Canlarım bu arada 3 haftada 5.6 kg kaybeden bu kardeşinizi tebrik etmek falan isterseniz buradayım ben
Bahardan mıdır nedir, hem moralim çok yüksek, hem de bu zayıflama olayı beni gerçekten acayip mutlu etti. Herkes o kadar çok söylüyor, şaşırıyor ki bu kadar kilonun bu kadar fark yarattığına inanamıyorum.
Kilo vermemi isteyen doktorumun beni görünce nasıl şaşıracağını ve sevineceğini hayal ediyorum her gün, bu beni çok motive ediyor.
Haftada bir tartılıp not alıyorum, 24 şubattan bu yana verdiğim kilo ise 7.2 olmuş.
Ay giremediğim pantolonlara giriyorum, giydiğim pantolonlar bollaşıyor, göbeğim küçüldü... Ve en güzeli inşallah hamile kalırsam daha sağlıklı bir başlangıç yapıp daha az kiloda bitirme şansım olacak... Bunları sizinle paylaşmak istedim beni en iyi siz anlarsınız diye.
Hepinizi seviyor ve öpüyorum.
Canlarım bu arada 3 haftada 5.6 kg kaybeden bu kardeşinizi tebrik etmek falan isterseniz buradayım ben
Bahardan mıdır nedir, hem moralim çok yüksek, hem de bu zayıflama olayı beni gerçekten acayip mutlu etti. Herkes o kadar çok söylüyor, şaşırıyor ki bu kadar kilonun bu kadar fark yarattığına inanamıyorum.
Kilo vermemi isteyen doktorumun beni görünce nasıl şaşıracağını ve sevineceğini hayal ediyorum her gün, bu beni çok motive ediyor.
Haftada bir tartılıp not alıyorum, 24 şubattan bu yana verdiğim kilo ise 7.2 olmuş.
Ay giremediğim pantolonlara giriyorum, giydiğim pantolonlar bollaşıyor, göbeğim küçüldü... Ve en güzeli inşallah hamile kalırsam daha sağlıklı bir başlangıç yapıp daha az kiloda bitirme şansım olacak... Bunları sizinle paylaşmak istedim beni en iyi siz anlarsınız diye.
Evet cnm yarin transferim var inss hayirlisi olsun cnm zaman aslinda cok cabuk geciyor inanki bi bakmissin sen de baskamissin bile hatta bi bakmissin hamissin
Geçmiş olsun nazan üzüldüm ben de şimdi... Ama bunu bebiş için daha sağlıklı ve yaşamasına daha elverişli bir oda hazırlamak gibi düşünebiliriz... İnşallah bu sayede 2. denemen başarıyla sonuçlanacak. Beni habersiz bırakma. Moralini bozma lütfen tamam mı? Öpüyorum.
aydın günlerimiz olsun, dallarımız çiçeklensin, yeşerelim inşallahhhhhh
canım çoookkkk geçmiş olsun..... tedaviye başlayıp daha sonra ortaya çıkması yada tedavide farkedilmeyip sonuca yansıma ihtimalini düşününce; unbelivable ın da dediği gibi bebişe ön hazırlık bu... ben olmadım, daha doğrusu hati de sanırım ben gibi bi işlem geçirmiş renkli bi sıvı ile birlikte hsg çekimi diye biliyorum ben o işlemi, ancak histeroskopi onun bi tık ilerisi; ama yine bu işlemi geçirmiş bir çok insan uyuyup uyandığında herşeyin geçtiğini, ertesi gün hafif bi kanama atlattıklarını okumuşluğum var, ağrısı sızısı olmuyormuş
canlarım bu arada 3 haftada 5.6 kg kaybeden bu kardeşinizi tebrik etmek falan isterseniz buradayım ben
günaydın dünyanın en güzel anneleri ve anne adayları biricik arkadaşlarımBugün çok güzel uyandım kızlar işyerinde bi ablam vardı ikizleri vardı.38 yaşındaydı doktor artık korunma çocuğun olmaz demişti.ama o hamile kalmıştı.bu sabah bi kızı olmuş çok sevindim öğle arasında ziyaretine gitmeyi düşünüyorum.ve bebek kokusu duyunca daha çok hevesleniyorum.her gün bir adım daha yaklaşıyoruz bebişlerimize.allahım tez zamanda nasip eyle bizlere amin
bitanem bu topike ilk girdiğimde sen ve yelizin haberlerini okuyordum heyecanla.şimdi yine başa aldık herşeyi :) ama bu sefer daha büyük heyecan ve şevkle okuycam seni.tüm dualarımız seninle.allahım bu sefer o embriyoyu yapıştırsın sana aminnnnnn
amayacim sagol.ben tedaviye baslangicim gecikti diye sikinti duymustum.daha once dedigim gibi,son 15gunde cikti..neyse sali gunu izmirden donerken karacabeyden gecerken dedimki benim bir arkadasimda burda var.esim kim diye sorunca sen tanimazsin dedim.esim de himm,o zaman pembik siteden yani dediGecerken sana da selam gondermis olduk yani
canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşına....bizlere de doktorlar korunmamızı söylediği, hatta bizde korunduğumuz halde bile gebe kalalım inşallahBen işte tam onlara özeniyorum....
