yok canım fulya olurmu yuro fertil ölen bebekte banada aynını yaptılar
............... ilkten öle deyip korkutupta şimdi niye böle diyolar allahm yaaa yaptırmakız öyle diyor zaten emiynim bişey cıkmıycak korkmayın ama sadece emin olalım diyor
yok canım fulya olurmu yuro fertil ölen bebekte banada aynını yaptılar
............... ilkten öle deyip korkutupta şimdi niye böle diyolar allahm yaaa yaptırma
bizim merkezler tm iyi ama çok pahalı anam korkma bişi olmaz allahın izniyle
benim merkezim fulya senin bebe yin niye ölmüştü kusura bakma yaranı deşmek istemem ama bende care aryorum
canım hadi ben çıkıyorum sende dinlen kendinide bebeğinide üzme hiç bişi olmucak allahın izniyle tm dua et bol bol allahıma emanet ol kuzummmm
tamam canım sağol desteyiniçin
kız öyle diyor zaten emiynim bişey cıkmıycak korkmayın ama sadece emin olalım diyor
iyim bebeyim nasıl olim az önce eşim aradı dr kokulacak bişey yok sadece emin olmak için yapıyoruz dedi çok düşük bir risk varmış yapacakları test daha detaylı bitestmiş nebilimya dr işte önce insanı korkutuyorlar sonrada korkulacak bişi yok diyorlar kafamda bir sürü soru işareti oldu acaba başka bir yede dahamı yaptırsam ikili testti nedersin
Cnm inş bebişin sımsıkı tutunsun annesine sen en az ilk üç gün bolbol dinlen cnmHerkes iyidir insallah telden yaziyorum ayri ayti alinti yapamadim ama hepinize cok tesekkur ediyorum kocaman gobuslerinizin oldugu bir yil olsun insallah:)
Cok sukur dun transferim sorunsuz gercrklesti guzelce cozunmus kuzum transferi ekrandan izlettiler bir isik huzmesi geldi yerlesti annesine cok duygusal bir andi gozlerimden yaslar suzuldu hepimize dua ettim..1.5 litre su icmistim doktor yatagimi ayaklarim tavana gelecek sekilde kaldirdi bi saat yat dediler ne mumkun yarim saat zor tuttum ne fena biseymis bas asagi tutmaya calismak:) ates basti karnim agirdi fena oldum dedim wc ye gitmem lazim yarim saat sonra gittim yani hemsire 20 dk yeterliydi zaten dedi..simdi kuzumun tutunmasini brkliyos bskalim ilk 24 saatte olurmus tutunma cunku 6. Gun embiryosuydu zaten yatiyorus yiyoruz iciyoruz teyzrleri hepinizi opuyoruzzz:))
kızlar dr aradı kandeyelerim yüsek çıkmış yarın bir test daha yapılacakmış oda yüksek çıkarsa amiyo sentez yapılıcakmış çok kötüyüm kızlar dua edin bebeyim iy olsun
Canim, testini sen yaptir gene de bence..ama uzulme de,bisii cikmaz.para tuzagi olabilir de ama bir de soyle dusun: kan testinde bazi degerler normal degilse dr bunu istemek zorunda,o kadar.farzet ki,bisii yok dese sana uzmemek icin ve sonra allah gostermesin dogunca bisii olsa,sen dr u sorumlu tutarsin degil mi? Neden zamaninda bana test yaptirmadin diye...adamlar da hakli bi taraftan,essegini saglam kaziga baglicaksin demisler..o yuzden esin de sende oyle caninizi sikmayin,dr u da suclamayin bence
iyim bebeyim nasıl olim az önce eşim aradı dr kokulacak bişey yok sadece emin olmak için yapıyoruz dedi çok düşük bir risk varmış yapacakları test daha detaylı bitestmiş nebilimya dr işte önce insanı korkutuyorlar sonrada korkulacak bişi yok diyorlar kafamda bir sürü soru işareti oldu acaba başka bir yede dahamı yaptırsam ikili testti nedersin
hayır dr suclamıyorum dr senin dediyini söyledi zaten çok düşük bir ihtimal ama benim bunu size söylemem gerkiyor dedi ama ben diyorumki test sonuçları elimde olsa başka dr gösterirdim bebeyim iy olsunda parada önemli deyil nebilim ya belkide yanlış yapıyorum bilmiyorum
emindim dr çok seviyorum ama bana dün dediki testi burda yaptır normalde benden istenen test leri hep dışarda yaptırmıştım ilk defa merkezde bu testi yaptırdım test sonuçları elimde deyil elimde olsaydı şimdi kacyere göstermiştim yarın onlarıda istiycem bakalım artık eşimde diyorki dr diycemki para için yapıyorsanız bizsize daha fazlasın verelim yeteki bizi bu sıtresten kurtarın adam bile şaşırdı dün çok iyi çok sağlıklı dedikleri bebeye bu gun hasta ola bilir diyorlar napcağımızıda şaşırdık allaha sığındık
tamam bi daha dememzaten ben takvim yaşımdan dolayı demiştim yoksa akıl yaşım 18 beni tutabilene aşkolsun
bende seni kızsamda sigara içmene hala karşı olsamda seviyorum baş belasııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?