• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

aynen gelinim ya geçsin bitsin artık şu sınav :7:

vayyyyy :52::52::52: süpermiş manken gibi olmuşsundur gelinim :nazar::nazar::nazar:

ay sorma sedefim... çekenler bilir ayıptır söylemesi üdt bedenin büyük olması insanı hantal ve yaşlı gösteriyor. turanı sütten kesince onlar da normale döndü:)) bizde boy aynası yok. dün eşim öyle deyince makineyi zamanlayıp kendimi çektim. inanamadımmmmm! resmen üniversitedeki çıtır halim olmuşum:))

kuzum hiç üzülme sadece bi işlem hatası yapmışsın :)
6x+x=7x olur. yani 7x=37 çıkar. x=37/7 olur. buradan 5.2 geliyo, tam çıkmıyo demek ki :34:

:1::1::1::1:ayy cnm evet işlem hatası yapmşm

Çok teşekkürederm cvp verdğin için... böyle sonuç tam çıkmayınca ne oluyor???

ay sorma sedefim... çekenler bilir ayıptır söylemesi üdt bedenin büyük olması insanı hantal ve yaşlı gösteriyor. turanı sütten kesince onlar da normale döndü:)) bizde boy aynası yok. dün eşim öyle deyince makineyi zamanlayıp kendimi çektim. inanamadımmmmm! resmen üniversitedeki çıtır halim olmuşum:))
ee tabii doğumdan sonra o hale dönünce insan nasıl mutlu olmaz kiiii :52: ben de kendimi bildim bileli çıtırım ama teyzemlerin maşallahı var :52: evlenip çoluk çocuğa karışınca benim de kilo alma durumum var yani. aslında emzirmek kilo verdirir diyolar ama sende kesmek işe yaramış :27:
:1::1::1::1:ayy cnm evet işlem hatası yapmşm

Çok teşekkürederm cvp verdğin için... böyle sonuç tam çıkmayınca ne oluyor???

kuzum bu tarz soruların şıklarında da 5.2 yi verir mutlaka. ama sınavda sonucu tam çıkmayan sormazlar. ama belli de olmaz. sen illaki tam çıkmalı deyip üzerinde çok uğraşma. baktın virgüllü çıkıyor, bak şıklara varsa işaretle geç doğrudur :34:
rica ederim ne sorun olursa yaz kuzum, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :54:

tuğbamm tahliller temiz çıktı ama benim hala ağrım var. temizken ağırması garip değil mi? ben zaten en başından beri mideden şüpheleniyodum, ama mideme bakmadılar direk böbrekten şüphelenip oraya baktılar. acaba aynı zamana böyle bişey denk geldi diye mi anlaşılmadı :44: sınava kadar idare edicem de sınavdan sonra midem için tekrar gidicem kuzum. çünkü çok dikkat ettim, özellikle yemek yedikten sonra oluyo. bi meyve bile ağzıma atsam hemen ağırmaya başlıyo :18:

amiinnn ebonum inşallahhh :54:

kuzum ben de matta hep böyle hatalar yapıyorum ya, hele bazı sorularda kalem oynatmaya değmez diyorum, sınav anında artistliğim kimeyse :1: ondan sonra yanlış çıkıyo cevap işlem hatasından hep..

nilimmm sen de Allaha emanet ol. inşallah sınavın çok iyi geçicek canım arkadaşım. çok çalıştın çok emek verdin, atanıcaksın niloşum :16:

anammmmmmmm :52: tuğbam inanmıyorum onların uçanı da mı varmışşşşş :30::30: yaa işte insan en ummadık anında gördüğü için zaten çok kötü oluyo, deneme çözüyomuşsun, ben de tam dizi izliyodum, ışıkları kapamıştım, o halde gördüm yani sadece pc nin ışığından tabii tırstım :18: kuzum seni çok iyi anlıyorum. ben o zamandan beri çoğunlukla annemle yatıyorum :1: o günden beri bende de başka çıkmadı, hiç içine sinmezse ilaçlama yap, bi de tabletler var. onlardan alıp koy odanın bi köşesine. o zaman daha rahat olursun. bi de ben sınavdan sonra odamın mobilyalarının yerlerini değiştiricem, o zaman da bu işlem yapılırken tırım tırım böcek arar gözlerim, o gün de görmezsem ondan sonra iyice rahat olucam. :1: bana da annemler öyle dediler. bi de kocaman kız oldun ayıp atanınca napcaksın dediler. :18: valla bunun kocamanlıkla alakası yok dimi tuğbam, bizi bizden başka kimse anlayamaz :7:

