• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bak içimden geçti gördünmü valla neden olmasın dimi yaaa.dün gece beni böyle sev diye bi dizi var trt de izliyomusun bilmem bebişleri olmuştu minnak mis gibi çok tatlı.o zaman dedim rabbim hepimize yaşat bu duyguyu ya :49:

insallah canim ya bizlerede nasip olsun, insan cok duygulaniyor boyle seyler izleyince..meger heryer bebekmis..bu isler basina gelince anliyor...

canim cok tesekkur ederim, haftaya pazartesi testim..bugun progesterone olcumu yapilacak acaba ipucu verir mi?:26: bu arada sen ne duurmdasin canim?[/QUOT

Bende beklemedyim kuzum bilmiyom Nezaman başlarım Almanyada transferden sonraki 5 gun kan testi yapmıyorlar kuzum oyusden bilmiyorum Insallah Evladin seninle olur keyifli bir hamileliğin olur canim

insallah biran once baslar ve hayirlisiyla bebisine kavusursun canim:16::16:

insallah canim ya bizlerede nasip olsun, insan cok duygulaniyor boyle seyler izleyince..meger heryer bebekmis..bu isler basina gelince anliyor...

evin neşesi ya varmı ötesi :))) varsa zemzem suyunu kat içtiğin sulara hurma ye dua et namaz kıl hadi bakalım :49:

Kizlar oncelikle herkese iyi aksamlarr bugun dr aradim hast bugun yokmus yarin sabaha randevu verdiler inss hersey yolundadirda hemencecik baslarim tedaviye
Amin canim tedavin hayirli olsun cok sevindim nazanla ayni gun basliyosunuz insallah Allah in izniyle bir ay sonra burada ikinizinde hamis haberlerini kutlariz hersey yolunda gitsin insallah Allah yar ve yardimciniz olsun
sagol cnm inss öyle olur yuregine saglik

sonunda isime vede sizlere dondum:)
toplamda 4 gun yatmais oldun heralde yeterlidir diye dusunuyorum...nasilsiniz bakalimmm???hersey yolundadir herkes icin umarim..
benim bugun transferden sonra 4. gunum, gyet iyiyim pek bisey hissetmiyorum ama biraz halsizlik var sanki..hafta sonunu iple cekiyorum:) kan testi pazartesi ama ben pazar sabahi bi idrarda sansimi deniyeyim diyrorum:) minigimle konusuyorum falan, bugun ilk defa dus aldik birlikte kokmustuk artik:))) embiryolojist ilk 24 saat icinde tuutnma olabilir demisti malum bizim kuzu 6. gun dondurulmustu, transferin ertesi gunu cok cok az bi lekelenme oldu ama yerlesme kanamasina yormuyorum, bi suru alet edevat kullanildi transfer sirasinda malum, icerde bir tahris olmustur diye dusunuyorum:))
benden haberler boylee..

opuyorum hepinizii
ay cnm masallah size inss bebisin simsiki annişine tutunmustur cnm istede dikkat et kendine yorulmamaya ve ani hareketlerden kacin cnm

kocam yine konyaya gidicekkkk :59::59::58::58: hem geçen hafta da zaten o gececiydi, pazarda seçimde görevliydim zaten görüşmedik, geçen haftasonu da anneme gitmiştim.... bugünde saatler ve pazar gününün yorgunluğu üstümdeydi, hala öyle..... bi de kocamı özlemeye devam etcem iyi miiiii:43::43::43:

sizler napıyosunuz nasılsınız??? bebek doktora gideceğini yazmış, sonra haber var mı naptı acaba?

neşecim senin de adet olmana sevindim, doktor görüşmesine gideceksin sanırım..... ben de aralık
ayında sgk dan sigorta dökümü ile ilgili yazı almıştım ama şimdi giderim bu aralık ayından diyip kabul etmezler diye yarın yeniden almayı düşünüyorum... benim de son 3 günüm; rapor çıkarmak çalışmaları için olan randevum da.... bakalım nolcak.... senin de görüşme sonucunu merakla bekliyo olcam...

