günaydın canlarımmmmm şu an hastanedeyim umut tüp bebekte drumla görüşcez birazdan dua edin bana hastanenin netinden yazıyom öptümmmmm
Gorusmen iyi gecsin, yeni tedavine cabuk basla:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlarımmmmm şu an hastanedeyim umut tüp bebekte drumla görüşcez birazdan dua edin bana hastanenin netinden yazıyom öptümmmmm
Benide al o yelkenliye canim![]()
![]()
günaydııınnnnn
Mutlu haftalarımız olsun inşallahhhh![]()
gunaydin canim:))
hepimize iyi haftalar![]()
Hepinizin selamliyorum yurekten insallah herkez cok iyidir ve cok daha iyi olur ben artik evimdeyim cok sukur halilarim yikanmis kaynanam temizligimi yapmis mis gibi evime geldim dun esimle alisverise ciktik butun gun gezdik yarin doktor kontrolumuz var insallah hersey yolundadir heyecan dorukta:18:
ne demek canım yaaa gel tabiiiçinde bulunduğumuz okyanusun sonu yokmuş gibi de görünse bir gün karaaaaaa göründü diyeceğiz inşaALLAH
![]()
Evine hosgeldin,boyle gelin evi temizleyen kaynana hepimizeBenimki yapmaz gibi geliyor ya,neyse
yarin senin kontrol var,benimde tedavi baslangic muayenem var,hadi bakalim guzel sonuclar hepimize...
iyi aksamlar cnm inss öyle olur cnmgünaydııınnnnn
mutlu haftalarımız olsun inşallahhhh![]()
İnss hersey yolundadir cnm en kisa surede baslarsiniz inssgünaydın canlarımmmmm şu an hastanedeyim umut tüp bebekte drumla görüşcez birazdan dua edin bana hastanenin netinden yazıyom öptümmmmm
İyi haftalar cnm alacagin macun sifa olsun insss tedavisiz bebisini getirsin
İnss yarin guzel haberlerle dönersin cnm bizde ayni apartmandayiz kayinvalidemle daha birgun bi isimi yapmamistir ayinvalidenin kiymetini bil valla inss hep boyle anlasin cnm agzinizin tadi bozulmasin inssHepinizin selamliyorum yurekten insallah herkez cok iyidir ve cok daha iyi olur ben artik evimdeyim cok sukur halilarim yikanmis kaynanam temizligimi yapmis mis gibi evime geldim dun esimle alisverise ciktik butun gun gezdik yarin doktor kontrolumuz var insallah hersey yolundadir heyecan dorukta:18:
Kizlar hepinize iyi aksamlar ben bugun adet oldum inss yarin hastaneyi arayip tedaviye baslicam allah izin verirseiyi aksamlar cnm inss öyle olur cnm
İnss hersey yolundadir cnm en kisa surede baslarsiniz inss
İyi haftalar cnm alacagin macun sifa olsun insss tedavisiz bebisini getirsin
İnss yarin guzel haberlerle dönersin cnm bizde ayni apartmandayiz kayinvalidemle daha birgun bi isimi yapmamistir ayinvalidenin kiymetini bil valla inss hep boyle anlasin cnm agzinizin tadi bozulmasin inss
Pissst fistik:)) naber?nasil gidiyor,iyi misiniz bakiim bebenle?
iyiyiz nazan teyze, annem bugun beni ise getirdi
sen nasilsin canim, tedavi basliyorrr hadi hayirlisiii![]()
eee nasıl alışırsan öyle gider ufaklık, tabi götürcek çalışkan ol diye uğraşıyo anne bi kere
bugün aklımdaydın hep..... dedim bu kızdan transferden sonra pek ses seda çıkmıyo noldu acaba? keyfinizin yerinde olmasına sevindim.... ufaklığıda öpüyom, şimdilik senin göbeğin vasıtasıylaaaa![]()
ne sessiz issiz olmus buralar boyle kizlar nerelerdesinizzz huuuuuuu kimse yok muu:)
Evet canim çok sessiz bu ara herkesin bir kosuşturması var galiba =) bebisin saglikla tutunsun canim inşallahbende nisan adetimle baslarim belki ya da kist varsa doğum kontrol hapı icecem bakalım kismet kendine melegine iyi bak
![]()
cok tesekkur ederim tatlim, merak ve heyecanla bekliyorum pazartesini:) nisan adetiyle baslayacak bi suru kisi oldu, gumburdeteceksiniz topigi insallah canim..![]()