canım benim git tabi hem için rahatlar hem bir sorun varsa Allah korusun erkenden öğrenmiş olursun geçe koymak iyi olmaz..aayy kuzum sorma uçanlarıda var onların.denemeye odaklanmışım birden uçuşuverdi odada neye uğradığımı şaşırdım:52:ama elek takıldı pencereme çok mutluyum :32: evede tek ben korkuyorum hamam böceklerinden anlamıyo kimse beni.onlar ne yaparki sana diyolar :31: sevdicekde çok kızar bu böcekten kediden köpekten korkmama :9::9:

günaydın canlarımmmmmmm

çok özledim sizi yav

şu sınav bitse de çayı kahveyi meyveli sodayı kapıp dedikodunun dibine vursak:))

valla ya ne güzel olurdu canım benim :16::16:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

bu sabah tartıldım taaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 55.2 kiloyuuuuuuuuuuuuum:52::52::52:

doğuma 84 kilo gitmiştim deeeee:52::52::52:

dün eşim "kız gibi oldun yeniden. gözümü alamıyorum " dedi:17: göbek möbek kalmadı:))

maşallah maşallah:nazar::nazar: yan yana gelsek eminim bize taş çıkartırsın:8:

kuzum bu tarz soruların şıklarında da 5.2 yi verir mutlaka. ama sınavda sonucu tam çıkmayan sormazlar. ama belli de olmaz. sen illaki tam çıkmalı deyip üzerinde çok uğraşma. baktın virgüllü çıkıyor, bak şıklara varsa işaretle geç doğrudur :34:
rica ederim ne sorun olursa yaz kuzum, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :54:

sağol cnm :16::16::16:
Bu benim çalştığım kitapta şıklar yok da o yüzden kafam karıştı... Bi de x i böyle virgüllü bulunca y yi bulmaya gerek kalmıyor haliyle demi??? Neyse bu soruyu sallayalım :1::1:

Bi de bu var cnm sanırım bu da demin ki gibi

3x-2y=17
x-4y=9

Bu işlemide yapamadım nedense... sanırım bu da problemli bi soru :9: ya da bende bi sorun var :1:

yukarıyı +2 ile genişleticez demi cnm.... yoksa -2y yi , +4 y yapmak için, -2y ile mi genişleticez... ? hani - ile eksinin çarpımı + oluyor ya:26: yoksa direk kendi eski işaretlerini görmeden +2 ile mi genişletip otomatik olarak işaretini + mı yapıcaz:44: bunu bilemedim bi türlü...???:44:
üst kısmı + 2 ile genişletince 6x+4y=34 olunca y ler birbirini götürür ve 6x+x=43 olur... :31: yani 7x=43 ve gene x buçuklu çıkıyor :31:

Son düzenleme:
valla ya ne güzel olurdu canım benim :16::16:

maşallah maşallah:nazar::nazar: yan yana gelsek eminim bize taş çıkartırsın:8:

ayy canım benim. yok kıız 30 kilo verdim ama sıkılaşmam lazım. bakalım her gün mekik çekiyorum. sınavdan sonra ebru şallının şu 21 günlük karınsavarını yapıcam. baklava isitiyorum:52:

ayy canım benim. yok kıız 30 kilo verdim ama sıkılaşmam lazım. bakalım her gün mekik çekiyorum. sınavdan sonra ebru şallının şu 21 günlük karınsavarını yapıcam. baklava isitiyorum:52:

o baklavalardan bende istiyoruuuumm:52::52:şu sınavı bi atlatalım bende sıkılaşma çalışmalarına başlıcam çok saldım kendimi göbişim bağımsızlığını ilan etti:60:

kızlar giremesem de yazılanları okuyorum...
gelinime nazar değmesin :nazar:

şu sınavdan sonra aynı kadro ile zayıflama topiği mi açsak kızlar ne :1:

zayıflama topiğinin baş üyesi olmaya adayım
ayyy kızlar çok sıkılıyorum artık.
ders adına ne yapıyorsun derseniz de
sabah türkçe dilbilgisine baktım
şimdide son kez eğitim konularına bakıyorum
1 ders bitti 5 ders kaldı.
diyet yapıyorum acıktımmmm :37:
çağdaşa son kez bakcam
hafta sonu eşimle mat. baktık
valla pilim bitti tükeniyorum artık en azından şu iki sınavı atlatsak şükretcem
hala test, deneme çözenler varmı aramızda.