bi de bugün aklıma yeliz düştü, kaç zamandır yazmıyo.....
Sagol cnm benim yarin gidecem artik hayirlisi olur inss seninde isin rast gitsin en kisa surede tekrardan baslarsin inss cnm
Doktor kontrolumuzden geldik bizim bebis maasallah fikir fikir eller ayaklar fink atiyo Allah a sukurler olsun bu gunleri bana gosterdi hepinize tez zamanda nasip eder insallah asla umudunuzu yitirmeyin insan bi anlik bi goruntuyle yasadigi tum sikintilari unutuyo.10 hafta 4 gunluk olmusuz ilk haftalarda geriden gelirken cok sukur one bile gecmis kuzum 11nisana ikili tarama testi icin gun verdiler Allah im hpimize hayirli saglikli kucagimiza aldigimiz evlatlar nasip etsin insallah hepinizi cok seviyorum en zor ve en mutlu anlarimi hep sizinle paylastim iyiki varsiniz...
Ayy masallah minigine allah korusun inss bizde seni seviyoruz cnm inss 9 ayin hep huzurla devam etsin bebisini sagsalim kucagina almayi allah nasip etsin cnm
canım arkadaşlarım sizleri okadr çok seviyorumki anlatamam hepiniz bana destek oldunuz saolun biliyosunuz transferden sonra baya bi hastalandım hala düzelememiştim dün merkezime gittim ulun beyle gayet güzel görüşme yaptık eşimin dondurulmuş tese dokusu kalmadığı için üroloğ görmesi gerektiğini ameliyatsa ameliyat ilaç tedavisi falan derken topu eşimle ürologdan gelecek cevaba göre tedaviye devam edicektik 2 ay ara vercektik........asıl sorun başka arkadaşlarım merkezden çıktıktan sonra eşimle birlikte bizim burda bi hastaneye gittik öksürüğüm bi türlü geçmiyodu ve sesimde kısıldı artık iyice yapılan tahliller ve filmler sonucu verem hastalığına yakalandığım netleşti :14::14:......yarın süreyyapaşa hastanesinde saat 2 de randevum var büyük bi ihtimal hastaneye yatıcam ve bebek yolculuğuma uzun bi süre ara vercem canım arkadaşlarım isyan etmiyorum ama çok korkuyorum dünden bu yana ağlıyorum :43::43:..bazende düşünüyorum ya hamile kalsaydım ya hastalığım iyice ilerleseydi bebeğimde riske girseydi napardım
ben bundada bi hayır var rabbim böle uygun gördü bana ama biliyorum rabbim bi gün benimde yüzüme gülcek şimdilik sizi önce allahıma sonrada sizi size emanet ediyorum beni unutmayın cnm arkadaşlarım :14::14::14::14:......hepinizi çokkkkkkk seviyorummmmmm :54::54:
Cnm arkadasim cook gecmis olsun inss en kisa surede kendini toparlar kaldigin yerden devam edersin allah inss sifani en kisa surede versin cnm cok gecmis olsun seni unuturmuyuz hic bolbol dinlen sen ve yemene icmene cok dikkat et cnm
kızlar doktordan güzel haberlerle gelin inşaALLAH:16::16::16::16:miniklerinize kavuşacağınız tedavileriniz olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16:
inss cnm allah izin verirse yarin guzel haberlerle donerim cnm

sağol Neşecim :29:inşaALLAH senin tedavinde hayırlı olur sonunda sana yavrularını getirir.bizim macun eşimin engeline takıldı aktarcı eşinizle buraya gelin konuşalım dedi kişiye özel ekstra karışımda oluyor telefonla değilde yüzyüze konuşalım dedi eşimde ya zaten
doktora gideceğiz macuna ne gerek var deyip bahaneler sıralıyor bakalım bu krizi nasıl çözeceğiz:9::9:canım yaaaa Rabbim bizi kavınvalidemize onlarıda bize muhtaç ettirmesin inşaALLAH:16::16::16:
Amin cnm inss

Nisan ayi insallah ugurlu gelsin ve bebislerinize kavusun gayri canlarim...
Sagol cnm arkadasim inss once sen sonrada inss bizlere

Kizlar oncelikle herkese iyi aksamlarr bugun dr aradim hast bugun yokmus yarin sabaha randevu verdiler inss hersey yolundadirda hemencecik baslarim tedaviyesagol cnm inss öyle olur yuregine saglik

ay cnm masallah size inss bebisin simsiki annişine tutunmustur cnm istede dikkat et kendine yorulmamaya ve ani hareketlerden kacin cnm

Sagol cnm benim yarin gidecem artik hayirlisi olur inss seninde isin rast gitsin en kisa surede tekrardan baslarsin inss cnm

Ayy masallah minigine allah korusun inss bizde seni seviyoruz cnm inss 9 ayin hep huzurla devam etsin bebisini sagsalim kucagina almayi allah nasip etsin cnm

Cnm arkadasim cook gecmis olsun inss en kisa surede kendini toparlar kaldigin yerden devam edersin allah inss sifani en kisa surede versin cnm cok gecmis olsun seni unuturmuyuz hic bolbol dinlen sen ve yemene icmene cok dikkat et cnm
inss cnm allah izin verirse yarin guzel haberlerle donerim cnm

