2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

tatlım :))) benim çikolata kistim var endometriozis.ameliyattan sonra yumurta rezervlerimde azaldı.üstüne bide eşimde morfolji düşük çıktı.1 aşılama 1 tüp denedik.olmamasının sebebini bilmiyorum bende :) aslında tüpün 7.günü değerm 22 çıkmıştı sonra iki gün sonra düştü.kimyasalda denmez yani.tutunmaya çalışmış ama olmamış :)) sebepsiz yani :) kaan aydos ürolog neden ona başvurdum çünkü eşim sigara içiyor(bende içiyorum ama o abartıyor ) isteksizliğide var morfolojiside düşük.bence benim üzerimde oynayacaklarına eşim üzerinde oynasınlar.bence ço ksağlıksız spermleri var ondan olmuyor :)))

Canim insallah gonlunuze gore olur.bildigime gore sigara, morfolojiyi ve yumurta kalitesini dusuruyor..aslinda biraksaniz tup denemenize kadar belki biraz toparlanir spermler.ne uygulanirsa 2-3ay sonrasina sonucu cikiyor ya..
Bir de benim gozlemime gore genellikle erkeklerde, cocuk olmayinca cinsel istek azaliyor..cunku bilincaltinda ve gudu olarak cinsellik=cogalmak...farkinda olmadan kendilerini yetersiz kabul edip kabuklarina cekiliyorlar.biz boyle konusabiliyoruz ama onlar kimseye bahsedemiyorlar:((

cumanız mübarek olsun kızlaarr :54::54::54::54:

anammmm yaşasınnnn bebişsin son gecen..... sonra gelsin bebişlerin ve sende kalsınlar inşallah.....:16:

ay evet kalinkam senin hazırlanmana bayıılmıştımmmmm:16::16::16: bebişlerine yuvalarını çok iyi hazırladınnnn.... 9 ay sonra da kucağına alırsın inşallahhh.....

:43::43::43: Rabbim diğerine ömür versin inşşallahhhh.... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ki belki de bebişin seninle kalacaktır belli de olmaz dimi:55:

kuzum neden bu kdar telaş yaptın ki sen.... zaten tüm döllenen emriyolar 5. güne gidemiyor bunu biliyoruz, hatta bak bazı hastaneler lab ortamında kalmasının çok da iyi olduğunu düşünmediklerinden hiç beletmeden 2. gün transferi yapıyormuş. sayı az olursa 5. güne dayanabiir mi diye riske atmıyorlar hiç, dayanabilir de dayanamayabilirde.... ancak şunu da unutmamak lazım 3. gün transferlerinde de gebelik oranı oldukça fazla.... iş Rabbimin nasip etmesi, vaktinin gelmiş olması. bir de senin kendini olabildiğince sakin kılman.... stresin çok önemli bir etken olduğunu defalarca söyledik, söylüyoruz... evet çok zor ancak bizim yaptığımız stres bebişlerimiz için çok da iyi bir şey değil.... nolur sakin olmaya çalış tatlım.:54: sayfalarda örnek verenler de olmuş, kalitesine de gününe de takılma..... sadece dua et tatlım.... sakin ol ve dua et:16:

en iyisini yapıyosun kuzum..... kendini başka şeylerle meşgul etmen güzel olmuş:54:

yelizzzz duy bunları duyyyyy:20: ve sakın gerilmeeeeee..... kalinkam yaaaa, ben senden çok umutluyum inşallah güzel haberlerini alcazzzz:54:

oooo kimler deeee gelmişşşşşşş :54::54::54: demek ikizler sorunsuz büyüyorlaaarrrr:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: özlemişim kız seniiiii

:27::27: ay çok gülllldüüüümmmmm.... bence deeeee haklısın haticim. Rabbim tez zamanda göndersin meleğiniiiiii:54:

ayrıca mrv v nihan_16 yı da gördüm sanki..... özlemişim hakkattennnnn....

