• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrr seçimlerden sonra biraz rahat nefes aldık hamdolsun :49: adetim yarın bitiyor kızlar.annemin umreden getirdği meryem ana otunu hem içicem hem üzerimde taşicam bu ay.ve tutmazsa sonraki aylarda taşicam tabi :) hayırlara vesile olsun inşallah.amayaaaaaaaa hani listemiz kızım ya :47: unbelivable ne yapmış pazartesimi sonuç alacakmış.o kadar bekledi inşallah olumlu olur :54:

Doktor kontrolumuzden geldik bizim bebis maasallah fikir fikir eller ayaklar fink atiyo Allah a sukurler olsun bu gunleri bana gosterdi hepinize tez zamanda nasip eder insallah asla umudunuzu yitirmeyin insan bi anlik bi goruntuyle yasadigi tum sikintilari unutuyo.10 hafta 4 gunluk olmusuz ilk haftalarda geriden gelirken cok sukur one bile gecmis kuzum 11nisana ikili tarama testi icin gun verdiler Allah im hpimize hayirli saglikli kucagimiza aldigimiz evlatlar nasip etsin insallah hepinizi cok seviyorum en zor ve en mutlu anlarimi hep sizinle paylastim iyiki varsiniz...

günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrr seçimlerden sonra biraz rahat nefes aldık hamdolsun :49: adetim yarın bitiyor kızlar.annemin umreden getirdği meryem ana otunu hem içicem hem üzerimde taşicam bu ay.ve tutmazsa sonraki aylarda taşicam tabi :) hayırlara vesile olsun inşallah.amayaaaaaaaa hani listemiz kızım ya :47: unbelivable ne yapmış pazartesimi sonuç alacakmış.o kadar bekledi inşallah olumlu olur :54:

ne çektim biliyon mu sen yaaaa..... geri zekalı seçim görevlendirmelerini sorumluları.... köy ilkokulunda görevliydim, kapalı okul normalde eğitim yok... tüm camlar kırık.... ve tüm gün orda oturdum. gecenin bi vakti gelebildik eve zaten.... dün bile ısınamadım hala titriyorum..... bugünde buna baş ağrısı ve kısık sesim eşlik etmeye başladı.... isterseniz siz yapın tabloyu sonra ben ilk sayfaya aktarırım....bu mesaj yazma sayfasının üzerindeki menüde ilk sırada en solda table'a tıklayıp açılan pencere de row bölümüne satır sayısını colums bölümüne sütun sayısını, çizgilerin belirgin olması için de table style a full grid olarak seçebilirsiniz. böylece tablo bu mesajın içine eklenmiş olacak, sonrada içine bilgileri doldurcaksın şekerim :34:

Doktor kontrolumuzden geldik bizim bebis maasallah fikir fikir eller ayaklar fink atiyo Allah a sukurler olsun bu gunleri bana gosterdi hepinize tez zamanda nasip eder insallah asla umudunuzu yitirmeyin insan bi anlik bi goruntuyle yasadigi tum sikintilari unutuyo.10 hafta 4 gunluk olmusuz ilk haftalarda geriden gelirken cok sukur one bile gecmis kuzum 11nisana ikili tarama testi icin gun verdiler Allah im hpimize hayirli saglikli kucagimiza aldigimiz evlatlar nasip etsin insallah hepinizi cok seviyorum en zor ve en mutlu anlarimi hep sizinle paylastim iyiki varsiniz...

hey maşallahhhhhhhhhhh canım benim allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin aminnnnnnnnnnnn:49:

