2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bak sen şimdi benim içimi rahatlattın çok güzel açıkladın cnm allah razı olsun
doğru valla jel benide geriyordu tam yayılmıyordu çok zor birde kapsülü deniyelim inşallah işe yarar :26:

tabiiiki daha iyi olur.jeli hiç sevmedim doktoruma dedim ben bu ilacın bana fayda ettiğini düşünmüyorum yok dedi sen öyle düşünüyorsun şimdi diyor ki acaba progestan yetersiz geldide o yüzden mi bebek gelişemedibenim ilk hamileliğim 20 hafta sürdü ve progestan yumuşak kapsül kullanıyordum ağızdan günde 6 tane diğer tedavilerde hep jel verdiler istemiyorum dedim iğne verdiler iğne totoşun şeklini değiştirince yine jel kabustu o günler inşaALLAH bitti.yaşasın kapsüll

Evetttt yaşasın kapsüllll (inşallahh kullanması kolaydır)

Evetttt yaşasın kapsüllll (inşallahh kullanması kolaydır)

canım ben yatağa yatıyorum kapsülü vajinaya yerleştiriyorum parmağımla iyice ileri itiyorum sonra yarım saat sırt üstü yatıyordum kaygan olduğu için çok uğraşmıyorsun şifa olsun inşaALLAH

canım ben yatağa yatıyorum kapsülü vajinaya yerleştiriyorum parmağımla iyice ileri itiyorum sonra yarım saat sırt üstü yatıyordum kaygan olduğu için çok uğraşmıyorsun şifa olsun inşaALLAH

Fıstığım sağolasın bugün bana çok yardımcı oldun canımsın

Canim çok geçmiş olsun bnm bi yakinim yakalandi oda bir kac haftada iyilesti bundada bir hayır vardir Rabbim tez zamanda sifa versin güzelim öpüyorum

Canim cok geçmiş olsun bir de Allah kavustursun arada bnm esim sehir dışına cikar bende sıkılırim zaman hip hizli aksin senin icin öpüyorum

Maşallah canım kuzucuga Allah size bagislasin Sağol cnm iyi dileklerin için

hatiii hadi hayirli olsun canim tedavin su gibi gecsin insallah..meryem ana otu ugur ve bebis getirsin:) ben beklemedeyim canim bugun transferden sonraki 5. gunum..belki psikolojik ama arada sanki midem bulaniyor gibi:26:

İyi günler canların Unbelivable arkadaşım Insallah bebisin sana sımsıkı tutunur Insallah 12 gun sonra yazarsin kocaman hamileyim diye hic sorunsuz

Bebek34 arkadsim herserde bir hayir vardir Rabbim sifani versin üzülme Allah sevdiği kullarına der t veririmus Allahım tez zamanda Iylesir ve tedavine başlarsınız. Hic sorunsuz tedavin devam eder ve bebeğini getirir sana

Cicibebem hic üzülme canim Allahın izniyle biseycik olmiyocak eger durumunuz varsa evladinizin niyetine bir kurban kesin Rabbimin izniyle sikintindan uzutunden kurtulursunuz Allahım en yakın zamanda içini ferahlatsin hic biseycik olmayacak ALLAHİN YARDİMİYLA
Allahım hepinizin gönlüne gore versin sizleri çoookseviyorum

canim cok tesekkur ederim, haftaya pazartesi testim..bugun progesterone olcumu yapilacak acaba ipucu verir mi?:26: bu arada sen ne duurmdasin canim?

Son düzenleme:

ayyyy yerim onuumasallah canim saglikli sihhatli buyusunde kucagina almak nasip olsun insallah..darisi basimizaaa:) canim bisi sorucam, trasnferden sonra progesterone olcumu icin kan verdinmi? benim bugun 5. gunum kan vericemde ip ucu veriri mi acaba diyorummm

Son düzenleme:
hatiii hadi hayirli olsun canim tedavin su gibi gecsin insallah..meryem ana otu ugur ve bebis getirsin:) ben beklemedeyim canim bugun transferden sonraki 5. gunum..belki psikolojik ama arada sanki midem bulaniyor gibi:26:

asla mide bulantısı olmaz sakın öyle düşünme...ne olur sakin ol ve az kalmış dayan hadi gelsin bebişler ya

Sagol canim Allah razi olsun darisi basiniza insallah.progestan testi yapan merkezleri duymustum ama benim merkez bakmiyo yani hic bakilmadi insallah guzel haberlerinide aldigimizi goruruz canim sen duani eksik etme yuregini ferah tut insallah bebisin seninle kalir

Maşallah canım kuzucuga Allah size bagislasin Sağol cnm iyi dileklerin için

sanada meleğinede maaşaALLAH annesi Rabbim herzaman böyle güzel kontroller nasip etsin güzel haberlerle dönün inşaALLAH

hey maşallahhhhhhhhhhh canım benim allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin aminnnnnnnnnnnn

canım hoşgeldinooooooh mis gibi ev ALLAH C.C kavınvalidenden razı olsun aranızdaki huzur ve saygı hiç bozulmasın inşaALLAH

Allah razi olsun canlar Rabbm hepinize bu guzel gunleri en hayirli zamanda nasip etsin insallah

asla mide bulantısı olmaz sakın öyle düşünme...ne olur sakin ol ve az kalmış dayan hadi gelsin bebişler ya

hihihih iste buluttan nem kapiyorum ama cokta sabirsiz degilim acikcasi surda 5 gun kaldii kizzz bi embiryo koydurduk 2 ye boldurup tek tumurta ikizimi yaptircan banaaaa

cok saol canim benim, bikac saat sonra gidicem bakalim ne diceklerr

hihihih iste buluttan nem kapiyorum ama cokta sabirsiz degilim acikcasi surda 5 gun kaldii kizzz bi embiryo koydurduk 2 ye boldurup tek tumurta ikizimi yaptircan banaaaa

bak içimden geçti gördünmü valla neden olmasın dimi yaaa.dün gece beni böyle sev diye bi dizi var trt de izliyomusun bilmem bebişleri olmuştu minnak mis gibi çok tatlı.o zaman dedim rabbim hepimize yaşat bu duyguyu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…