Hakkimizda hayirlisi amayaa

Kislar ne buldum bakın Insallah tedavi öncesi faydalı BİTKİLER:
Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

cumanız mübarek olsun kızlaarr :54::54::54::54:

anammmm yaşasınnnn bebişsin son gecen..... sonra gelsin bebişlerin ve sende kalsınlar inşallah.....:16:

ay evet kalinkam senin hazırlanmana bayıılmıştımmmmm:16::16::16: bebişlerine yuvalarını çok iyi hazırladınnnn.... 9 ay sonra da kucağına alırsın inşallahhh.....

:43::43::43: Rabbim diğerine ömür versin inşşallahhhh.... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ki belki de bebişin seninle kalacaktır belli de olmaz dimi:55:

kuzum neden bu kdar telaş yaptın ki sen.... zaten tüm döllenen emriyolar 5. güne gidemiyor bunu biliyoruz, hatta bak bazı hastaneler lab ortamında kalmasının çok da iyi olduğunu düşünmediklerinden hiç beletmeden 2. gün transferi yapıyormuş. sayı az olursa 5. güne dayanabiir mi diye riske atmıyorlar hiç, dayanabilir de dayanamayabilirde.... ancak şunu da unutmamak lazım 3. gün transferlerinde de gebelik oranı oldukça fazla.... iş Rabbimin nasip etmesi, vaktinin gelmiş olması. bir de senin kendini olabildiğince sakin kılman.... stresin çok önemli bir etken olduğunu defalarca söyledik, söylüyoruz... evet çok zor ancak bizim yaptığımız stres bebişlerimiz için çok da iyi bir şey değil.... nolur sakin olmaya çalış tatlım.:54: sayfalarda örnek verenler de olmuş, kalitesine de gününe de takılma..... sadece dua et tatlım.... sakin ol ve dua et:16:

en iyisini yapıyosun kuzum..... kendini başka şeylerle meşgul etmen güzel olmuş:54:

yelizzzz duy bunları duyyyyy:20: ve sakın gerilmeeeeee..... kalinkam yaa, ben senden çok umutluyum inşallah güzel haberlerini alcazzzz:54:

oooo kimler deeee gelmişşşşşşş :54::54::54: demek ikizler sorunsuz büyüyorlaaarrrr:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: özlemişim kız seniiiii

:27::27: ay çok gülllldüüüümmmmm.... bence deeeee haklısın haticim. Rabbim tez zamanda göndersin meleğiniiiiii:54:

ayrıca mrv v nihan_16 yı da gördüm sanki..... özlemişim hakkattennnnn....

ccanimbenim insallah suan okunan ezanin hurmetine Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah umutlarimiz olmasa yasamin ne anlami kalie ki insallah sende hayirlisiyla raporunu alir guzel guzel tedavine baslar yavrunu kucagina alirsin insallah tum listemis hamis doksun bastan sona kadar...:49:

Merhaba kizlar.uzun zamandir takip etmedim sizi.söyle bir baktim güzel haberler var.ins.devami gelir.beni sorarsaniz histeroskopiden bir hafta sonra adet oldum ve donmus tedavime basladim.çarsamba transferim var kismetse.

Merhaba kizlar.uzun zamandir takip etmedim sizi.söyle bir baktim güzel haberler var.ins.devami gelir.beni sorarsaniz histeroskopiden bir hafta sonra adet oldum ve donmus tedavime basladim.çarsamba transferim var kismetse.

