• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Allah hepimize yardım etsin... bana dua ederseniz sevinirim yarın amniosentezim var:( dua edermisiniz bebişim için:(

evet canım bazen doktor rolüne ben giriyorum transferden sonra baksalar en azından buna bağlı düşükler önlenebilir ama doktorun değil benim aklıma geliyor ironiye bakarmısın:53:tatlım sonucun 14 ün üzerinde çıkar inşaALLLAH:16::16::16::16:

maalesef oyle canim ya insanin en iyi doktoru kendisidir:) herseye baksinlar be defa kzidirmasinlar beniii, uzmesinler arkadasimii:47::47:

Cok sevindim cnm okuyunca inss hamilesindir cnm agir kaldirma fazla yorma kendini inss mucizen seninledir cnm

Allah hepimize yardım etsin... bana dua ederseniz sevinirim yarın amniosentezim var:( dua edermisiniz bebişim için:(

Cnm inss yarin sonucun temiz ciksin cnm allah yardimciniz olsun cnm

Canim benim buralardayim sizleri okuyorum guzel haberlerinizle seviniyor sizi üzzen şeylerle üzülüyorum vede bol bol dua ediyorum Allahım evlat hasreti çeken herkesin kucaklarini hayırlı evlatlarla doldur diyorum Allahım dualarimizi kabul eylesin gidene bizim yikilis olur Insallah kur başlayacağım :diye yazmusdin tatlım hangisiyle başlamayı dusunuyosun kusum Allah büyüktür kurlerin sayesinde bebisin kendiginden gelir Insallah :33::49:

ayy hadi insallahhh nasil guzel bir haber buuu:) vallahi bizim pazar sahnesi ugurlu gelecek ve gercek olacak, bak pazara falan gitmek yok agir tasima:):16::16:

canım yaaa nasıl heyecanlandım inşaALLAH hamilesindir belki yeni döllenmiştir.5 ve üzeri hamilelik kabul ediliyor ALLAH'ım sana mucizeni nasip etsin:16::16::16::16:

Yaa evet cok heyecanlandim bir taraftan diger taraftan da umutlanmak da istemiyorum.persembe gunu testim var.sonucu gorunceye kadar aramizda bile dillendirmeyelim dedik esimle..ben hemen size yumurtladim tabi ki:1: ben hep cocugumun surpriz olmasini isterdim,filmlerdeki gibi bakmisim hamilelik haberi:16::16: ama bu asilama,tup filan derken surprizi gectim pozitif sonuc almak bile nimet olmusken...genede hamile gibi davran dedi kocam :)) hayirlisi artik.gecen ilaclara baslayamadim diye uzulurken,hayirlisi dedik,belkide kendiliginden gebe kalacagim icinmis derim:16::16:

Kızlar demin benim telin azizliğine uğradım orada yaziyoBU SENE BİZİM YİLİMİZ :49: olur insallah bebisli gobuslerle :49:49::49:

Cok sevindim cnm okuyunca inss hamilesindir cnm agir kaldirma fazla yorma kendini inss mucizen seninledir cnm

Nesecim,ben cok sevinmek istemiyorum ama evet gene de agir kaldirmayim dogru diyosun,esim de uyardi zaten. İnsallah yarabbim verir bebegimi:))

Canim benim buralardayim sizleri okuyorum guzel haberlerinizle seviniyor sizi üzzen şeylerle üzülüyorum vede bol bol dua ediyorum Allahım evlat hasreti çeken herkesin kucaklarini hayırlı evlatlarla doldur diyorum Allahım dualarimizi kabul eylesin gidene bizim yikilis olur Insallah kur başlayacağım :diye yazmusdin tatlım hangisiyle başlamayı dusunuyosun kusum Allah büyüktür kurlerin sayesinde bebisin kendiginden gelir Insallah :33::49:

canım tv de gördüm İBrahim Saraçoğlu Osmanlı arşivinde buldukları Fatih Sultan Mehmet macunundan bahsetti kısırlığa birebir miş.kadınında erkeğinde aynı anda kullanması gerekiyormuş.eşim inanmaz böyle şeylere onu ikna etmeye çalışıyorum kabul ederse aktarcıya yaptıracağım:34:( çok fazla malzemesi var ben yapamam )Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaALLAH:16::16::16::16:

Doktor kontrolumuzden geldik bizim bebis maasallah fikir fikir eller ayaklar fink atiyo Allah a sukurler olsun bu gunleri bana gosterdi hepinize tez zamanda nasip eder insallah asla umudunuzu yitirmeyin insan bi anlik bi goruntuyle yasadigi tum sikintilari unutuyo.10 hafta 4 gunluk olmusuz ilk haftalarda geriden gelirken cok sukur one bile gecmis kuzum 11nisana ikili tarama testi icin gun verdiler Allah im hpimize hayirli saglikli kucagimiza aldigimiz evlatlar nasip etsin insallah hepinizi cok seviyorum en zor ve en mutlu anlarimi hep sizinle paylastim iyiki varsiniz...

Şükürler olsun canım. Sevincinle seviniyoruz. Allahım bizlere de bunları yazmayı nasip eder inşallah.

yaa evet cok heyecanlandim bir taraftan diger taraftan da umutlanmak da istemiyorum.persembe gunu testim var.sonucu gorunceye kadar aramizda bile dillendirmeyelim dedik esimle..ben hemen size yumurtladim tabi ki:1: Ben hep cocugumun surpriz olmasini isterdim,filmlerdeki gibi bakmisim hamilelik haberi:16::16: Ama bu asilama,tup filan derken surprizi gectim pozitif sonuc almak bile nimet olmusken...genede hamile gibi davran dedi kocam :)) hayirlisi artik.gecen ilaclara baslayamadim diye uzulurken,hayirlisi dedik,belkide kendiliginden gebe kalacagim icinmis derim:16::16:

canım haklısın hayal kırıklığına uğramamak için temkinli olmak gerekir ama daha adetine 10 gün varmış bana göre sen:49::46::46::46::46::16::16::16::16:

Canim insallah tertmiz cikar Allah in izniyle sanirim tarama testin riskli ciktigi icin yaptiriyosun ama hic merak etme tarama testi riskli cikip gayet saglikli bebegine kavusan cok tanidigim var hem tarama testleri ufacik bi mm olcumunde bile okadar cok degisiyo ki sadece tahmini olasiliktan bahsediyo bana kalsa hic yaptirmicaktim ama doktorum cok israr etti haftaya randevum Allah im yavrularimizi korusun onlari hayirli saglikli eylesin insallah

Şükürler olsun canım. Sevincinle seviniyoruz. Allahım bizlere de bunları yazmayı nasip eder inşallah.

Canim benim sen yeterki umudunu yitirme inancini kaybetme Rabbimden umit kesme Allah dualari elbet isitendir ben bu yolda inancimi bi an bile kaybetmedim 5 yildir cok farkli sureclerden gectim duamin kabul olmayacagini hic dusunmedim vakti geldiginde Rabbim banada nasip edecek insalah dedim hep insallah sizlerinde guzel haberleriyle sevinecegiz burada

canım arkadaşlarım sizleri okadr çok seviyorumki anlatamam hepiniz bana destek oldunuz saolun biliyosunuz transferden sonra baya bi hastalandım hala düzelememiştim dün merkezime gittim ulun beyle gayet güzel görüşme yaptık eşimin dondurulmuş tese dokusu kalmadığı için üroloğ görmesi gerektiğini ameliyatsa ameliyat ilaç tedavisi falan derken topu eşimle ürologdan gelecek cevaba göre tedaviye devam edicektik 2 ay ara vercektik........asıl sorun başka arkadaşlarım merkezden çıktıktan sonra eşimle birlikte bizim burda bi hastaneye gittik öksürüğüm bi türlü geçmiyodu ve sesimde kısıldı artık iyice yapılan tahliller ve filmler sonucu verem hastalığına yakalandığım netleşti :14::14:......yarın süreyyapaşa hastanesinde saat 2 de randevum var büyük bi ihtimal hastaneye yatıcam ve bebek yolculuğuma uzun bi süre ara vercem canım arkadaşlarım isyan etmiyorum ama çok korkuyorum dünden bu yana ağlıyorum :43::43:..bazende düşünüyorum ya hamile kalsaydım ya hastalığım iyice ilerleseydi bebeğimde riske girseydi napardım ben bundada bi hayır var rabbim böle uygun gördü bana ama biliyorum rabbim bi gün benimde yüzüme gülcek şimdilik sizi önce allahıma sonrada sizi size emanet ediyorum beni unutmayın cnm arkadaşlarım :14::14::14::14:......hepinizi çokkkkkkk seviyorummmmmm :54::54:

Canım benim bitanem nasıl üzüldüm anlatamam rabbim tez zamanda şifa versin. Sen sağlığına kavuşunca da bebişini inşallah. Bunlar bizim sınavlarımız Rabbim yardım etsin yeterki sınavlarımızı verelim sabır bitanem zor ama sabır bebeğim...

Biz de seni cok seviyoruz hepimiz birbirimize kardeş olduk yoldaş olduk burada. Rabbim tez zamanda şifa versinki yeniden yazışalım. Seni çok öpüyorum Allaha emanet ol bebeğim. Herzaman dualarimiz seninle canım

Nesecim,ben cok sevinmek istemiyorum ama evet gene de agir kaldirmayim dogru diyosun,esim de uyardi zaten. İnsallah yarabbim verir bebegimi:))

Nazancim Allah ol derse neden olmasin insallah hamissindir benim yillardir yaptirdigim hcg testinin haddi hesabi yoktur 0. kusurun uzerine ciktigini sadece gebelik ve kimyasal gebeliklerimde gordum insallah Rabbim seni sevindirir yuzunu guldurur buyuk bir heyecanla bekliyoruz senden gelecek guzel haberleri

Kızlar demin benim telin azizliğine uğradım orada yaziyoBU SENE BİZİM YİLİMİZ :49: olur insallah bebisli gobuslerle :49:49::49:
amin cnm insss

İnsss cnm ben senden umutluyum inss hamissin
İnss allah nasip etsin cnm hamile kalmayi

sonunda isime vede sizlere dondum:)
toplamda 4 gun yatmais oldun heralde yeterlidir diye dusunuyorum...nasilsiniz bakalimmm???hersey yolundadir herkes icin umarim..
benim bugun transferden sonra 4. gunum, gyet iyiyim pek bisey hissetmiyorum ama biraz halsizlik var sanki..hafta sonunu iple cekiyorum:) kan testi pazartesi ama ben pazar sabahi bi idrarda sansimi deniyeyim diyrorum:) minigimle konusuyorum falan, bugun ilk defa dus aldik birlikte kokmustuk artik:))) embiryolojist ilk 24 saat icinde tuutnma olabilir demisti malum bizim kuzu 6. gun dondurulmustu, transferin ertesi gunu cok cok az bi lekelenme oldu ama yerlesme kanamasina yormuyorum, bi suru alet edevat kullanildi transfer sirasinda malum, icerde bir tahris olmustur diye dusunuyorum:))
benden haberler boylee..

opuyorum hepinizii

Canım benim müjdeli haberini alacağımıza yürekten inanıyorum. Bebişinle konuşmaya devam et. Bizleri de anlat bebişine senin ona ne kadar ihtiyacın olduğunu da anlat onu çok sevdiğinden bahset mesela.

Söyle bebişine hepimiz güzel haber bekliyoruz hemde dört gözle...

Allaha emanet ol canım

Canım benim müjdeli haberini alacağımıza yürekten inanıyorum. Bebişinle konuşmaya devam et. Bizleri de anlat bebişine senin ona ne kadar ihtiyacın olduğunu da anlat onu çok sevdiğinden bahset mesela.

Söyle bebişine hepimiz güzel haber bekliyoruz hemde dört gözle...

Allaha emanet ol canım

selencim ozlettin kendini, anlatmazmiyim anlatiyorum teyzesi:))gelmesi icin yureklendiriyorum:)
sen nasilsin canim az kaldi seninde guzel haberlerini bekliyorum hadi hepbareber insallahhhhhhhhhh:64::64:

Back