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım sizleri okadr çok seviyorumki anlatamam hepiniz bana destek oldunuz saolun biliyosunuz transferden sonra baya bi hastalandım hala düzelememiştim dün merkezime gittim ulun beyle gayet güzel görüşme yaptık eşimin dondurulmuş tese dokusu kalmadığı için üroloğ görmesi gerektiğini ameliyatsa ameliyat ilaç tedavisi falan derken topu eşimle ürologdan gelecek cevaba göre tedaviye devam edicektik 2 ay ara vercektik........asıl sorun başka arkadaşlarım merkezden çıktıktan sonra eşimle birlikte bizim burda bi hastaneye gittik öksürüğüm bi türlü geçmiyodu ve sesimde kısıldı artık iyice yapılan tahliller ve filmler sonucu verem hastalığına yakalandığım netleşti :14::14:......yarın süreyyapaşa hastanesinde saat 2 de randevum var büyük bi ihtimal hastaneye yatıcam ve bebek yolculuğuma uzun bi süre ara vercem canım arkadaşlarım isyan etmiyorum ama çok korkuyorum dünden bu yana ağlıyorum :43::43:..bazende düşünüyorum ya hamile kalsaydım ya hastalığım iyice ilerleseydi bebeğimde riske girseydi napardım ben bundada bi hayır var rabbim böle uygun gördü bana ama biliyorum rabbim bi gün benimde yüzüme gülcek şimdilik sizi önce allahıma sonrada sizi size emanet ediyorum beni unutmayın cnm arkadaşlarım :14::14::14::14:......hepinizi çokkkkkkk seviyorummmmmm :54::54:

canım arkadaşlarım sizleri okadr çok seviyorumki anlatamam hepiniz bana destek oldunuz saolun biliyosunuz transferden sonra baya bi hastalandım hala düzelememiştim dün merkezime gittim ulun beyle gayet güzel görüşme yaptık eşimin dondurulmuş tese dokusu kalmadığı için üroloğ görmesi gerektiğini ameliyatsa ameliyat ilaç tedavisi falan derken topu eşimle ürologdan gelecek cevaba göre tedaviye devam edicektik 2 ay ara vercektik........asıl sorun başka arkadaşlarım merkezden çıktıktan sonra eşimle birlikte bizim burda bi hastaneye gittik öksürüğüm bi türlü geçmiyodu ve sesimde kısıldı artık iyice yapılan tahliller ve filmler sonucu verem hastalığına yakalandığım netleşti :14::14:......yarın süreyyapaşa hastanesinde saat 2 de randevum var büyük bi ihtimal hastaneye yatıcam ve bebek yolculuğuma uzun bi süre ara vercem canım arkadaşlarım isyan etmiyorum ama çok korkuyorum dünden bu yana ağlıyorum :43::43:..bazende düşünüyorum ya hamile kalsaydım ya hastalığım iyice ilerleseydi bebeğimde riske girseydi napardım ben bundada bi hayır var rabbim böle uygun gördü bana ama biliyorum rabbim bi gün benimde yüzüme gülcek şimdilik sizi önce allahıma sonrada sizi size emanet ediyorum beni unutmayın cnm arkadaşlarım :14::14::14::14:......hepinizi çokkkkkkk seviyorummmmmm :54::54:

Canim arkadasim benim Allah im once sifani sonra bebisini nasip etsin sana insallah Rabbim seni boyle imtahanlara tabi tutuyorsa seni cok sviyor demektir seninde en zor aninda bile sabrinla sukrunle Rabbime layik bir kul olacagindan suphem yok Allah im derdi sikintiyi nasil veriyorsa dermanini sabrini ve sonunda mukafatini da nasip edecektir insallah biz seni cok seviyoruz aylardir burada en zor ve en mutlu anlarimizi paylastik gonulden baglarimiz olustu insallah senin icinde aydinlik gunler gelecek sen saki inancini umudunu yitirme bitanem seni cok seviyorum herzaman dualarimiz seninle

Hepinizin selamliyorum yurekten insallah herkez cok iyidir ve cok daha iyi olur ben artik evimdeyim cok sukur halilarim yikanmis kaynanam temizligimi yapmis mis gibi evime geldim dun esimle alisverise ciktik butun gun gezdik yarin doktor kontrolumuz var insallah hersey yolundadir heyecan dorukta:18:

canım hoşgeldin:3:ooooooh mis gibi ev:16::16::16: ALLAH C.C kavınvalidenden razı olsun aranızdaki huzur ve saygı hiç bozulmasın inşaALLAH:16::16::16::16::16:

kızlar doktordan güzel haberlerle gelin inşaALLAH:16::16::16::16:miniklerinize kavuşacağınız tedavileriniz olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16:

