aynen gelinim ya geçsin bitsin artık şu sınav
vayyyyysüpermiş manken gibi olmuşsundur gelinim
kuzum hiç üzülme sadece bi işlem hatası yapmışsın :)
6x+x=7x olur. yani 7x=37 çıkar. x=37/7 olur. buradan 5.2 geliyo, tam çıkmıyo demek ki
ee tabii doğumdan sonra o hale dönünce insan nasıl mutlu olmaz kiiiiay sorma sedefim... çekenler bilir ayıptır söylemesi üdt bedenin büyük olması insanı hantal ve yaşlı gösteriyor. turanı sütten kesince onlar da normale döndü:)) bizde boy aynası yok. dün eşim öyle deyince makineyi zamanlayıp kendimi çektim. inanamadımmmmm! resmen üniversitedeki çıtır halim olmuşum:))
ayy cnm evet işlem hatası yapmşm
Çok teşekkürederm cvp verdğin için... böyle sonuç tam çıkmayınca ne oluyor???
tuğbamm tahliller temiz çıktı ama benim hala ağrım var. temizken ağırması garip değil mi? ben zaten en başından beri mideden şüpheleniyodum, ama mideme bakmadılar direk böbrekten şüphelenip oraya baktılar. acaba aynı zamana böyle bişey denk geldi diye mi anlaşılmadı :44: sınava kadar idare edicem de sınavdan sonra midem için tekrar gidicem kuzum. çünkü çok dikkat ettim, özellikle yemek yedikten sonra oluyo. bi meyve bile ağzıma atsam hemen ağırmaya başlıyo :18:
amiinnn ebonum inşallahhh
kuzum ben de matta hep böyle hatalar yapıyorum ya, hele bazı sorularda kalem oynatmaya değmez diyorum, sınav anında artistliğim kimeyseondan sonra yanlış çıkıyo cevap işlem hatasından hep..
nilimmm sen de Allaha emanet ol. inşallah sınavın çok iyi geçicek canım arkadaşım. çok çalıştın çok emek verdin, atanıcaksın niloşum
anammmmmmmmtuğbam inanmıyorum onların uçanı da mı varmışşşşş yaa işte insan en ummadık anında gördüğü için zaten çok kötü oluyo, deneme çözüyomuşsun, ben de tam dizi izliyodum, ışıkları kapamıştım, o halde gördüm yani sadece pc nin ışığından tabii tırstım :18: kuzum seni çok iyi anlıyorum. ben o zamandan beri çoğunlukla annemle yatıyorum o günden beri bende de başka çıkmadı, hiç içine sinmezse ilaçlama yap, bi de tabletler var. onlardan alıp koy odanın bi köşesine. o zaman daha rahat olursun. bi de ben sınavdan sonra odamın mobilyalarının yerlerini değiştiricem, o zaman da bu işlem yapılırken tırım tırım böcek arar gözlerim, o gün de görmezsem ondan sonra iyice rahat olucam. bana da annemler öyle dediler. bi de kocaman kız oldun ayıp atanınca napcaksın dediler. :18: valla bunun kocamanlıkla alakası yok dimi tuğbam, bizi bizden başka kimse anlayamaz
günaydın canlarımmmmmmm
çok özledim sizi yav
şu sınav bitse de çayı kahveyi meyveli sodayı kapıp dedikodunun dibine vursak:))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bu sabah tartıldım taaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 55.2 kiloyuuuuuuuuuuuuum
doğuma 84 kilo gitmiştim deeeee
dün eşim "kız gibi oldun yeniden. gözümü alamıyorum " dedigöbek möbek kalmadı:))
kuzum bu tarz soruların şıklarında da 5.2 yi verir mutlaka. ama sınavda sonucu tam çıkmayan sormazlar. ama belli de olmaz. sen illaki tam çıkmalı deyip üzerinde çok uğraşma. baktın virgüllü çıkıyor, bak şıklara varsa işaretle geç doğrudur
rica ederim ne sorun olursa yaz kuzum, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
valla ya ne güzel olurdu canım benim
maşallah maşallahyan yana gelsek eminim bize taş çıkartırsın
ayy canım benim. yok kıız 30 kilo verdim ama sıkılaşmam lazım. bakalım her gün mekik çekiyorum. sınavdan sonra ebru şallının şu 21 günlük karınsavarını yapıcam. baklava isitiyorum
kızlar giremesem de yazılanları okuyorum...