Amin cnm inss

Sagol cnm arkadasim inss once sen sonrada inss bizlere

nesecim guzel haberlerle don insallah yarin, dikkat ediyorum canimmm cok sagol:16::16:

canim cok cok gecmis olsun, ne olur kafanda buyutme bu hastaligi, hersey kafamizda buyuttugumuz kadar buyuyor, hepimiz sana dua edicez, bak arkadaslarda yazmislar hemencecik iyilesiveren bir hastalikmis...dularimiz seninle hemen don aramiza, oyle uzunca sure bebegi ertelicez falan yokkk:19::19:hep iyi dusunuyoruz pozitif oluyoruzki beynimizi yonlendirelim oda ona gore calisisn, Allahin izni ile hemen iyileseceksinnn:16::16::16:

canım arkadaşlarım mesajlarınızı tek tek okudum okurkende ağladım halada ağlıyorum sizlerin yanımda olduğunu bilmek bana her zaman güç vermiştir tek tek yazamadım size cvp gerçekten çok ağrım var eklem yerlerim bacaklarım hatta parmaklarımda bile derman yok öksürüğü hiç sormayın zaten boğucak beni nerdeyse.....aradada olsa girmeye çalışcam ama ben giremiyorum diye sakın beni habersiz bırakmayın oldumu hep aklımdasınız unutmayın sizleri gerçekten çok seviyorummmm :43::43::54::54::54::54::54::54::54::54:

insallah canim, sen nasilsin? yaptin mi ben yokken bir plan?

iyiym canım :29:şuan beklemedeyim küretajda alınan örneklerin sonucunu bekliyorum çıktığında doktora gideceğim doktorum yeni tedavi için 45 gün beklememin yeterli olduğunusöyledi.bende bu arada bitkisel kür denemeye karar verdim eşimi ikna edebilirsem başlayacağım şimdilik benden bu kadar canım:16::16::16::16:Rabbim yavrunu sana bağışlasın :16::16:dualarımdasın:16::16:

İyi günler canların Unbelivable arkadaşım Insallah bebisin sana sımsıkı tutunur Insallah 12 gun sonra yazarsin kocaman hamileyim diye hic sorunsuz

Bebek34 arkadsim herserde bir hayir vardir Rabbim sifani versin üzülme Allah sevdiği kullarına der t veririmus Allahım tez zamanda Iylesir ve tedavine başlarsınız. Hic sorunsuz tedavin devam eder ve bebeğini getirir sana

Cicibebem hic üzülme canim Allahın izniyle biseycik olmiyocak eger durumunuz varsa evladinizin niyetine bir kurban kesin Rabbimin izniyle sikintindan uzutunden kurtulursunuz Allahım en yakın zamanda içini ferahlatsin hic biseycik olmayacak ALLAHİN YARDİMİYLA
Allahım hepinizin gönlüne gore versin sizleri çoookseviyorum :emir_bebek::emir_bebek:

canım yaaa nerelerdesin özlettin kendini:29::16::16::16:

ayyyy yerim onuu:nazar::nazar:masallah canim saglikli sihhatli buyusunde kucagina almak nasip olsun insallah..darisi basimizaaa:) canim bisi sorucam, trasnferden sonra progesterone olcumu icin kan verdinmi? benim bugun 5. gunum kan vericemde ip ucu veriri mi acaba diyorummm

canım Türkiyede progesterone hormonu ölçülmüyor en azından benim 7 kere transferim oldu hiç birinde ölçülmedi.doktorumla küretaj günü özellikle bunu konuştum:53: bende bu progesterone hormonu düşükse ve ilaçlar yeterli gelmiyorsa bu sebeptende bebekler gelişmiyorsa diye söyledim :53:doktorumda bir dahaki transferde ölçelim o halde dedi:34:normalde yapmıyoruz ama bunuda deneyelim dedi:53:

canım arkadaşlarım mesajlarınızı tek tek okudum okurkende ağladım halada ağlıyorum sizlerin yanımda olduğunu bilmek bana her zaman güç vermiştir tek tek yazamadım size cvp gerçekten çok ağrım var eklem yerlerim bacaklarım hatta parmaklarımda bile derman yok öksürüğü hiç sormayın zaten boğucak beni nerdeyse.....aradada olsa girmeye çalışcam ama ben giremiyorum diye sakın beni habersiz bırakmayın oldumu hep aklımdasınız unutmayın sizleri gerçekten çok seviyorummmm :43::43::54::54::54::54::54::54::54::54:

bebeğim sakın üzülme biz seni habersiz bırakmayız ama sende bizi bırakma lütfen verem sana sinek ısırığı gelir o kadar dertlerle boğuşmuşsun bu hastalığımı atlatamayacaksın biran önce toparlan ve dön canımmmmm:16::16::16:ağlama tamam mı?Rabbim şer diye bildiklerimizdeki hayırları yaşatsın sana:16::16::16::16:seni seviyorum sevgili arkadaşım arada bir canım azarlanmak ister arayı açma :9::9:

Son düzenleme:
Nisan ayi insallah ugurlu gelsin ve bebislerinize kavusun gayri canlarim...