Kizlar hepinize iyi aksamlar ben bugun adet oldum inss yarin hastaneyi arayip tedaviye baslicam allah izin verirseiyi aksamlar cnm inss öyle olur cnm :16::16:

İnss hersey yolundadir cnm en kisa surede baslarsiniz inss

İyi haftalar cnm alacagin macun sifa olsun insss tedavisiz bebisini getirsin:16::16::16:

İnss yarin guzel haberlerle dönersin cnm bizde ayni apartmandayiz kayinvalidemle daha birgun bi isimi yapmamistir ayinvalidenin kiymetini bil valla inss hep boyle anlasin cnm agzinizin tadi bozulmasin inss

sağol Neşecim :29:inşaALLAH senin tedavinde hayırlı olur sonunda sana yavrularını getirir.bizim macun eşimin engeline takıldı aktarcı eşinizle buraya gelin konuşalım dedi kişiye özel ekstra karışımda oluyor telefonla değilde yüzyüze konuşalım dedi eşimde ya zaten doktora gideceğiz macuna ne gerek var deyip bahaneler sıralıyor bakalım bu krizi nasıl çözeceğiz:9::9:canım yaaaa Rabbim bizi kavınvalidemize onlarıda bize muhtaç ettirmesin inşaALLAH:16::16::16:

sonunda isime vede sizlere dondum:)
toplamda 4 gun yatmais oldun heralde yeterlidir diye dusunuyorum...nasilsiniz bakalimmm???hersey yolundadir herkes icin umarim..
benim bugun transferden sonra 4. gunum, gyet iyiyim pek bisey hissetmiyorum ama biraz halsizlik var sanki..hafta sonunu iple cekiyorum:) kan testi pazartesi ama ben pazar sabahi bi idrarda sansimi deniyeyim diyrorum:) minigimle konusuyorum falan, bugun ilk defa dus aldik birlikte kokmustuk artik:))) embiryolojist ilk 24 saat icinde tuutnma olabilir demisti malum bizim kuzu 6. gun dondurulmustu, transferin ertesi gunu cok cok az bi lekelenme oldu ama yerlesme kanamasina yormuyorum, bi suru alet edevat kullanildi transfer sirasinda malum, icerde bir tahris olmustur diye dusunuyorum:))
benden haberler boylee..

opuyorum hepinizii

canım inşaALLAH pazar günü müjdeni alacağız :16::16::16:miniğinle seni öpüyorum ALLAH'a emanet olun inşaALLAH:16::16::16:

sağol Neşecim :29:inşaALLAH senin tedavinde hayırlı olur sonunda sana yavrularını getirir.bizim macun eşimin engeline takıldı aktarcı eşinizle buraya gelin konuşalım dedi kişiye özel ekstra karışımda oluyor telefonla değilde yüzyüze konuşalım dedi eşimde ya zaten doktora gideceğiz macuna ne gerek var deyip bahaneler sıralıyor bakalım bu krizi nasıl çözeceğiz:9::9:canım yaaaa Rabbim bizi kavınvalidemize onlarıda bize muhtaç ettirmesin inşaALLAH:16::16::16:

Fıstık sana bişi sorucam sen hep jel kullanıyordun dimi ?

kocam yine konyaya gidicekkkk :59::59::58::58: hem geçen hafta da zaten o gececiydi, pazarda seçimde görevliydim zaten görüşmedik, geçen haftasonu da anneme gitmiştim.... bugünde saatler ve pazar gününün yorgunluğu üstümdeydi, hala öyle..... bi de kocamı özlemeye devam etcem iyi miiiii:43::43::43:

sizler napıyosunuz nasılsınız??? bebek doktora gideceğini yazmış, sonra haber var mı naptı acaba?

neşecim senin de adet olmana sevindim, doktor görüşmesine gideceksin sanırım..... ben de aralık ayında sgk dan sigorta dökümü ile ilgili yazı almıştım ama şimdi giderim bu aralık ayından diyip kabul etmezler diye yarın yeniden almayı düşünüyorum... benim de son 3 günüm; rapor çıkarmak çalışmaları için olan randevum da.... bakalım nolcak.... senin de görüşme sonucunu merakla bekliyo olcam...