Hosgeldin nihancim insallah bu son tedavi olur hayirlisiyla tedavin guzel sonuclanir histereskopin nasil gecti transferin simdiden hayirli olsun :49:

Canim insallah gonlunuze gore olur.bildigime gore sigara, morfolojiyi ve yumurta kalitesini dusuruyor..aslinda biraksaniz tup denemenize kadar belki biraz toparlanir spermler.ne uygulanirsa 2-3ay sonrasina sonucu cikiyor ya..
Bir de benim gozlemime gore genellikle erkeklerde, cocuk olmayinca cinsel istek azaliyor..cunku bilincaltinda ve gudu olarak cinsellik=cogalmak...farkinda olmadan kendilerini yetersiz kabul edip kabuklarina cekiliyorlar.biz boyle konusabiliyoruz ama onlar kimseye bahsedemiyorlar:((

nazan sende farklı bi bakış açısı var ve çok beğendim :)) sigara konusunu eşime anlatamıyorum.sperm vermeden önce 2 gün içmiyo sonra geri içmeye başlıyo.yani bırakamıyor.bende o bırakmıyo diye bırakmıyorum.çünkü sigara bence bayandan çok erkeğin spermini etkiliyo bunun aksini bana kimse ispat edemez...isteksizlik eşimde başından beri vardı tatlım.balayında resmen benden o kaçıyordu ya..hatice yeter ne olur diyordu film gibiyiz valla :1::1::1:

Günaydın kizlar. Gunaydin cilekliii. Iyi olmana cok sevindim. Bebislerin cinsiyeti icin bir sey soyledilermi. Bana kiza benziyor ama 3 hafta sonra bakalim dedi net olur. Bekliyoruz. Benimde zor geciyor. Bulantilarim devam ediyor ama biraz azaldi şükür. Kalp carpintim var. O da sol kalp kapagimin altinda kacak varmis hamilelikle tetiklenmis o yuzden cok cabuk yoruluyormusum. Allahim beterinden saklasin.
Hepimizin yuzunu guldursun.
Baskente devam ediyor musun. Buldun mu yoksa orda iyi bir doktor.
Ben gidiyorum en son filiz hanim ayrintili ultrasonabakti. Hulusi bey de 2li taramayi yorumlayip ona gore randevu verir sanirim.
Kendine ve bebislere iyi bak. Öptüm..

Bu arada hayirli cumalar. Allah dualarimizi kabul etsin insallah.

henüz cinsiyet öğrenmedik mrvst,ama az kaldı:52::52:
bulantılara da devaaaammm :37:
çarpıntın varmış,üzüldüm..kendine dikkat et,çok yorma kendini,ben de çok çabuk yoruluyorum..başka sorun olmasın da canım..
başkente gitmiyorum artık,ziyaret amaçlı gittim sadece..
bende henüz ayrıntılı yapılmadı,2li test zaten yapılmıyomuş ikizlere..
dikkat et olur mu sen de kendine,hayırlı cumalar sana da canımm

Maasallah canim:nazar:bebislerine de sanada insallah rabbim hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride nasip eder darisi biz bekleyenlere insallah dualarini eksik etme tatlim ...:25:

dualar müşterek kalinkam:34: darısı başına olsun bir an evvel:54:

amayaacııım :54::54:
ben de özledim valla,neşeli arkadaşım benim,coşkun bir ırmak gibisin :9::8::8:

çarpıntın varmış,üzüldüm..kendine dikkat et,çok yorma kendini,ben de çok çabuk yoruluyorum..başka sorun olmasın da canım..

yavrum göbiş ne alemde :1:

iyidir yavru senden naber :D öyle birazda kocayı kurcalasınlar diyince güldüm, Allah da seni güldürsün ne diyimmmm :54:
benden de iyidir işyerinde nette takılıyorum :))) allah hepimizi güldürsün kuzum inşallah :)))

benden de iyidir işyerinde nette takılıyorum :))) allah hepimizi güldürsün kuzum inşallah :)))

canım tüp bebekte birlikte almıştık negatifleri hatırlarsan senin gerçi kimyasal gebelik olmuştu...neler yapıyosun canım ne zaman başlıyosun tekrar tüp bebek tedavine..benim ilk denmemdi ve sonrası hiç ar vermeden tekrar tüp yaptırdım ama o da tutmadı canım ya..herşeyde vardır bir hayır diyorum artık zamanı gelince gelcek inş bebişler...

