- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
afiyet bal şeker olsun tuğbam
benimde en korktuğum şey böcekler kuzum
görüyo musun sen şu işi bu haftayı mı bulmuşlar sen yinede çalışmaya çalış canım benim.
2012 kpss pek kolay değildi bencede canım ben dün 2010 genel kültürü çözdüm çok kolaydı bütün sorular.canım kitapçığa göre değişiyo diye biliyorum ben.ama inşallah senin istediğin gibi başlar sorular
kurabiyeyi de pek severim ellerine sağlık kuzum
tuğbam dün gece bi böcek vakası daha yaşadım :18: dışardaydım, eve geldim, kimse yok. odama gittim. ışığı açmamla göz göze geldik. napsam diye düşünürken aklıma o ilaçladığımız sprey geldi, onu aldım hemen elime, onun üstüne sıkçaktım ama senin uçanları da var dediğin aklıma geldi. ya uçuyosa dedim uzaklaştım hemen ordan. napsam derken annemler geldi, babam hemen öldürdü. ama bıktım artık yani, bu 3. görüşüm diğerinden sonra. bi de benim odamın balkonunda sineklik var ama ne zaman odama girsem hep açık. annemler unutuyolar kapamayı hep açık. onlara da bi posta sinir oldum. insan azcık dikkat eder. yok yok ben artık sınav geçtikten sonra bütün mobilyaları yerlerinden oynatıcam. bi daha da odama kimseyi sokmıcam. bu arada o tabletlerin de işe yaramadığını anladım. böcek o tabletin çevresinde gezindi üstüne çıktı vs. normalde hemen ölmesi gerekiyodu, sonra gayette yoluna devam etti, tabletler de bi işe yaramıyomuş.
aynen kuzum 2012 bana da zor geldi, eğitim ve tarih özellikle. ya bi de şans çok etkili. mesela benim tarih ve güncellerden bildiğim sorular denk gelirse o denememin sonucunu çok etkiliyor. kısmet artık yani.. ama bitsin gitsin artık. bugün de 2012 yi merak ettiğimden 2010 ve 2011 i atlamıştım. 2010 u çözerim bugün.
Merhaba kızlar, Mayıs ayında bende film koptu, ne sizi takip edebildim ne de çalışabildim... 6 Temmuz' da deneme sınavına girecek olmanın gerginliğiyle serseri mayın gibi dolaşıyorum...
Clementine_ sertifikam olmasına rağmen yeni verilecek olana bende başvurdum umarım hayırlısı olur ve bu kez dolap köşelerinde beklemez ... Tayininize de çok sevindim daha öncede söylemiştim tek rakibin THY
Sedef, mezuniyetin hayırlı olsun bu ızdırapta bitti bak
Nil; umarım bu mesajı görürsün kalbinin güzelliği yüzüne yansıyan arkadaşım umarım emeklerinin karşılığını alır istediğin okula atanırsın...
Beyazanne; her güçlüğün üstesinden gelebileceğine inanıyorum 30 kg yu postalayan, herşeye rağmen azimle çalışan arkadaşım sen ÇOK GÜÇLÜSÜN ve HERŞEY GÜZEL OLACAK...
Birkaç sayfaya baktıktan sonra bu mesajı yazıyorum 744. sayfaya kadar her satırı okumuştum ama en son orada kaldım diğer arkadaşlarım hatırlanmadık mı demeyin kusuruma bakmayın kafa bi milyon ...
SAYIN CAFE SAKİNLERİ ;
İNŞALLAH EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALIR VE İSTEDİĞİNİZ YERE ATANIRSINIZ, HEPİNİZE SINAVDA BAŞARILAR DİLİYORUM ...
HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...
Sonucum ne olursa olsun sağlığım yerinde olursa cimcimemle birlikte ATANDIK HALAYI çekenlere katılacağım Nil'e sözüm var...
oyy oyy oyyy kimler gelmiş kimlerrrrr çok özlettin kendini yahuuu canım benimmm sağol kuzucum evet en büyük engelim kalktı gitti, artık bi işsizim ama olsun okul bitti ya kuzum ben de çok saldım kendimi, çok zor bi yıldı, hele mezuniyetten sonra toparlarım diyodum olmadı. ama cloşun dediği gibi olduğu kadar olmadığı kader diyorum artık.. gitme sakın aramızdan, sınavdan sonra da dağıtmıcaz topiği asıl o zaman çıkarcaz tadını
Son düzenleme: