2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

............... ilkten öle deyip korkutupta şimdi niye böle diyolar allahm yaaa yaptırma

canım hadi ben çıkıyorum sende dinlen kendinide bebeğinide üzme hiç bişi olmucak allahın izniyle tm dua et bol bol allahıma emanet ol kuzummmm

benim merkezim fulya senin bebe yin niye ölmüştü kusura bakma yaranı deşmek istemem ama bende care aryorum

umuttayım bende bebem....yokkk deşmiyon cnm alıştım benim bebek rahim yabancı madde olarak algılayıp dışarı atıyo dediler rahimde sıkıntı vardı bide guatır vardı bende drlar anlamadı geri zekalılar bebeğin gelişimi geriden gelmeye başladı ve kalbi durdu sonra

kız öyle diyor zaten emiynim bişey cıkmıycak korkmayın ama sadece emin olalım diyor

Cicibebemm gonlunu ferah tut lutfen hicbisi olmicak sapa saglam kuzun Allahin izniyle..gecmisi pek okuyamadim tel ve bilgisayar yasak:)) hepinizi cok cok opuyoruz kuzumlan:))

Canim, testini sen yaptir gene de bence..ama uzulme de,bisii cikmaz.para tuzagi olabilir de ama bir de soyle dusun: kan testinde bazi degerler normal degilse dr bunu istemek zorunda,o kadar.farzet ki,bisii yok dese sana uzmemek icin ve sonra allah gostermesin dogunca bisii olsa,sen dr u sorumlu tutarsin degil mi? Neden zamaninda bana test yaptirmadin diye...adamlar da hakli bi taraftan,essegini saglam kaziga baglicaksin demisler..o yuzden esin de sende oyle caninizi sikmayin,dr u da suclamayin bence

Cnm inş bebişin sımsıkı tutunsun annesine sen en az ilk üç gün bolbol dinlen cnm

kızlar dr aradı kandeyelerim yüsek çıkmış yarın bir test daha yapılacakmış oda yüksek çıkarsa amiyo sentez yapılıcakmış çok kötüyüm kızlar dua edin bebeyim iy olsun

Cnm inşş önlem amaçlı yaptırıyordur dr bebişide üzme kendinide allah sizi korusun inş cnm bak gör testlerin temiz çıkacak inş

hayır dr suclamıyorum dr senin dediyini söyledi zaten çok düşük bir ihtimal ama benim bunu size söylemem gerkiyor dedi ama ben diyorumki test sonuçları elimde olsa başka dr gösterirdim bebeyim iy olsunda parada önemli deyil nebilim ya belkide yanlış yapıyorum bilmiyorum

Kızlaaaar merhaba ... bir haftadır bahar temizliğiyle uğraşıyorum sonunda bitirdim cicibebem bence hiç üzme kendini eminim bi şey çıkmayacak ama sen yinede yaptır testi aklında soru işareti kalmasın Rabbim gönlüne göre versin

Canim benim bu tarama testlerine cok takilmamak lazim cok yakin arkadasim ve komsum cok yakin bi zamanda bu durumu yasadilar hata onlarin riskte cok yuksekti hamileliklerini zehir ettiler kendilerine cok sukur bebisleri gayet saglikli geldiler dunyaya bana kalsa ben bu testleri hic yaptirmak bile istemiyorum ama doktor illada yapalim dedi nebiliyim sonu hep boyle oluyo sen yuregini ferah tut hiic biseycik cikmayacak emin ol zaten ense kalinligin gayet guzel kana da takilma sen testlerini yaptir yinede icin rahat etsin ama kendine evham yapma sakin opuyorum cooook

Canim parasinda olmadigini biliyorum zaten,kalbini bozma diye soyedim,bak zaten dr da onlem diye demis:)) ama bence icin rahat edecekse de sonuclarini iste,hemen ayni gun baska 1-2 dr a goster tabii.bu duruma kimse bozulmaz..sonucta ebeveyn olarak bu sizin hem hakkiniz hem de sizin huzurunuz en onemlisi...

Canim sen en guzel siginagi bulmussun,RABBIMin izniyle hersey guzel olacak.yarin kan sonuclarini iki farkli dra daha goster onlarda bu drunla ayni fikirdeyse oyle yaptir testi.ALLAH yar ve yardimcin olsun

Kızlar iyi haftasonları 😊nasılsınız?sessiz bugün buralar😊 kalbimdesin nasıl oldun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…