teşekkür ederim tatlım.bu dhea denilen şey yumurta kalitesini arttırıyor daha sağlıklı yumurta elde etmemizi sağlıyor.hiçbir zararı yok zaten 20 günden sonra faydasını gösteriyormuş yani send ekullanabilirsn fiyatı 125 tl adı bıosteron günde 3 tane alıyorsun doktorum üçünüde aynı anda al dedi...sebze suyu derken haşlama suyumu tatlı m???
Ya kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:
5.gün embriyosu,çift embriyo transferi idi
canım zaten eşimde %27 dna hasarı vardı ya bu yüzden tese oldu 1.kalite sperm elde ettik dediler 3 tüp sperm var donmuş onları kullanırız.zaten tese olmadan önce de klomen ve keçi boynuzu kürü yaptım ona şuan onla işim yoksigara da içiyor kola da karışmıyorum 3 tüpten de 1 tüp yapacak sperm sağlıklı çözülür diye düşünüyorum bakalım hayırlısı canım
Vitamin ne aklımda bulunsun yine de
Meyve suyu gibi,kati meyve sikacagindan gecireceksin canim.taze taze yani:)) havuc,elma,brokoli,lahana vs.. Gunune gore hepsinden karistir.meyve suyu cok yapma,kilo yapar.birde meyve fruktoz icerdiginden(meyve sekeri) fazlasi zarar.ama taze sebze suyu ile ihtiyacimiz olan mineral ve vitaminleri aliyoruz.tadi kotu oluyo ama.1elma ve havuc ilave edince icilir hale geliyorsifa niyeti de ve ic icinin temizlendigini hissedeceksin..
ço kgüzel ilerleyecek herşey inan banaevet hepside yumurta kalitesini arttırıyor döllenmeyi kolaylaştırıyor kaliteli oluyor işte :)))) biosteron ilacın ismi dhea içeriyor..diğeride omega 3.kullan der zaten :))) bunları not et bak :)))
tamam canım biostren ve omega 3 not aldımsende elevit kullanabilirsin çoğu tüp merkezi günde 1 elevit 1 coraspin veriyor bence dene zararı yok sonuçta
EMODEX adı.keçiboynuzu folik asit ne ararsan var içinde..kız benmkide sigara kola içiyo karışmıyorumda ben günde 2-3 içiyorum sence ne olur :26:
Ben haftada 2kez balik tukettigim icin omega3 kullanmam ama biosteron alirim sanirim.bu arada eskiden elevit kullaniyordum.1senedir folbiol kullandim.bir aydir tekrar elevit kullaniyorum.gerekli olan vitamin ve mineraller var.haticim biosteronu gunde 1kez 3tablet mi aliyorsun? Benim yumurta toplama da 1ay sonra ya,esimle konusup alayim..
Bu arada ben esime ACE selenyum + keciboynuzu kuru kullandiriyorum 2aydir.opu ya kadar 3ay olacak.kuru daha once de yapmisti ama hic bu kadar duzenli yapmamisti.gebelik oldu,sonra alindiya,ben erkekteki kromozom bozuklugundan diye cok bidilandimsimdi bunlar bir tarafa etkisi ful olsun diye bira filan da icmiyor
Ya kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:
5.gün embriyosu,çift embriyo transferi idi
Ben sana deyim,o sigarayi ictigin surece vitamin omega vs. Nafile diyorum ben.abartmiyorum,zehir ..2-3 veya 1paket ayni bence..sperm ve yumurta kaliteni bence cok dusurur.icme yahu su zikkimi.hazir ertelendi ne guzel.bak dr vitaminin etkisi 20gune cikiyormus.sigarayi da kessen anlami olur.
evet haklısın en azından faydalı olduğunu bilirim ben :)) ya sigara içen yokmu tüp bebek yaparken ???
Hatice kız sen hala sigara mı diyorsun? bir de yandaş arıyor kendine :)
Lütfen artık yapma bunu kendine çok üzülüyorum yaabıraktım demiştin en son.
Hatice kız sen hala sigara mı diyorsun? bir de yandaş arıyor kendine :)
Lütfen artık yapma bunu kendine çok üzülüyorum yaabıraktım demiştin en son.
yandaş arıyom vallaya arkadaşlar içmeyen bilemez psikologa gittim bunun için bırak diyemem çünkü bende içiyorum bari azalt dedi.bende 4 taneyken ya 1 ya 2 içiyorum.yani hava gibi oldu bana nefes alamıyorum sanki.dün işyerinde resmen sigara bulamadım izmarit içtim.ağlanacak haldeyim biliyorum ama bu stresle tüp bebek yaptıramam en iyisi az ama içmek bence.
yandaş arıyom vallaya arkadaşlar içmeyen bilemez psikologa gittim bunun için bırak diyemem çünkü bende içiyorum bari azalt dedi.bende 4 taneyken ya 1 ya 2 içiyorum.yani hava gibi oldu bana nefes alamıyorum sanki.dün işyerinde resmen sigara bulamadım izmarit içtim.ağlanacak haldeyim biliyorum ama bu stresle tüp bebek yaptıramam en iyisi az ama içmek bence.
Ozledim seniiyilestin mi?oksuruk filan devam ediyor mu?adacayini gargara yap gun icinde bikac kez,iyi geliyor.islerin yogun olunca sanirim pek olmuyorsun..senin regl tarihin ne bu arada? Nisan sonu mu olacaktin diye hatirliyorum ama...
Ben de içiyordum eskiden biliyorum kolay değil. Ama inan bana fiziksel yoksunluk 3 gün sürüyor sadece. Sonrası tamamen alışkanlık, psikolojik bir şey. Allen Carr yönteminden yardım aldım ben. Sen de dene lütfen, internette detayları araştır, gerekirse seminerine katıl. Bu çok önemli ve bebeğin için şart.
Oyyy kurban olurum...
Benim de gözüm hep seni arıyor burada. İyileştim sayılır ama öksürüğüm tam geçmedi. Ihlamur içiyorum her gün, biraz iyi geliyor.
Çok konuşasım olmuyor bu aralar, geliyorum ama okumakla yetiniyorum genelde.
Adetim yeni bitti, biliyorsundur hasta olunca doktor başlamak istemedi bu halimle. 14 Nisan haftasında başlayacağız kısmet olursa. Nisan sonu gibi transfer olur diye tahmin ediyorum. Yürüyüş ve diyete devam. Sağlam gaza geldim inşallah devam eder. :):)
Öpüyorum canım.
evet az ic bari..gerci bende zamaninda fosur fosur icerdim.anlayabiliyorum seni..ama ben tek seferde kestim.kafada bitirmek onemli olan..suan cok rahatim.nefesimin acildigini gecen yaz yuzerken hissettim.yorulmadan dakikalarca yuzebildim ki kesilirdim ben.neyse,tek kotu tarafi kendimi tatliya verdim bikac ay,o olmadi iste,bayaa kilo aldim bu sayede...aman ya,sigarayi birakan kilo mu veremez bee diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?