zayıflama topiği mi açıyoruz:52: ben de ziyaretçi olarak katılayım bari kilo almaya çalışan biri olaraktan :27:
ihtiyac tgler öldürüyor beni kızlar ne zor ya hu. son güne kadar deneme çözmeyi düşünüyorum ama yapabilirsem bakalım
son kez tekrar yapcam dersleri inşallah

artık güç kalmadı bende :ssz:

Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime

Unutamadım unutamadım

Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.

zayıflama topiği mi açıyoruz:52: ben de ziyaretçi olarak katılayım bari kilo almaya çalışan biri olaraktan :27:
ihtiyac tgler öldürüyor beni kızlar ne zor ya hu. son güne kadar deneme çözmeyi düşünüyorum ama yapabilirsem bakalım

şu kpss bitsin atanalım hepimiz mutluluktan kilo alırsın canım inşallah :8:

ben çözüyorum ebonum ve sanırım cuma günü dahil çözeceğim
her gün güncellere bakıyorum ve çağdaş türk tarihinden çıkardığım özetlere.

matematikten son bir kez karışım ve faiz problemlerine bakacağım o kadar..

olduğu KADAR olamadığı kader demişler değil mi..

NİLİİİM iki tane alan denemesi gönderdim sana faceden kuzum:16:

canım benim git tabi hem için rahatlar hem bir sorun varsa Allah korusun erkenden öğrenmiş olursun geçe koymak iyi olmaz..aayy kuzum sorma uçanlarıda var onların.denemeye odaklanmışım birden uçuşuverdi odada neye uğradığımı şaşırdım:52:ama elek takıldı pencereme çok mutluyum :32: evede tek ben korkuyorum hamam böceklerinden anlamıyo kimse beni.onlar ne yaparki sana diyolar :31: sevdicekde çok kızar bu böcekten kediden köpekten korkmama :9::9:
ayy biz seninle ikiz miyiz yoksa tuğbammmm :52::52: ben de köpeklerden korkarım. kedileri severim ama köpek fobim var. ama en korktuğum böcekler :52:
sağol cnm :16::16::16:
Bu benim çalştığım kitapta şıklar yok da o yüzden kafam karıştı... Bi de x i böyle virgüllü bulunca y yi bulmaya gerek kalmıyor haliyle demi??? Neyse bu soruyu sallayalım :1::1:

Bi de bu var cnm sanırım bu da demin ki gibi

3x-2y=17
x-4y=9

Bu işlemide yapamadım nedense... sanırım bu da problemli bi soru :9: ya da bende bi sorun var :1:

yukarıyı +2 ile genişleticez demi cnm.... yoksa -2y yi , +4 y yapmak için, -2y ile mi genişleticez... ? hani - ile eksinin çarpımı + oluyor ya:26: yoksa direk kendi eski işaretlerini görmeden +2 ile mi genişletip otomatik olarak işaretini + mı yapıcaz:44: bunu bilemedim bi türlü...???:44:
üst kısmı + 2 ile genişletince 6x+4y=34 olunca y ler birbirini götürür ve 6x+x=43 olur... :31: yani 7x=43 ve gene x buçuklu çıkıyor :31:
kuzum bak şimdi, 2 tane 2 bilinmeyenli denklemlerde ya x i ya y yi götürmeye çalışırız ki geriye 1 bilinmeyen kalsın. mantık bu.
burada 1. denklemi -2 ile genişletirsek -6x+4y=-34 olur. neden -2 ile genişlettim? çünkü -2 ile genişlettiğimde oradan +4y geldi, 2.denklemde de -4y vardı, ee taraf tarafa toplarsak; -4y+4y birbirini götürür, geriye bi tek x ler kalır.
-6x+x=-34+9
-5x=-25
x=5 olur canım. eğer y yi bulmanı istiyorsa, x yerine 5 yazıp y yi de o şekilde bulabilirsin :34:

hahah renginam ben de aynen ziyaretçi olarak katılırım :1: kilo problemim yok çok şükür :31:
ahh ihtiyaç yaktı beni renginam yaa :ssz:
Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime

Unutamadım unutamadım

Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.