bi de bugün aklıma yeliz düştü, kaç zamandır yazmıyo.....

canım yaaa herşey üstüste gelmiş çok geçmiş olsun eşinide ALLAH C.C kavuştursun inşaALLAH:16::16::16::16:sayılı gün çabuk geçer,bak rapor için ilk randevununda günü geldi :34:canım yeliz bana küretaj olduğum zaman özelden mesaj atmıştı bende mail adresini istedim ama cvp vermedi:53:

hadi bismillah canım hayırlı olur inşaALLAH :16::16:Meryem ana otu sana şifa olsun:16::16::16::16:unbelivable ve diğer sonuç bekleyen arkadaşlarımız için pozitif sonuç olur inşaALLAH:49::49::49::49:

sanada meleğinede maaşaALLAH annesi:16::16: Rabbim herzaman böyle güzel kontroller nasip etsin güzel haberlerle dönün inşaALLAH:16::16::16:

evet canım genelde jel kullandım:34:

Ben bugün tedaviye başladım cnm benim gittiğim merkez jel veriyordu şimdi kapsüle geçmiş :44:
Neden öyle bişi yaptınız dediğimde son zamanlarda üzücü olaylarla karşılaştım o yüzden kapsüle geçtim dedi ..
sence kapsülmü iyidir jelmi :26: Elimdede iki kutu jel var hem jeli de kullanmaya alıştım kapsül nasıl bişidir kim bilir :44:

Ben bugün tedaviye başladım cnm benim gittiğim merkez jel veriyordu şimdi kapsüle geçmiş :44:
Neden öyle bişi yaptınız dediğimde son zamanlarda üzücü olaylarla karşılaştım o yüzden kapsüle geçtim dedi ..
sence kapsülmü iyidir jelmi :26: Elimdede iki kutu jel var hem jeli de kullanmaya alıştım kapsül nasıl bişidir kim bilir :44:

canım jeli bende sevmiyorum son haftada bende kapsüle geçtim progestan 200 lük kapsül daha içime sinmişti jelde aparatı içeri tamamen sokmak gerekiyormuş ben sokamıyordum sonradan birde içeride birikiyordu haydaaaa bir de onu temizle jeli kullanmak beni çok geriyordu yeni tedavide de progestan isteyeceğim:16::34:

bebeğim üzülme canım verem hastalığı tedavi edilebilen bir hastalık hemen amansız bir derde tutuldum deyip moralini bozma sakın :16::16:her hastalığın birinci ilacı yüksek moral bu hastalığın seni bebeğine gitmeni engellemesini izin verme:20:beslenmene dikkat et canım:16:güzel güzel dinlen o arada eşinde üroloğ kontrolüne girsin hatta Fatih Sultan Mehmet macununuda kullanın herşey güzel olacak her kulun imtihanı farklı Rabbim herkesin dağına göre kar veriir.veeeee kesinlikle bizi habersiz bırakma söz ver herşeyin düzelmesi için çabalayacaksın sen güçlü bir kadınsın bizi başı boş bırakma sen olmazsan ben sürüden ayrılırım beni kurtlar kapar ona göre:52::52::52:çokkk yakınım SÜreyyapaşada 1-2 hafta veremden yattı ama maaşaALLAH hepsi turp gibi oldu en son o hastane çam ormanları ile iç içe idi sanada değişiklik olur :16::16::16:sevgili bebeğim ALLAH'a emanetsin canım:16::16::16::16:

canım jeli bende sevmiyorum son haftada bende kapsüle geçtim progestan 200 lük kapsül daha içime sinmişti jelde aparatı içeri tamamen sokmak gerekiyormuş ben sokamıyordum sonradan birde içeride birikiyordu haydaaaa bir de onu temizle jeli kullanmak beni çok geriyordu yeni tedavide de progestan isteyeceğim:16::34:

Bak sen şimdi benim içimi rahatlattın çok güzel açıkladın cnm allah razı olsun
doğru valla jel benide geriyordu tam yayılmıyordu çok zor birde kapsülü deniyelim inşallah işe yarar :26:

Back