gelinime nazar değmesin
şu sınavdan sonra aynı kadro ile zayıflama topiği mi açsak kızlar ne
zayıflama topiği mi açıyoruzben de ziyaretçi olarak katılayım bari kilo almaya çalışan biri olaraktan
ihtiyac tgler öldürüyor beni kızlar ne zor ya hu. son güne kadar deneme çözmeyi düşünüyorum ama yapabilirsem bakalım
son kez tekrar yapcam dersleri inşallah
artık güç kalmadı bende
ayy biz seninle ikiz miyiz yoksa tuğbammmmcanım benim git tabi hem için rahatlar hem bir sorun varsa Allah korusun erkenden öğrenmiş olursun geçe koymak iyi olmaz..aayy kuzum sorma uçanlarıda var onların.denemeye odaklanmışım birden uçuşuverdi odada neye uğradığımı şaşırdımama elek takıldı pencereme çok mutluyum evede tek ben korkuyorum hamam böceklerinden anlamıyo kimse beni.onlar ne yaparki sana diyolar sevdicekde çok kızar bu böcekten kediden köpekten korkmama
kuzum bak şimdi, 2 tane 2 bilinmeyenli denklemlerde ya x i ya y yi götürmeye çalışırız ki geriye 1 bilinmeyen kalsın. mantık bu.sağol cnm
Bu benim çalştığım kitapta şıklar yok da o yüzden kafam karıştı... Bi de x i böyle virgüllü bulunca y yi bulmaya gerek kalmıyor haliyle demi??? Neyse bu soruyu sallayalım
Bi de bu var cnm sanırım bu da demin ki gibi
3x-2y=17
x-4y=9
Bu işlemide yapamadım nedense... sanırım bu da problemli bi soruya da bende bi sorun var
yukarıyı +2 ile genişleticez demi cnm.... yoksa -2y yi , +4 y yapmak için, -2y ile mi genişleticez... ? hani - ile eksinin çarpımı + oluyor ya:26: yoksa direk kendi eski işaretlerini görmeden +2 ile mi genişletip otomatik olarak işaretini + mı yapıcaz:44: bunu bilemedim bi türlü...???:44:
üst kısmı + 2 ile genişletince 6x+4y=34 olunca y ler birbirini götürür ve 6x+x=43 olur...yani 7x=43 ve gene x buçuklu çıkıyor
hahah renginam ben de aynen ziyaretçi olarak katılırımzayıflama topiği mi açıyoruzben de ziyaretçi olarak katılayım bari kilo almaya çalışan biri olaraktan
ihtiyac tgler öldürüyor beni kızlar ne zor ya hu. son güne kadar deneme çözmeyi düşünüyorum ama yapabilirsem bakalım
son kez tekrar yapcam dersleri inşallah
artık güç kalmadı bende
Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım
Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.
ayy biz seninle ikiz miyiz yoksa tuğbammmmben de köpeklerden korkarım. kedileri severim ama köpek fobim var. ama en korktuğum böcekler
kuzum bak şimdi, 2 tane 2 bilinmeyenli denklemlerde ya x i ya y yi götürmeye çalışırız ki geriye 1 bilinmeyen kalsın. mantık bu.
burada 1. denklemi -2 ile genişletirsek -6x+4y=-34 olur. neden -2 ile genişlettim? çünkü -2 ile genişlettiğimde oradan +4y geldi, 2.denklemde de -4y vardı, ee taraf tarafa toplarsak; -4y+4y birbirini götürür, geriye bi tek x ler kalır.
-6x+x=-34+9
-5x=-25
x=5 olur canım. eğer y yi bulmanı istiyorsa, x yerine 5 yazıp y yi de o şekilde bulabilirsin
hahah renginam ben de aynen ziyaretçi olarak katılırımkilo problemim yok çok şükür
ahh ihtiyaç yaktı beni renginam yaa
oo bi şair gelmiş sayfamıza
kızlar alt komşumuz doğalgaz döşetiyo, nasıl ses var anlatamam size, iyice sinirlerim bozuldu. ağlıcaktım nerdeyse, bişey de denilmez ama nasıl bu haftayı bulmuşlar yaa, 1 hafta sürcekmiş
o gürültüde boş boş durmaktansa 2012 kpss yi çözeyim dedim, onu çözdüm. çok da kolay değilmiş yani..
bi de şunu fark ettim, bazı senelerde gelişimle başlamış sorular, bazı senelerde öyt ile başlamış. bu her sene değişiyo mu, yoksa her kitapçıkta farklı diye mi böyle. ben gelişim ve öğrenmeyle başlayınca daha bi odaklanıyorum sanki, inş öyle olur.
inanılmaz başım ağrıyo gürültüden gidip kurabiye yapıcam, pişince sizinle cafemizde yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?