• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

nilimmm

canım kardeşim.. olur mu öyle şey...

sadece sizden utanıyorum. siz benim kardeşimsiniz. orası el alem...oraya hayatımı yaşadıklarımı umursamadan grip yazıp çıkıyorum ama size gelince boğazım düğümleniyor... gör bak baba evime dönünce her şey nasıl düzelecek...

bu sayfaya gelince karşımda görüyorum sizi.. hani insan anne babasına anlatamaz da mesela alakasız birine içini rahatça döküverir ya... sanki sana mesaj atsam sökülüvereceğim. çok denedim renginaya da sana da özelden yazmayı... yapamadım. işleri yoluna koymadan yüzünüze bakamam.

yazamıyorsam sizi canımın taaa içinde görmemdendir.orada oynayabilirim ama burada sadece "ben"im...

inşallah düzelir canım her şey inşallah.senin hep yanında olduğumuzu her türlü derdini sıkıntını hiç bıkmadan sıkılmadan dinleyeceğimizi unutma:29::16:

canlarım benim

eşimle bazı sorunlarım var.

hayatım arap saçına döndü... yıllarımı verdiğim psikiyatrik tedavim çöpe gitti, hastalık başa döndü. ben yine aynı kararsız tutarsız saçma sapan deli borderline oldum...

kendimi derse veriyorum. sadece gün sayıyorum. ilk sınav bile geçse alana razıyım. kafam bomboş... unuttum sanki...

o kadar berbat bir şey ki ilaçsız rahatlamam mümkün değil. turanı sütten kestim. artık ilaç kullanabilirim. zaten doktor biz nişanlıyken eşimi çağırıp anlatmıştı... ömür boyu sürer diye. iyileşmez bastırılır diye... 3 sene ilaçsız hayat pahalıya mal oldu.

beyazannemm, canım benim
elimden dilimden ne gelir bilmiyorum ama yüreğimden geldiğince tüm samimeyetimle sana dua edecem canım.

konuşmak paylaşmak istersen her zman özelden de yazabilirsin, dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım her zaman.
senin sımsıkı sarılacağın dünyalar tatlısı bi oğlun var, onun için bırakma kendini tüketme arkadaşım.
oğlunun gözlerinin içine bak, ona sarıl,bu sana güç verecektir ....

belki o köyden uzaklaşsanız yeni bir başlangıç olabilir sizin için ama tam bilemiyorum eşin bu konuda nasıl davranıyor
:26:

dua et gelinim, sadece rabbime yönel o elbet yoluna koyacaktır herşeyi.
bu arada tefriciye falan oku istersen canım,sıkıntıların defi,murada kavuşmak için

Kızlarrrrrrrrrrrrr çoookk özledim sizleriii, ara ara uğruyorum buralara sanmayın unuttum :34:
sona yaklaştıkça heyecan stres tekrarlar yoğunluk ınanılmaz arttı.
her sayfayı okuyamadım ama beyazanne sanırım seni üzen şeyler olmuşş:26: Allahım o güzel gönlüne göre versin inş atlatırsın ama sen de oğlun için tutun her şeye..
Hepinizi çoook öpüyorum inşallah güzel sonuçlarla burda olucaz tekrar.
Bu arada alan sınavım Ümraniye kız teknik ve gebzeden gidicem:26: okulu bilen var mııı?
Gitmeden şuna bakın derim oguzhan hoca hazırlamış ben çoookkk beğendim:34:

2013 ÖYT’DE ÇIKMASI MUHTEMEL 75 SORU

nilimmm

sadece sizden utanıyorum. siz benim kardeşimsiniz. orası el alem...oraya hayatımı yaşadıklarımı umursamadan grip yazıp çıkıyorum ama size gelince boğazım düğümleniyor... gör bak baba evime dönünce her şey nasıl düzelecek...

bu sayfaya gelince karşımda görüyorum sizi.. hani insan anne babasına anlatamaz da mesela alakasız birine içini rahatça döküverir ya... sanki sana mesaj atsam sökülüvereceğim. çok denedim renginaya da sana da özelden yazmayı... yapamadım. işleri yoluna koymadan yüzünüze bakamam.

yazamıyorsam sizi canımın taaa içinde görmemdendir.orada oynayabilirim ama burada sadece "ben"im...

kuşum sana diyorum her zaman yaz dıye bana. seni yargılamam, suçlamam. anlattğın gibi dinlerim biliyorsun. her zaman açığım dinlemeye biliyorsun?
içinden ne geliyorsa yaz. istediğin zaman yaz.
cok fazla sorup zorlamak istemediğim için sormuyorum
ama hep yanındayız ben de kızlar da :16:

selam kızçelerim :3:
dün teyzem geldi, ya insanlar hiç farkında değiller sınava gireceğimizin.
son gün bak yeter diyo teyzem :27: sanki vize final sınavı :19:
bi ara komşu geldi, düğününe elbise almış da, benden oje ve takı önerisi istemeye geldi, bi posta onu süsledim
o da diyo ki boşver yahu daha yeni mezun oldun 1 sene dinlen :37:
1 sene dinlenmeyi seçseydin daha en başında dershaneye yazılıp masraf yaptırmazdım anneme
neyse canlarım ben bugün başka bi üroloji doktoruna gidicem. diğeri tatilden 4 temmuzda gelcekmiş, sınav olmasa beklerdim de sınavda ağrım tutar diye mecburen başkasına gidicem bugün.
bi de bi mat sorusunu yapamadım canlar bakarsanız çok iyi olur vallahi

leylasım paylaşım için sağol, güncellerden de senin paylaştığını çalışıyorum ben, Allah razı olsun arkadaşım. dershanemiz sağolsun geçen hafta bi günceller kitabı çıkartmış, onu da parayla satmış. ki kitabın geldiğinden bile haberim yok. kitap bitmiş, başka basım olmıcakmış. sağol ihtiyaç akademi çok düşüncelisin!

gelinim ne zaman istersen anlat, seni yargılamadan dinleriz canım benim :29:

Son düzenleme:
şu an buldum matın cevabını soruya bi de uzaktan bakmak gerekirmiş demek ki :1:

Eklentiler

• $DSCF1185.jpg
    $DSCF1185.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
selam kızçelerim :3:
dün teyzem geldi, ya insanlar hiç farkında değiller sınava gireceğimizin.
son gün bak yeter diyo teyzem :27: sanki vize final sınavı :19:
bi ara komşu geldi, düğününe elbise almış da, benden oje ve takı önerisi istemeye geldi, bi posta onu süsledim
o da diyo ki boşver yahu daha yeni mezun oldun 1 sene dinlen :37:
1 sene dinlenmeyi seçseydin daha en başında dershaneye yazılıp masraf yaptırmazdım anneme
neyse canlarım ben bugün başka bi üroloji doktoruna gidicem. diğeri tatilden 4 temmuzda gelcekmiş, sınav olmasa beklerdim de sınavda ağrım tutar diye mecburen başkasına gidicem bugün.
bi de bi mat sorusunu yapamadım canlar bakarsanız çok iyi olur vallahi

leylasım paylaşım için sağol, güncellerden de senin paylaştığını çalışıyorum ben, Allah razı olsun arkadaşım. dershanemiz sağolsun geçen hafta bi günceller kitabı çıkartmış, onu da parayla satmış. ki kitabın geldiğinden bile haberim yok. kitap bitmiş, başka basım olmıcakmış. sağol ihtiyaç akademi çok düşüncelisin!

gelinim ne zaman istersen anlat, seni yargılamadan dinleriz canım benim :29:

ayyy kuzum millet başına gelmeden anlayamaz kpssnin nasıl bir şey olduğunu:31:okumuşsun etmişsin bir sene niye dinlenesin.ben dinlendim bir sene de ne oldu aayyy çatlatıyolar beni :9::9: ayrıca doktora gidecek olman iyi oldu kuzum ne olur ne olmaz:54:

canlarım benim

eşimle bazı sorunlarım var.

hayatım arap saçına döndü... yıllarımı verdiğim psikiyatrik tedavim çöpe gitti, hastalık başa döndü. ben yine aynı kararsız tutarsız saçma sapan deli borderline oldum...

kendimi derse veriyorum. sadece gün sayıyorum. ilk sınav bile geçse alana razıyım. kafam bomboş... unuttum sanki...

o kadar berbat bir şey ki ilaçsız rahatlamam mümkün değil. turanı sütten kestim. artık ilaç kullanabilirim. zaten doktor biz nişanlıyken eşimi çağırıp anlatmıştı... ömür boyu sürer diye. iyileşmez bastırılır diye... 3 sene ilaçsız hayat pahalıya mal oldu.

nilimmm

meraba kızlar dün mat tekrarı bitti bugün denemelere başladım beyazannem ne zaman istersen yaz dinlerim seni tamam mı bu arada beyazkalem tg6 dan 64 doğru var 80 sorudan çözen varmı bu denemeyi bana zor geldi :31:

Son düzenleme:
eşlenikle çarpınca çıkmıştır birşeyler :)
eşlenikmişler zaten canım ben onu fark etmemiştim :1: çarpınca direk sonuç çıkıyo :1:
ayyy kuzum millet başına gelmeden anlayamaz kpssnin nasıl bir şey olduğunu:31:okumuşsun etmişsin bir sene niye dinlenesin.ben dinlendim bir sene de ne oldu aayyy çatlatıyolar beni :9::9: ayrıca doktora gidecek olman iyi oldu kuzum ne olur ne olmaz:54:
he kuzum ya aynen. bi de şunu diyolar. ''hemşireliği kazansaydın da bunları çekmeseydin :27: ama hemşirelik tutmadı dimi, olsun öğretmenlik de fena değil'' :52:
tuğbam doktora gittim, bu doktor ötekinden kat kat daha iyiydi. çok ilgilendi, eski sonuçlarımı da gösterdim, anlattım durumu ilaç yazmamış diye. kendi tekrardan tahlil yaptı ve sonuç temiz :nazar: tamamen temizlenmişsin bol bol su iç dedi. öteki doktora su içeyim mi dediğimde onunla alakası yok demişti :37: sonra doktor ne iş yapıyosun falan dedi, konu öğretmenlikten açıldı. onun eşi de 7 kere girmiş kpss ye, ama en son 85 almış gene de atanamamış. en sonunda doktor da ''yeter artık en temizi kadrolu ev hanımı ol en iyisi sen'' demiş :27: sınavdan 1 gün önce uykunu çok iyi al dedi, inşallah atanırsın dedi, bi muhabbet ettik ki sorma gitsin :1: daha yeni geldim eve.
bu haftasonu tekrar yapayım diyorum. pzt 2010 kpssyi çözerim. geometride analitiğe baksam mı bakmasam mı kararsız kaldım :44:
canım a değil mi cevabı?