yelizin durumu hakkında bilginiz var mı? Uzun zaman oldu gelmiyor, merak ediyorum ben onu çok.... :18::18:
selamlar kıslar
vay vay kimler kimler varmış burada
ayy cok az kalmis valla, heyecan baslamistir sendedeee, insallah emeklerinin karsiligini alacaksin canim bu defa..caylar hakkinda hic fikrim yok canim ama, bence igneye baslamadan 1-2 gun once birak ne olur ne olmaz...
Ahh, bir dokun bin ah isit olacak simdi:))
Bir haftadir istanbuldayim,nerdeyse hergun hastanedeydim..
Enson kist ve polip olabilir denmisti ben izmire gitmeden once..oradayken acayip korkunc bir kanamam oldu aniden.2-3saat surdu bitti.donunce hemen hastaneye gittim.arada boyle bisii olabilirmis,kistin patlamasi boyle olmazmis.regl olunca gel dedi,ertesi gun gittim:)) histereskopiye karar verdi polip icin.ameliyat icin standart prosedurleri tamamladim,kan,EKG,rontgen.dun de anestezistten onay alip cumaya randevu aldim.persembe sabah hastaneye yatacagim
Simdi en iyi ihtimalle transfer tarihim haziran sonu oldu( uzgunum
Evet cnm yarin transferim var inss hayirlisi olsun cnm zaman aslinda cok cabuk geciyor inanki bi bakmissin sen de baskamissin bile hatta bi bakmissin hamissin
Ayyy insss cnm yaa bolbol dualariniza ihtiyacim var yarin 10.30 orda olacam inss
günaydın dünyanın en güzel anneleri ve anne adayları biricik arkadaşlarımbugün çok güzel uyandım kızlar işyerinde bi ablam vardı ikizleri vardı.38 yaşındaydı doktor artık korunma çocuğun olmaz demişti.ama o hamile kalmıştı.bu sabah bi kızı olmuş çok sevindim öğle arasında ziyaretine gitmeyi düşünüyorum.ve bebek kokusu duyunca daha çok hevesleniyorum.her gün bir adım daha yaklaşıyoruz bebişlerimize.allahım tez zamanda nasip eyle bizlere amin
Sagol canim,tutunmayi engelliyo veya dusuk oranini arttiriyormus zaten..dr um da sasirdi okadar ilac kullanirken cikmadi,simdi nasil oldu diye..neyse de bebek zamani ileri atti diye uzuldum ben..allahtan hamile kalan senin gibi arkadaslarimiz var da moralimiz duzeliyor:)) gazli seniiyiki ayni iste calismiyoruz hahahaaaa
Selencim merhaba,nasilsin?
Canım geçmiş olsun tez zamanda rahatlarsın inşallah.
bende iyiyim canım sanırım birkaç güne kadar iğnelere başlıyorum inşallah. Haftaya sanırım ankarada olurum. Allahım yardım etsin hepimize hem hevesliyim hemde yorgunum işlerimde çok yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?