yakında böyle olacam:49:
1 kilo aldım haticim ama göbiş çıktı baya,hamile olduğum belli artık:17::17:

ayy yerim o göbişide bebişideeee ham yaparım :1: çok seviyorum yeni yeni göbeği çıkanları ya:1: yani kendimi düşünemiyorumda başkasının göbişine ellemeyi çok seviyorum benmde bi arkadaşım 7 aylık gidip seviyom bebeği tekme falan atıyo :1: canım benm ya çok öptüm seni :49:

dualar müşterek kalinkam:34: darısı başına olsun bir an evvel:54:

amayaacııım :54::54:
ben de özledim valla,neşeli arkadaşım benim,coşkun bir ırmak gibisin :9::8::8:

:54::54::54::54:kızzzz cinsiyeti de öğrenince bize de söyle emiiiiii

ayy yerim o göbişide bebişideeee ham yaparım :1: çok seviyorum yeni yeni göbeği çıkanları ya:1: yani kendimi düşünemiyorumda başkasının göbişine ellemeyi çok seviyorum benmde bi arkadaşım 7 aylık gidip seviyom bebeği tekme falan atıyo :1: canım benm ya çok öptüm seni :49:

:17: canım kendinde olunca da bi değişik oluyo inanamıyosun,Allahım nasip etsin sana da..
senin gelişmeleri takip ediyorum,güzel olacak inşallah..
sen hiç umutsuz olma,bu olumlu yanını hiç kaybetme,evliliğin çok yeni,ona odaklan,eşine odaklan,bir de o görünsün bakalım..olmayacak diye bişey yok,zamanı gelinceee süürrppriiiiizzz:49::emir_bebek::emir_bebek:
ben de seni öpüyorum çok çok:54::54:

canım tüp bebekte birlikte almıştık negatifleri hatırlarsan senin gerçi kimyasal gebelik olmuştu...neler yapıyosun canım ne zaman başlıyosun tekrar tüp bebek tedavine..benim ilk denmemdi ve sonrası hiç ar vermeden tekrar tüp yaptırdım ama o da tutmadı canım ya..herşeyde vardır bir hayır diyorum artık zamanı gelince gelcek inş bebişler...

hatırlamam mı sendede rezerv azlığı vardı :) canım ben ara verdim.donmuşumda yoktu zaten.doktor 1 ay ara ver gel dedi ama ben moral olarak beden olarak ve maddi olark çöktüğüm için gitmedim.iyikide gitmemişim.üstüste olunca ve tutmayınca üzülmek istemedim.haziran temmuz ağustos üçünden birinde gidip 2.yi yaptırmayı düşünüyoruz biz.hem borcumuz biter hem birikimimiz olur dedik.hemde doktor değiştirmeyi düşünüyoruz yıllık iznimde yaptrcam.aslına bakarsan gülneva tüp yaptırmayınca bi umut her ay bekliyorsun.ama tüp tutmayınca diyorsunki tüpte tutmadı demekki asla çocuğum olmayacak..bu hisse kapılmamak için üstüste tüp yaptırmak bence uygun değil.sonuçta herşeyn bi zamanı var bebeğimizde rabbimin ol demesini bekliyor.yeterki sabret ve sığın rabbime :54:

:17: canım kendinde olunca da bi değişik oluyo inanamıyosun,Allahım nasip etsin sana da..
senin gelişmeleri takip ediyorum,güzel olacak inşallah..
sen hiç umutsuz olma,bu olumlu yanını hiç kaybetme,evliliğin çok yeni,ona odaklan,eşine odaklan,bir de o görünsün bakalım..olmayacak diye bişey yok,zamanı gelinceee süürrppriiiiizzz:49::emir_bebek::emir_bebek:
ben de seni öpüyorum çok çok:54::54:

seviyom seni bebeğimsin :54::54:

Back
X