershaneye yazılıp masraf yaptırmazdım anneme
neyse canlarım ben bugün başka bi üroloji doktoruna gidicem. diğeri tatilden 4 temmuzda gelcekmiş, sınav olmasa beklerdim de sınavda ağrım tutar diye mecburen başkasına gidicem bugün.
bi de bi mat sorusunu yapamadım canlar bakarsanız çok iyi olur vallahi
leylasım paylaşım için sağol, güncellerden de senin paylaştığını çalışıyorum ben, Allah razı olsun arkadaşım. dershanemiz sağolsun geçen hafta bi günceller kitabı çıkartmış, onu da parayla satmış. ki kitabın geldiğinden bile haberim yok. kitap bitmiş, başka basım olmıcakmış. sağol ihtiyaç akademi çok düşüncelisin!
gelinim ne zaman istersen anlat, seni yargılamadan dinleriz canım benim
şu an buldum matın cevabını soruya bi de uzaktan bakmak gerekirmiş demek ki
canlarım benim
eşimle bazı sorunlarım var.
hayatım arap saçına döndü... yıllarımı verdiğim psikiyatrik tedavim çöpe gitti, hastalık başa döndü. ben yine aynı kararsız tutarsız saçma sapan deli borderline oldum...
kendimi derse veriyorum. sadece gün sayıyorum. ilk sınav bile geçse alana razıyım. kafam bomboş... unuttum sanki...
o kadar berbat bir şey ki ilaçsız rahatlamam mümkün değil. turanı sütten kestim. artık ilaç kullanabilirim. zaten doktor biz nişanlıyken eşimi çağırıp anlatmıştı... ömür boyu sürer diye. iyileşmez bastırılır diye... 3 sene ilaçsız hayat pahalıya mal oldu.
meraba kızlar dün mat tekrarı bitti bugün denemelere başladım beyazannem ne zaman istersen yaz dinlerim seni tamam mı bu arada beyazkalem tg6 dan 64 doğru var 80 sorudan çözen varmı bu denemeyi bana zor geldinilimmm
eşlenikmişler zaten canım ben onu fark etmemiştimeşlenikle çarpınca çıkmıştır birşeyler :)
he kuzum ya aynen. bi de şunu diyolar. ''hemşireliği kazansaydın da bunları çekmeseydinayyy kuzum millet başına gelmeden anlayamaz kpssnin nasıl bir şey olduğunuokumuşsun etmişsin bir sene niye dinlenesin.ben dinlendim bir sene de ne oldu aayyy çatlatıyolar beni ayrıca doktora gidecek olman iyi oldu kuzum ne olur ne olmaz
canım a değil mi cevabı?
eşlenikmişler zaten canım ben onu fark etmemiştimçarpınca direk sonuç çıkıyo
he kuzum ya aynen. bi de şunu diyolar. ''hemşireliği kazansaydın da bunları çekmeseydinama hemşirelik tutmadı dimi, olsun öğretmenlik de fena değil''
tuğbam doktora gittim, bu doktor ötekinden kat kat daha iyiydi. çok ilgilendi, eski sonuçlarımı da gösterdim, anlattım durumu ilaç yazmamış diye. kendi tekrardan tahlil yaptı ve sonuç temiztamamen temizlenmişsin bol bol su iç dedi. öteki doktora su içeyim mi dediğimde onunla alakası yok demişti sonra doktor ne iş yapıyosun falan dedi, konu öğretmenlikten açıldı. onun eşi de 7 kere girmiş kpss ye, ama en son 85 almış gene de atanamamış. en sonunda doktor da ''yeter artık en temizi kadrolu ev hanımı ol en iyisi sen'' demiş sınavdan 1 gün önce uykunu çok iyi al dedi, inşallah atanırsın dedi, bi muhabbet ettik ki sorma gitsin daha yeni geldim eve.
bu haftasonu tekrar yapayım diyorum. pzt 2010 kpssyi çözerim. geometride analitiğe baksam mı bakmasam mı kararsız kaldım :44:
hayır kuzum, b. bak şimdi soruda verilen ifadeye y dersek;
x.y= 1 olur. e buradan da y=1/x olur
niloşum netine maşallahhhhhh
kızlar yarın konyaya gidiyorum sınava net olursa gr yoksa Allah A emanet olun hepinizin sınavı çoookkk güzel geçsin
kızlar yarın konyaya gidiyorum sınava net olursa gr yoksa Allah A emanet olun hepinizin sınavı çoookkk güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?