oo bi şair gelmiş sayfamıza :10:

kızlar alt komşumuz doğalgaz döşetiyo, nasıl ses var anlatamam size, iyice sinirlerim bozuldu. ağlıcaktım nerdeyse, bişey de denilmez ama nasıl bu haftayı bulmuşlar yaa, 1 hafta sürcekmiş :37:
o gürültüde boş boş durmaktansa 2012 kpss yi çözeyim dedim, onu çözdüm. çok da kolay değilmiş yani..
bi de şunu fark ettim, bazı senelerde gelişimle başlamış sorular, bazı senelerde öyt ile başlamış. bu her sene değişiyo mu, yoksa her kitapçıkta farklı diye mi böyle. ben gelişim ve öğrenmeyle başlayınca daha bi odaklanıyorum sanki, inş öyle olur.
inanılmaz başım ağrıyo gürültüden gidip kurabiye yapıcam, pişince sizinle cafemizde yeriz :56:

ayy biz seninle ikiz miyiz yoksa tuğbammmm :52::52: ben de köpeklerden korkarım. kedileri severim ama köpek fobim var. ama en korktuğum böcekler :52:

kuzum bak şimdi, 2 tane 2 bilinmeyenli denklemlerde ya x i ya y yi götürmeye çalışırız ki geriye 1 bilinmeyen kalsın. mantık bu.
burada 1. denklemi -2 ile genişletirsek -6x+4y=-34 olur. neden -2 ile genişlettim? çünkü -2 ile genişlettiğimde oradan +4y geldi, 2.denklemde de -4y vardı, ee taraf tarafa toplarsak; -4y+4y birbirini götürür, geriye bi tek x ler kalır.
-6x+x=-34+9
-5x=-25
x=5 olur canım. eğer y yi bulmanı istiyorsa, x yerine 5 yazıp y yi de o şekilde bulabilirsin :34:

hahah renginam ben de aynen ziyaretçi olarak katılırım :1: kilo problemim yok çok şükür :31:
ahh ihtiyaç yaktı beni renginam yaa :ssz:

oo bi şair gelmiş sayfamıza :10:

kızlar alt komşumuz doğalgaz döşetiyo, nasıl ses var anlatamam size, iyice sinirlerim bozuldu. ağlıcaktım nerdeyse, bişey de denilmez ama nasıl bu haftayı bulmuşlar yaa, 1 hafta sürcekmiş :37:
o gürültüde boş boş durmaktansa 2012 kpss yi çözeyim dedim, onu çözdüm. çok da kolay değilmiş yani..
bi de şunu fark ettim, bazı senelerde gelişimle başlamış sorular, bazı senelerde öyt ile başlamış. bu her sene değişiyo mu, yoksa her kitapçıkta farklı diye mi böyle. ben gelişim ve öğrenmeyle başlayınca daha bi odaklanıyorum sanki, inş öyle olur.
inanılmaz başım ağrıyo gürültüden gidip kurabiye yapıcam, pişince sizinle cafemizde yeriz :56:

benimde en korktuğum şey böcekler kuzum:52:
görüyo musun sen şu işi bu haftayı mı bulmuşlar :41:sen yinede çalışmaya çalış canım benim.
2012 kpss pek kolay değildi bencede canım ben dün 2010 genel kültürü çözdüm çok kolaydı bütün sorular.canım kitapçığa göre değişiyo diye biliyorum ben.ama inşallah senin istediğin gibi başlar sorular:21:
kurabiyeyi de pek severim ellerine sağlık kuzum:56::16:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, Mayıs ayında bende film koptu, ne sizi takip edebildim ne de çalışabildim... 6 Temmuz' da deneme sınavına girecek olmanın gerginliğiyle serseri mayın gibi dolaşıyorum...
Clementine_ sertifikam olmasına rağmen yeni verilecek olana bende başvurdum umarım hayırlısı olur ve bu kez dolap köşelerinde beklemez ... Tayininize de çok sevindim :52: daha öncede söylemiştim tek rakibin THY :nazar: :1:
Sedef, mezuniyetin hayırlı olsun bu ızdırapta bitti bak :1:

Nil; umarım bu mesajı görürsün kalbinin güzelliği yüzüne yansıyan arkadaşım umarım emeklerinin karşılığını alır istediğin okula atanırsın...:nazar:

Beyazanne; her güçlüğün üstesinden gelebileceğine inanıyorum 30 kg yu postalayan, herşeye rağmen azimle çalışan arkadaşım sen ÇOK GÜÇLÜSÜN ve HERŞEY GÜZEL OLACAK... :42:

Birkaç sayfaya baktıktan sonra bu mesajı yazıyorum 744. sayfaya kadar her satırı okumuştum ama en son orada kaldım diğer arkadaşlarım hatırlanmadık mı demeyin kusuruma bakmayın kafa bi milyon ...

SAYIN CAFE SAKİNLERİ ;
İNŞALLAH EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALIR VE İSTEDİĞİNİZ YERE ATANIRSINIZ, HEPİNİZE SINAVDA BAŞARILAR DİLİYORUM ...
HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...
:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Sonucum ne olursa olsun sağlığım yerinde olursa cimcimemle birlikte ATANDIK HALAYI çekenlere katılacağım Nil'e sözüm var...:54:

Back