hayır kuzum, b. bak şimdi soruda verilen ifadeye y dersek;
x.y= 1 olur. e buradan da y=1/x olur :1:

niloşum netine maşallahhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eşlenikmişler zaten canım ben onu fark etmemiştim :1: çarpınca direk sonuç çıkıyo :1:

he kuzum ya aynen. bi de şunu diyolar. ''hemşireliği kazansaydın da bunları çekmeseydin :27: ama hemşirelik tutmadı dimi, olsun öğretmenlik de fena değil'' :52:
tuğbam doktora gittim, bu doktor ötekinden kat kat daha iyiydi. çok ilgilendi, eski sonuçlarımı da gösterdim, anlattım durumu ilaç yazmamış diye. kendi tekrardan tahlil yaptı ve sonuç temiz :nazar: tamamen temizlenmişsin bol bol su iç dedi. öteki doktora su içeyim mi dediğimde onunla alakası yok demişti :37: sonra doktor ne iş yapıyosun falan dedi, konu öğretmenlikten açıldı. onun eşi de 7 kere girmiş kpss ye, ama en son 85 almış gene de atanamamış. en sonunda doktor da ''yeter artık en temizi kadrolu ev hanımı ol en iyisi sen'' demiş :27: sınavdan 1 gün önce uykunu çok iyi al dedi, inşallah atanırsın dedi, bi muhabbet ettik ki sorma gitsin :1: daha yeni geldim eve.
bu haftasonu tekrar yapayım diyorum. pzt 2010 kpssyi çözerim. geometride analitiğe baksam mı bakmasam mı kararsız kaldım :44:

hayır kuzum, b. bak şimdi soruda verilen ifadeye y dersek;
x.y= 1 olur. e buradan da y=1/x olur :1:

niloşum netine maşallahhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar: çok sevindim sedefim tahlillerinin temiz çıkmasına oohh bundanda kurtuldun darısı kpssye :29::10: suyun çok faydası var canım babam su içerek atlattı...napalım atanamazsak kadrolu ev hanımı oluruz sedefim hatta kadrolu anne :9: şaka bir yana atanırız inşallah :16::16:

Son düzenleme:
sedef doktorun cevabına koptum :60: :64:
bende bu yıl 5. yıl jübilesi yapıyorum (teoride 3. hazırlanışım ama mezun olalı 5 yıl olmuş gari)
sonuç hayırlara vesile olsun inş.

kızlar yarın konyaya gidiyorum sınava net olursa gr yoksa Allah A emanet olun hepinizin sınavı çoookkk güzel geçsin

kızlar yarın konyaya gidiyorum sınava net olursa gr yoksa Allah A emanet olun hepinizin sınavı çoookkk güzel geçsin

niloşummm bu sürecin ilk heyecanlarında hep birlikteydik
ilk bana yazmak kısmetmiş
İNŞALLAAAAAHHHHH emeklerinin karşılığını alırsın
senin için ve senin nezdinde diğer emek veren tüm arkadaşlar için
inşallah hakkınızda hayırlı olan bir sonucunuz olur.

naçizane herkese bir tavsiye
türkçe sorularına odaklanın, konsantrasyonu sağlayın gerisi gelecektir zaten

sedefiiiiiiiiimm bir hamamböceği vakasıda benden:18:
deneme çözüyodum akşam pencere açıktı birden içeri uçarak hamam böceği girdi ne yapacağımı şaşırdım kalktım hemen oraya buraya kaçıştım üstüme üstüme geliyo ya:5:babaaa babaaa diye bağırdım babam geldi öldürdü pencereyi kapattık çıktım odadan.sonra tekrar geldim odaya girer girmez hop bitane daha gördüm babam önuda öldürdü ama ben odaya uzun bir müddet giremedim.iyice araştırdık başka yoktu.şu an odamdayım ama içim içimi yiyo başka var mıdır diye:26:yarın pencereye elek taktırcaz.sonra kızdı babam bana koca kız oldun hala böceklerden korkuyosun sana zarar vermez diye:9:ayy ama ben ne yapayım elimde değil alıp koynuma yatayım mı :1: :1:

Son düzenleme:
Back