tatlım :))) benim çikolata kistim var endometriozis.ameliyattan sonra yumurta rezervlerimde azaldı.üstüne bide eşimde morfolji düşük çıktı.1 aşılama 1 tüp denedik.olmamasının sebebini bilmiyorum bende :) aslında tüpün 7.günü değerm 22 çıkmıştı sonra iki gün sonra düştü.kimyasalda denmez yani.tutunmaya çalışmış ama olmamış :)) sebepsiz yani :) kaan aydos ürolog neden ona başvurdum çünkü eşim sigara içiyor(bende içiyorum ama o abartıyor ) isteksizliğide var morfolojiside düşük.bence benim üzerimde oynayacaklarına eşim üzerinde oynasınlar.bence ço ksağlıksız spermleri var ondan olmuyor :)))
Canim insallah gonlunuze gore olur.bildigime gore sigara, morfolojiyi ve yumurta kalitesini dusuruyor..aslinda biraksaniz tup denemenize kadar belki biraz toparlanir spermler.ne uygulanirsa 2-3ay sonrasina sonucu cikiyor ya..
Bir de benim gozlemime gore genellikle erkeklerde, cocuk olmayinca cinsel istek azaliyor..cunku bilincaltinda ve gudu olarak cinsellik=cogalmak...farkinda olmadan kendilerini yetersiz kabul edip kabuklarina cekiliyorlar.biz boyle konusabiliyoruz ama onlar kimseye bahsedemiyorlar