kızlar doktordan güzel haberlerle gelin inşaALLAH:16::16::16::16:miniklerinize kavuşacağınız tedavileriniz olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16:

Kizlar,butun gun disaridaydim.sabah gittim dr.a ,rahimde damar gibi atan bisii gordu,reglin18.gunu mu diye tekrar sordu.ayrica yumurtalikta kist gorunuyor,catlamamis yumurta olabilir dedi.su durumda tedaviye baslayamayiz,kistin yok olmasi gerek diye onumuzdeki aya attilar beni.ama oncelikle de Bhcg testi yaptidiilar.ogleden sonra test sonucu cikti: 5.05:17: hemsire 2gun sonra tekrarlayalim dedi.ben de dollenmenin 4-6gun sonrasi nasil gorunur ki diye sorunca,dollenmenin ertesi gunu bile kanda cikar dedi...boyle.kendimi heveslendirmek istemiyorum ama dilerim hamileyimdir..bu arada kizlar,sizce bu degerr nasil?henuz beklenen adet gunume 10gun var,olabilir mi?

Kizlar,butun gun disaridaydim.sabah gittim dr.a ,rahimde damar gibi atan bisii gordu,reglin18.gunu mu diye tekrar sordu.ayrica yumurtalikta kist gorunuyor,catlamamis yumurta olabilir dedi.su durumda tedaviye baslayamayiz,kistin yok olmasi gerek diye onumuzdeki aya attilar beni.ama oncelikle de Bhcg testi yaptidiilar.ogleden sonra test sonucu cikti: 5.05:17: hemsire 2gun sonra tekrarlayalim dedi.ben de dollenmenin 4-6gun sonrasi nasil gorunur ki diye sorunca,dollenmenin ertesi gunu bile kanda cikar dedi...boyle.kendimi heveslendirmek istemiyorum ama dilerim hamileyimdir..bu arada kizlar,sizce bu degerr nasil?henuz beklenen adet gunume 10gun var,olabilir mi?

ayy hadi insallahhh nasil guzel bir haber buuu:) vallahi bizim pazar sahnesi ugurlu gelecek ve gercek olacak, bak pazara falan gitmek yok agir tasima:):16::16:

canım Türkiyede progesterone hormonu ölçülmüyor en azından benim 7 kere transferim oldu hiç birinde ölçülmedi.doktorumla küretaj günü özellikle bunu konuştum:53: bende bu progesterone hormonu düşükse ve ilaçlar yeterli gelmiyorsa bu sebeptende bebekler gelişmiyorsa diye söyledim :53:doktorumda bir dahaki transferde ölçelim o halde dedi:34:normalde yapmıyoruz ama bunuda deneyelim dedi:53:

iyi olmus tatlim doktoruna hatirlattigin, bende simdi geldim kan vermekten..sonuclar ogleden sonra...hemsire progesterone en az 14 olmali dedi dusugu onlemek icin..

iyiym canım :29:şuan beklemedeyim küretajda alınan örneklerin sonucunu bekliyorum çıktığında doktora gideceğim doktorum yeni tedavi için 45 gün beklememin yeterli olduğunusöyledi.bende bu arada bitkisel kür denemeye karar verdim eşimi ikna edebilirsem başlayacağım şimdilik benden bu kadar canım:16::16::16::16:Rabbim yavrunu sana bağışlasın :16::16:dualarımdasın:16::16:

canim harika bir takvim, mayis ayida nasil guzel olurrr, bebisin bu bahar dayanamayip kosacak annesine:)

Son düzenleme:

canim yaaa Allahim sifani verecek cok yakinda, ardindan da bebek sende hepsini unutucaksin miniginin bi gulusuyle...yakindir zamannn:10::10:

canım yaaa nasıl heyecanlandım inşaALLAH hamilesindir belki yeni döllenmiştir.5 ve üzeri hamilelik kabul ediliyor ALLAH'ım sana mucizeni nasip etsin:16::16::16::16:

iyi olmus tatlim doktoruna hatirlattigin, bende simdi geldim kan vermekten..sonuclar ogleden sonra...hemsire progesterone en az 14 olmali dedi dusugu onlemek icin..

evet canım bazen doktor rolüne ben giriyorum transferden sonra baksalar en azından buna bağlı düşükler önlenebilir ama doktorun değil benim aklıma geliyor ironiye bakarmısın:53:tatlım sonucun 14 ün üzerinde çıkar inşaALLLAH:16::16::16::16:

canim harika bir takvim, mayis ayida nasil guzel olurrr, bebisin bu bahar dayanamayip kosacak annesine:)

canım benim hayal etmesi bile çok güzel:16::16::16::16:inşaALLAH hepimizin anne olduğu bir yıl olur 2014 Aralık son haftası seninle doğumlar başlar 2015 de son sürat devam eder:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back