• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar dr aradı kandeyelerim yüsek çıkmış yarın bir test daha yapılacakmış oda yüksek çıkarsa amiyo sentez yapılıcakmış çok kötüyüm kızlar dua edin bebeyim iy olsun:43::43::43::43::43:
canım inşaallah sonuçların iyi çıkar allah hepimizin yardımcısı olsun bende seninle aynı durumdayım. dörtlü testim iyi çıkmadı tekrar yaptırdım dr amniyosentez dedi nerde yaptırabilirim 18.haftadayım

kızlar dr aradı kandeyelerim yüsek çıkmış yarın bir test daha yapılacakmış oda yüksek çıkarsa amiyo sentez yapılıcakmış çok kötüyüm kızlar dua edin bebeyim iy olsun:43::43::43::43::43:

Canim benim Allah senin ve bebeğinin yüzüne baksın sana bağışlasin inşallah temiz çıkaracağına inaniyorum Düşünsene zaten bunlar özel ve en güçlü bebekler degil mi en saglikli embriyolar dayanip beklemiyorlar mi kisacasi yine güçlü ve saglam olan tutunuyor :16: sen içini ferah kalbini bütün tut bişey yok Allahin izni ile burayada yazarsın öpüyorum seni Allaha emanet ol :16::16::54:

Herkese iyi aksamlar

İyi geceler cnm anca girdim canim sıkkın di cuma kontrolum vardi ameliyat cd sini izledi sol cok yapisikmis sag da var ama sol kadar kötü değil dedi :2: sol alindi ya :( adet olunca gel dedi duruma göre baslariz ya da kist icin d.kontrol hapi veririz dedi ameliyattan sonra hic kendiniz deneyin demedi bende hemen başlamaya adapte etmemisim ya kendimi korktum bu çikolata kisti cok mu ugrastiracak beni nedir korkuyorum baslamaya Hayırlısı olsun Allah kimseye aratmasin Rabbim utandirmasin hicbirimizi iyi geceler

İyi geceler cnm anca girdim canim sıkkın di cuma kontrolum vardi ameliyat cd sini izledi sol cok yapisikmis sag da var ama sol kadar kötü değil dedi :2: sol alindi ya :( adet olunca gel dedi duruma göre baslariz ya da kist icin d.kontrol hapi veririz dedi ameliyattan sonra hic kendiniz deneyin demedi bende hemen başlamaya adapte etmemisim ya kendimi korktum bu çikolata kisti cok mu ugrastiracak beni nedir korkuyorum baslamaya Hayırlısı olsun Allah kimseye aratmasin Rabbim utandirmasin hicbirimizi iyi geceler

canım şimdiden üzme kendini her işte bir hayır vardır.tüplerin yapışık olması tüp bebek tedavisine engel değil:34:amin:16::16: canım amin:16::16:

canım şimdiden üzme kendini her işte bir hayır vardır.tüplerin yapışık olması tüp bebek tedavisine engel değil:34:amin:16::16: canım amin:16::16:

Oyy Sağol kuzum hemen yetişip yazmışsın:16: Amin benim iyi guzel kalpli arkadaşım:29: inşallah sen nasılsın

Mrb arkadaslar hepinize gunaydinlar iki gundur pek sessiz burasi inss herkes iyidir
Arkadaslar bugunku secim sonuclari vatanimiza milletimize hayirli olur insss az sonra oy vermeye gidecez bizde hepinize selamlar
cnm benim gunaydin oncelikle en azinda soyle dusun o yapisikliklar tikanikliklar yuzunden belkide rahmine sivi akimi vardi bende oyleydi onceki tupbebek tedavilerin ondan tutumamis olabilir cnm buyuk ihtimalle ama simdi artik rahmin temiz senin bebisinin olmasi onemli tedavili yada tadavisiz bence sen simdi soyle bi silkelen ve yeni tedavine umutla basla cnm ben inaniyorum bu sefer hersey guzel olacak allah tez zamanda bebisini göndersin inss cnm kendine iyi bak optum velutfen stres yapma cnm

Neşecim biraz geç oldu ama sanada canım:16::16::16:
olsun cnm benim kalbimiz bir bizim sanada gunaydinlar cnm:54:

Mrb arkadaslar hepinize gunaydinlar iki gundur pek sessiz burasi inss herkes iyidir
Arkadaslar bugunku secim sonuclari vatanimiza milletimize hayirli olur insss az sonra oy vermeye gidecez bizde hepinize selamlar
cnm benim gunaydin oncelikle en azinda soyle dusun o yapisikliklar tikanikliklar yuzunden belkide rahmine sivi akimi vardi bende oyleydi onceki tupbebek tedavilerin ondan tutumamis olabilir cnm buyuk ihtimalle ama simdi artik rahmin temiz senin bebisinin olmasi onemli tedavili yada tadavisiz bence sen simdi soyle bi silkelen ve yeni tedavine umutla basla cnm ben inaniyorum bu sefer hersey guzel olacak allah tez zamanda bebisini göndersin inss cnm kendine iyi bak optum velutfen stres yapma cnm

Neşecim:29: haklısın canım artık buralar biraz sessizleşti tedavilerimize başlayınca yine canlanır inşaALLAH:16:evet bugün önemli birgün memleketin hayrına sonuçlanır inşaALLAH:16::16::16::54::54::54::54::54::54::54:ALLAH'a emanetsin:34:

Neşecim:29: haklısın canım artık buralar biraz sessizleşti :tedavilerimize başlayınca yine canlanır inşaALLAH:16:evet bugün önemli birgün memleketin hayrına sonuçlanır inşaALLAH:16::16::16::54::54::54::54::54::54::54:ALLAH'a emanetsin:34:

Canimsin sen benim:16::16::16::16::16::54::54::54::54::54:

Sağol cnm bnm :16:bende yeni geldim oy verdik donra kafam dagilsin diye biraz dolastik inşallah nesecim:16: dediğin gibi olur Allahim sen büyüsün

Sağol cnm bnm :16:bende yeni geldim oy verdik donra kafam dagilsin diye biraz dolastik inşallah nesecim:16: dediğin gibi olur Allahim sen büyüsün

İyi yapmissiniz cnm bugun bizim burasi cok ruzgarliydi inss hersey yolunda gidecek allahin izniyle cnm

günaydııınnnnn:16::16::16::16::16:

mutlu haftalarımız olsun inşallahhhh:54:

Cicibebemm gonlunu ferah tut lutfen hicbisi olmicak sapa saglam kuzun Allahin izniyle..gecmisi pek okuyamadim tel ve bilgisayar yasak:)) hepinizi cok cok opuyoruz kuzumlan:))

Pissst fistik:)) naber?nasil gidiyor,iyi misiniz bakiim bebenle?

Back