- Emoji Skoru
- 1.045
- Puanlar
- 248
Bak sen şimdi benim içimi rahatlattın çok güzel açıkladın cnm allah razı olsun
doğru valla jel benide geriyordu tam yayılmıyordu çok zor birde kapsülü deniyelim inşallah işe yarar :26:
tabiiiki daha iyi olur.jeli hiç sevmedim doktoruma dedim ben bu ilacın bana fayda ettiğini düşünmüyorum yok dedi sen öyle düşünüyorsun şimdi diyor ki acaba progestan yetersiz geldide o yüzden mi bebek gelişemedibenim ilk hamileliğim 20 hafta sürdü ve progestan yumuşak kapsül kullanıyordum ağızdan günde 6 tane diğer tedavilerde hep jel verdiler istemiyorum dedim iğne verdiler iğne totoşun şeklini değiştirince yine jel kabustu o günler inşaALLAH bitti.yaşasın kapsüll
Evetttt yaşasın kapsüllll (inşallahh kullanması kolaydır)
canım ben yatağa yatıyorum kapsülü vajinaya yerleştiriyorum parmağımla iyice ileri itiyorum sonra yarım saat sırt üstü yatıyordum kaygan olduğu için çok uğraşmıyorsun şifa olsun inşaALLAH
Canim çok geçmiş olsun bnm bi yakinim yakalandi oda bir kac haftada iyilesti bundada bir hayır vardir Rabbim tez zamanda sifa versin güzelim öpüyorumcanım arkadaşlarım sizleri okadr çok seviyorumki anlatamam hepiniz bana destek oldunuz saolun biliyosunuz transferden sonra baya bi hastalandım hala düzelememiştim dün merkezime gittim ulun beyle gayet güzel görüşme yaptık eşimin dondurulmuş tese dokusu kalmadığı için üroloğ görmesi gerektiğini ameliyatsa ameliyat ilaç tedavisi falan derken topu eşimle ürologdan gelecek cevaba göre tedaviye devam edicektik 2 ay ara vercektik........asıl sorun başka arkadaşlarım merkezden çıktıktan sonra eşimle birlikte bizim burda bi hastaneye gittik öksürüğüm bi türlü geçmiyodu ve sesimde kısıldı artık iyice yapılan tahliller ve filmler sonucu verem hastalığına yakalandığım netleşti......yarın süreyyapaşa hastanesinde saat 2 de randevum var büyük bi ihtimal hastaneye yatıcam ve bebek yolculuğuma uzun bi süre ara vercem canım arkadaşlarım isyan etmiyorum ama çok korkuyorum dünden bu yana ağlıyorum ..bazende düşünüyorum ya hamile kalsaydım ya hastalığım iyice ilerleseydi bebeğimde riske girseydi napardım ben bundada bi hayır var rabbim böle uygun gördü bana ama biliyorum rabbim bi gün benimde yüzüme gülcek şimdilik sizi önce allahıma sonrada sizi size emanet ediyorum beni unutmayın cnm arkadaşlarım ......hepinizi çokkkkkkk seviyorummmmmm
Canim cok geçmiş olsun bir de Allah kavustursun arada bnm esim sehir dışına cikar bende sıkılırimkocam yine konyaya gidicekkkkhem geçen hafta da zaten o gececiydi, pazarda seçimde görevliydim zaten görüşmedik, geçen haftasonu da anneme gitmiştim.... bugünde saatler ve pazar gününün yorgunluğu üstümdeydi, hala öyle..... bi de kocamı özlemeye devam etcem iyi miiiii
sizler napıyosunuz nasılsınız??? bebek doktora gideceğini yazmış, sonra haber var mı naptı acaba?
neşecim senin de adet olmana sevindim, doktor görüşmesine gideceksin sanırım..... ben de aralık ayında sgk dan sigorta dökümü ile ilgili yazı almıştım ama şimdi giderim bu aralık ayından diyip kabul etmezler diye yarın yeniden almayı düşünüyorum... benim de son 3 günüm; rapor çıkarmak çalışmaları için olan randevum da.... bakalım nolcak.... senin de görüşme sonucunu merakla bekliyo olcam...
bi de bugün aklıma yeliz düştü, kaç zamandır yazmıyo.....
Doktor kontrolumuzden geldik bizim bebis maasallah fikir fikir eller ayaklar fink atiyo Allah a sukurler olsun bu gunleri bana gosterdi hepinize tez zamanda nasip eder insallah asla umudunuzu yitirmeyin insan bi anlik bi goruntuyle yasadigi tum sikintilari unutuyo.10 hafta 4 gunluk olmusuz ilk haftalarda geriden gelirken cok sukur one bile gecmis kuzum 11nisana ikili tarama testi icin gun verdiler Allah im hpimize hayirli saglikli kucagimiza aldigimiz evlatlar nasip etsin insallah hepinizi cok seviyorum en zor ve en mutlu anlarimi hep sizinle paylastim iyiki varsiniz...
canım inşaALLAH pazar günü müjdeni alacağızminiğinle seni öpüyorum ALLAH'a emanet olun inşaALLAH
günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrr seçimlerden sonra biraz rahat nefes aldık hamdolsunadetim yarın bitiyor kızlar.annemin umreden getirdği meryem ana otunu hem içicem hem üzerimde taşicam bu ay.ve tutmazsa sonraki aylarda taşicam tabi :) hayırlara vesile olsun inşallah.amayaaaaaaaa hani listemiz kızım ya unbelivable ne yapmış pazartesimi sonuç alacakmış.o kadar bekledi inşallah olumlu olur
kızlar doktordan güzel haberlerle gelin inşaALLAHminiklerinize kavuşacağınız tedavileriniz olsun
İyi günler canların Unbelivable arkadaşım Insallah bebisin sana sımsıkı tutunur Insallah 12 gun sonra yazarsin kocaman hamileyim diye hic sorunsuz
Bebek34 arkadsim herserde bir hayir vardir Rabbim sifani versin üzülme Allah sevdiği kullarına der t veririmus Allahım tez zamanda Iylesir ve tedavine başlarsınız. Hic sorunsuz tedavin devam eder ve bebeğini getirir sana
Cicibebem hic üzülme canim Allahın izniyle biseycik olmiyocak eger durumunuz varsa evladinizin niyetine bir kurban kesin Rabbimin izniyle sikintindan uzutunden kurtulursunuz Allahım en yakın zamanda içini ferahlatsin hic biseycik olmayacak ALLAHİN YARDİMİYLA
Allahım hepinizin gönlüne gore versin sizleri çoookseviyorum
Doktor kontrolumuzden geldik bizim bebis maasallah fikir fikir eller ayaklar fink atiyo Allah a sukurler olsun bu gunleri bana gosterdi hepinize tez zamanda nasip eder insallah asla umudunuzu yitirmeyin insan bi anlik bi goruntuyle yasadigi tum sikintilari unutuyo.10 hafta 4 gunluk olmusuz ilk haftalarda geriden gelirken cok sukur one bile gecmis kuzum 11nisana ikili tarama testi icin gun verdiler Allah im hpimize hayirli saglikli kucagimiza aldigimiz evlatlar nasip etsin insallah hepinizi cok seviyorum en zor ve en mutlu anlarimi hep sizinle paylastim iyiki varsiniz...
hatiii hadi hayirli olsun canim tedavin su gibi gecsin insallah..meryem ana otu ugur ve bebis getirsin:) ben beklemedeyim canim bugun transferden sonraki 5. gunum..belki psikolojik ama arada sanki midem bulaniyor gibi:26:
ayyyy yerim onuumasallah canim saglikli sihhatli buyusunde kucagina almak nasip olsun insallah..darisi basimizaaa:) canim bisi sorucam, trasnferden sonra progesterone olcumu icin kan verdinmi? benim bugun 5. gunum kan vericemde ip ucu veriri mi acaba diyorummm
Maşallah canımkuzucuga Allah size bagislasin Sağol cnm iyi dileklerin için
sanada meleğinede maaşaALLAH annesiRabbim herzaman böyle güzel kontroller nasip etsin güzel haberlerle dönün inşaALLAH
hey maşallahhhhhhhhhhh canım benim allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin aminnnnnnnnnnnn
canım hoşgeldinooooooh mis gibi ev ALLAH C.C kavınvalidenden razı olsun aranızdaki huzur ve saygı hiç bozulmasın inşaALLAH
asla mide bulantısı olmaz sakın öyle düşünme...ne olur sakin ol ve az kalmış dayan hadi gelsin bebişler ya
Sagol canim Allah razi olsun darisi basiniza insallah.progestan testi yapan merkezleri duymustum ama benim merkez bakmiyo yani hic bakilmadi insallah guzel haberlerinide aldigimizi goruruz canim sen duani eksik etme yuregini ferah tut insallah bebisin seninle kalir
hihihih iste buluttan nem kapiyorum ama cokta sabirsiz degilim acikcasi surda 5 gun kaldiikizzz bi embiryo koydurduk 2 ye boldurup tek tumurta ikizimi yaptircan banaaaa
canim cok tesekkur ederim, haftaya pazartesi testim..bugun progesterone olcumu yapilacak acaba ipucu verir mi?:26: bu arada sen ne duurmdasin canim?[/QUOT
Bende beklemedyim kuzum bilmiyom Nezaman başlarım Almanyada transferden sonraki 5 gun kan testi yapmıyorlar kuzum oyusden bilmiyorum Insallah Evladin seninle olur keyifli bir hamileliğin olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?