- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
- 248
şükür kuzum en cok da alanın başka ilde olmasından korkmuştum ne güzel oldu böyle
valla güzel oldu rengişim..alan sınavına başka şehirlerde girecek olanlara Allah kolaylık versin İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şükür kuzum en cok da alanın başka ilde olmasından korkmuştum ne güzel oldu böyle
kızlar giriş yerlerimiz belli olduu
benim 3 sınavda aynı üniversitede sizlerin neresi?
amin canım tabi onları da dşünmek lazım:26:valla güzel oldu rengişim..alan sınavına başka şehirlerde girecek olanlara Allah kolaylık versin İnşallah
küçük ilde yaşayan benim gibiler mağdur oldu biraz sınav yeri yüzünden ama napalım bunda da vardır bir hayır
benim ilk tercihim tekirdağ
alan sınavı için ankara istemiştim
ailem orda onlara gidecektik zaten
ama beni tekirdağa en yakın olan istanbula vermişler
istanbulu bilmiyoruz, kalacak doğru dürüst yerimizde yok
ordu evinden yer ayırttık bakalım inşallah sorun çıkmazda şu sınavı da hayırlısıyla atlatırım
baktım, evime arabayla 10 dk uzaklıkta bi yer çıkmış
ayy heyecan yaptım
şimdi napcaz? bunun çıktısını alcaz mı, tekrar bi işlem falan yapılıyo mu?:44:
ebonum yaaa vardır bunda da bi hayır. hem gene iyi tarafından bak, ya orduevi de olmasaydı, en azından o var. hayırlısıyla atlatıcaz inşküçük ilde yaşayan benim gibiler mağdur oldu biraz sınav yeri yüzünden ama napalım bunda da vardır bir hayır
benim ilk tercihim tekirdağ
alan sınavı için ankara istemiştim
ailem orda onlara gidecektik zaten
ama beni tekirdağa en yakın olan istanbula vermişler
istanbulu bilmiyoruz, kalacak doğru dürüst yerimizde yok
ordu evinden yer ayırttık bakalım inşallah sorun çıkmazda şu sınavı da hayırlısıyla atlatırım
ay valla ben de heyecanlandım kuzum ya
alnımızın akıyla başarırız inşallah amin diyin kızlarrrrr
bebekim çıktısını alacagız. ben gecen yıl renkli cıktı almıstım garanti olsun dıye ama renksiz de oluyor.
zaten bakmıyorlar ama yine de prosedür çıkartmak gerek
ay valla ben de heyecanlandım kuzum ya
alnımızın akıyla başarırız inşallah amin diyin kızlarrrrr
final notum db ye dönmüş :124::124::124: ohh geçtim bitti
meraba kızlar yine mat çalıştım bi ugradım yanınıza yerler açıklanmış alan sınavına eşimin bitirdiği lisede giriyorum okulunu hep anlatırdı ama görmemiştim bu tevafuka çok sevindim berabaer gidip göreceğiz gkgy eb sınavı ise kaynımın okudugu lisede konyada o kadar okul varken hem kayınvalidemlere yakın hemde aramızda bag olan okullar olması inşallah herşeyin böyle yolunda gideceginin göstergesi olur
beyazanne senin burda tadını kaçıran bişeylermi var memurlarda daha bi canlı içtensin bize ise sadece öylesine ugruyosun gibi geldi benim girmediğim ara bişiyler olduda ben mi kaçırdım :44:
anammmm niloşum istesen bu kadar olmaz. kadere bak yaaa süper yerler çıkmışmeraba kızlar yine mat çalıştım bi ugradım yanınıza yerler açıklanmış alan sınavına eşimin bitirdiği lisede giriyorum okulunu hep anlatırdı ama görmemiştim bu tevafuka çok sevindim berabaer gidip göreceğiz gkgy eb sınavı ise kaynımın okudugu lisede konyada o kadar okul varken hem kayınvalidemlere yakın hemde aramızda bag olan okullar olması inşallah herşeyin böyle yolunda gideceginin göstergesi olur
beyazanne senin burda tadını kaçıran bişeylermi var memurlarda daha bi canlı içtensin bize ise sadece öylesine ugruyosun gibi geldi benim girmediğim ara bişiyler olduda ben mi kaçırdım :44:
tuğbammmmmmamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
:118::118::119:
amin ebonum. benim dershanedeki arkadaşlarımın da ist da karşı taraflar falan çıkmış. zaten ist hiç bilmedikleri yer, üstelik bi de karşıya geçicekler. çok zor. Allah kolaylık versinsedefcim Allahima şükür ben çok sansliyim ama bizim kadar sansli olamayip belkide sınava giremeyecek arkadaşlarımiz var allah onlarin yardimcisi olsun bir çıkış yolu göstersin. ve kimsenin emegi ziyan olmasin.
tuğbam sakinnnnn dün 2009 kpssyi çözerken ben de öyleydim. bi de 2009 zor geldi, hep aklımda eyvah 2009 zorsa 2010 kim bilir nasıldır, 2013 kim bilir nasıl olcak soruları yankılandı ama sakin olmamız lazım. stres bize puan kaybettirircanlarım çok az kaldı ben deneme çözerken bile heyecanlanıyorum
nilimmm
canım kardeşim.. olur mu öyle şey...
sadece sizden utanıyorum. siz benim kardeşimsiniz. orası el alem...oraya hayatımı yaşadıklarımı umursamadan grip yazıp çıkıyorum ama size gelince boğazım düğümleniyor... gör bak baba evime dönünce her şey nasıl düzelecek...
bu sayfaya gelince karşımda görüyorum sizi.. hani insan anne babasına anlatamaz da mesela alakasız birine içini rahatça döküverir ya... sanki sana mesaj atsam sökülüvereceğim. çok denedim renginaya da sana da özelden yazmayı... yapamadım. işleri yoluna koymadan yüzünüze bakamam.
yazamıyorsam sizi canımın taaa içinde görmemdendir.orada oynayabilirim ama burada sadece "ben"im...
anammmm niloşum istesen bu kadar olmaz. kadere bak yaaa süper yerler çıkmış
tuğbammmmmm
amin ebonum. benim dershanedeki arkadaşlarımın da ist da karşı taraflar falan çıkmış. zaten ist hiç bilmedikleri yer, üstelik bi de karşıya geçicekler. çok zor. Allah kolaylık versin
tuğbam sakinnnnn dün 2009 kpssyi çözerken ben de öyleydim. bi de 2009 zor geldi, hep aklımda eyvah 2009 zorsa 2010 kim bilir nasıldır, 2013 kim bilir nasıl olcak soruları yankılandı ama sakin olmamız lazım. stres bize puan kaybettirir
gelinim babanların evde net var mı, nolur iletişimi koparmayalım..
hiçbirimiz..
sınavdan sonra da burada buluşalım. atalım üstümüzden stresi. bol bol konuşalım. film kitap günleri yapalım. birlikte okuyup izleyip burda kritik yapalım. sizleri seviyorum
kızlar etütten geldim ben de.. türkçe genel tekrar yaptık. dün 2009 un eğitimini çözememiştim. onu çözeyim bari