• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedefiiiiiiiiimm bir hamamböceği vakasıda benden:18:
deneme çözüyodum akşam pencere açıktı birden içeri uçarak hamam böceği girdi ne yapacağımı şaşırdım kalktım hemen oraya buraya kaçıştım üstüme üstüme geliyo ya:5:babaaa babaaa diye bağırdım babam geldi öldürdü pencereyi kapattık çıktım odadan.sonra tekrar geldim odaya girer girmez hop bitane daha gördüm babam önuda öldürdü ama ben odaya uzun bir müddet giremedim.iyice araştırdık başka yoktu.şu an odamdayım ama içim içimi yiyo başka var mıdır diye:26:yarın pencereye elek taktırcaz.sonra kızdı babam bana koca kız oldun hala böceklerden korkuyosun sana zarar vermez diye:9:ayy ama ben ne yapayım elimde değil alıp koynuma yatayım mı :1: :1:

oy kuzum yaa ucan hamamböceği nasıl ki:53:
daha yoktur inşallah merak etme.:54: aklına getirmemeye calış datlumm:52:

oy kuzum yaa ucan hamamböceği nasıl ki:53:
daha yoktur inşallah merak etme.:54: aklına getirmemeye calış datlumm:52:

inşallah canım ya akşam akşam bana iyi panik yaptırdı.kuzum uçanlarıda var onların ve öyle korkunç ki:18:

inşallah canım ya akşam akşam bana iyi panik yaptırdı.kuzum uçanlarıda var onların ve öyle korkunç ki:18:

kaşınmaya başladım ben de cok etkilenirim görünce bile :30:
neyse neyse aklımıza getirmeyelim bebekim :16:

kızlar bugün iki tane deneme çözdüm o kadar çok sıcak havalar bişey yapılmıyo:5: ayrıca arada yazın buraya:20::19: özledim valla ya:84:

Son düzenleme:
tubişim ben gece 12 gibi girmeye calısıyorum artık sınava kadar gündüzleri girmemeye karar verdim ondan pek ugrayamıyorum:26:
ya bir de sıcaklar demişken benim sıra numaram 1 :26: tam pencere kenarı olur zannımca bir de gözetmenler tam önümde gelip giderler konsantrasyonum bozulmasa bari :5:

Son düzenleme:
tubişim ben gece 12 gibi girmeye calısıyorum artık sınava kadar gündüzleri girmemeye karar verdim ondan pek ugrayamıyorum:26:
ya bir de sıcaklar demişken benim sıra numaram 1 :26: tam pencere kenarı olur zannımca bir de gözetmenler tam önümde gelip giderler konsantrasyonum bozulmasa bari :5:

tamam rengişim :21:
bozulmaz inşallah canım benim sıkma canını bazı gözetmenler çok dikkatli oluyo

tamam rengişim :21:
bozulmaz inşallah canım benim sıkma canını bazı gözetmenler çok dikkatli oluyo

inşallah kuzum ya:29: heyecandan ders calısamaz hale geldim artık son 5 günde son rötüşleri yapacağız:31:

canlarımmm cumartesi dershanedeydim, pazar gitmedim ve bitti dershane :46:
dün ihtiyaç tg 15 i çözdüm. çok iyi değil ama iyiydi bana göre, dershanede tglerde en yüksek bu geldi.
bu arada haftasonu rehberlik hariç bütük eğitimi tekrar ettim.
bugün vatandaşlık, tarih ve belki de analitik geo bakıcam. ama ondan emin değilim.
artık geçsin bitsin istiyorum kızlar. eskiden aman o gün gelmesin derdim ama artık ne olursa olsun şu cumartesi günü bitsin istiyorum.
yeni uyandım. çayı koyayım ondan sonra yavaştan başlıcam. herkese iyi çalışmalar :54:

:nazar::nazar::nazar: çok sevindim sedefim tahlillerinin temiz çıkmasına oohh bundanda kurtuldun darısı kpssye :29::10: suyun çok faydası var canım babam su içerek atlattı...napalım atanamazsak kadrolu ev hanımı oluruz sedefim hatta kadrolu anne :9: şaka bir yana atanırız inşallah :16::16:
tuğbamm tahliller temiz çıktı ama benim hala ağrım var. temizken ağırması garip değil mi? ben zaten en başından beri mideden şüpheleniyodum, ama mideme bakmadılar direk böbrekten şüphelenip oraya baktılar. acaba aynı zamana böyle bişey denk geldi diye mi anlaşılmadı :44: sınava kadar idare edicem de sınavdan sonra midem için tekrar gidicem kuzum. çünkü çok dikkat ettim, özellikle yemek yedikten sonra oluyo. bi meyve bile ağzıma atsam hemen ağırmaya başlıyo :18:
sedef doktorun cevabına koptum :60: :64:
bende bu yıl 5. yıl jübilesi yapıyorum (teoride 3. hazırlanışım ama mezun olalı 5 yıl olmuş gari)
sonuç hayırlara vesile olsun inş.
amiinnn ebonum inşallahhh :54:
uff sedefff aynı sonucu bulup x.a=1den x=a buluyorum:19:
kuzum ben de matta hep böyle hatalar yapıyorum ya, hele bazı sorularda kalem oynatmaya değmez diyorum, sınav anında artistliğim kimeyse :1: ondan sonra yanlış çıkıyo cevap işlem hatasından hep..
kızlar yarın konyaya gidiyorum sınava net olursa gr yoksa Allah A emanet olun hepinizin sınavı çoookkk güzel geçsin
nilimmm sen de Allaha emanet ol. inşallah sınavın çok iyi geçicek canım arkadaşım. çok çalıştın çok emek verdin, atanıcaksın niloşum :16:
sedefiiiiiiiiimm bir hamamböceği vakasıda benden:18:
deneme çözüyodum akşam pencere açıktı birden içeri uçarak hamam böceği girdi ne yapacağımı şaşırdım kalktım hemen oraya buraya kaçıştım üstüme üstüme geliyo ya:5:babaaa babaaa diye bağırdım babam geldi öldürdü pencereyi kapattık çıktım odadan.sonra tekrar geldim odaya girer girmez hop bitane daha gördüm babam önuda öldürdü ama ben odaya uzun bir müddet giremedim.iyice araştırdık başka yoktu.şu an odamdayım ama içim içimi yiyo başka var mıdır diye:26:yarın pencereye elek taktırcaz.sonra kızdı babam bana koca kız oldun hala böceklerden korkuyosun sana zarar vermez diye:9:ayy ama ben ne yapayım elimde değil alıp koynuma yatayım mı :1: :1:

anammmmmmmm :52: tuğbam inanmıyorum onların uçanı da mı varmışşşşş :30::30: yaa işte insan en ummadık anında gördüğü için zaten çok kötü oluyo, deneme çözüyomuşsun, ben de tam dizi izliyodum, ışıkları kapamıştım, o halde gördüm yani sadece pc nin ışığından tabii tırstım :18: kuzum seni çok iyi anlıyorum. ben o zamandan beri çoğunlukla annemle yatıyorum :1: o günden beri bende de başka çıkmadı, hiç içine sinmezse ilaçlama yap, bi de tabletler var. onlardan alıp koy odanın bi köşesine. o zaman daha rahat olursun. bi de ben sınavdan sonra odamın mobilyalarının yerlerini değiştiricem, o zaman da bu işlem yapılırken tırım tırım böcek arar gözlerim, o gün de görmezsem ondan sonra iyice rahat olucam. :1: bana da annemler öyle dediler. bi de kocaman kız oldun ayıp atanınca napcaksın dediler. :18: valla bunun kocamanlıkla alakası yok dimi tuğbam, bizi bizden başka kimse anlayamaz :7:

kızlar mrb.... ben sıfırdan başlayıp mat çalşan biriyim... şu an iki bilinmeyenli denklemlerdeyim... ve şunu yapamadım :( Ne kadar gülünç size göre basit bi işlem :(

3x+y=17
x-2y=3

yukarıyı 2 ile genişlettim
6x+2y=34
x-2y=3

y ler birbrni götürür
3x=37

37 yi 3 bölemiyorum ama bu yüzden x i bulamıyorum :(
:50::50:

kızlar mrb.... ben sıfırdan başlayıp mat çalşan biriyim... şu an iki bilinmeyenli denklemlerdeyim... ve şunu yapamadım :( Ne kadar gülünç size göre basit bi işlem :(

3x+y=17
x-2y=3

yukarıyı 2 ile genişlettim
6x+2y=34
x-2y=3

y ler birbrni götürür
3x=37

37 yi 3 bölemiyorum ama bu yüzden x i bulamıyorum :(
:50::50:

kuzum hiç üzülme sadece bi işlem hatası yapmışsın :)
6x+x=7x olur. yani 7x=37 çıkar. x=37/7 olur. buradan 5.2 geliyo, tam çıkmıyo demek ki :34:

günaydın canlarımmmmmmm

çok özledim sizi yav

şu sınav bitse de çayı kahveyi meyveli sodayı kapıp dedikodunun dibine vursak:))

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

bu sabah tartıldım taaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 55.2 kiloyuuuuuuuuuuuuum:52::52::52:

doğuma 84 kilo gitmiştim deeeee:52::52::52:

dün eşim "kız gibi oldun yeniden. gözümü alamıyorum " dedi:17: göbek möbek kalmadı:))

günaydın canlarımmmmmmm

çok özledim sizi yav

şu sınav bitse de çayı kahveyi meyveli sodayı kapıp dedikodunun dibine vursak:))
aynen gelinim ya geçsin bitsin artık şu sınav :7:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

bu sabah tartıldım taaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 55.2 kiloyuuuuuuuuuuuuum:52::52::52:

doğuma 84 kilo gitmiştim deeeee:52::52::52:

dün eşim "kız gibi oldun yeniden. gözümü alamıyorum " dedi:17: göbek möbek kalmadı:))
vayyyyy :52::52::52: süpermiş manken gibi olmuşsundur gelinim :nazar::nazar::nazar:

kızlar bazı kelimelerin doğru yazılışı: türkçeci verdi, size aktarıyorum :42:

silahşor
doküman
laboratuvar
unvan
teneffüs
esntitü
dinozor
şoför
tıraş
kılavuz
şefkat