2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

güzel arkadaşım çok sağol ben iyiyim misafirim vardı giremedim topiğeinşaALLAH Nisan yağmurunun bereketi gibi sanada Hatiyede bebek bereketi getirsin canım

İnşallah hepimiz için öyle olurrrrrr.

Ben tedaviye başlamadan temizliğe başlayım dedim.işten gelir gelmez 3 gündür her akşam mutfak halı koltuk derken ancak girebiliyorum. siz kaymatmışsınız ben eksik kalmışım

Canim tesekkur ederim.senin de tedavin hayirli olsun,bu sefer benden onde olacaksin sanirim:)) dedigin gibi hepimiz artik kucagimiza bebeklerimizi alsak da,bebeklerimizle gorussek,super olurdu:)))

allahım söyletiyor nazancım. inşallah o günlerde olacak.

yaaaaaaa akşamları tedaviden önce temizliğe başlayım dedim tam ben yokum siz sohbettesiniz olmuyor küsüyorum ama

canım benim bana gelen bütün pozitif enerjilerden ve dualardan sana gönderiyorum perşembe günü her işin kolay olsun Rabbim seni bebikondan 9 ay boyunca ayırmasın

bende diyorum nedir bu enerji patlamasi meger sen gondermissin, azcikta yarin alabilirmiyim:))) cok sagol canim benim, dualarimdasin...

İyi akşamlar canim benimde aynısı olmuştu ilk basdan 15 gun geçti feci kaşık ağrısı ben herhalde hamileyim dedim test Yaptim negatif cikti ve adet oldum tam bir hafta lekenmelerim sürdü doktorum ilaçlardan dedi fazla olduğu Icin vücud sasiriyomus bence bir ay daha bekle canim kim bilir belki hamilesindir test yaptinmi canim Allah gönlüne göre Versin ertesi ayda tam tamına 3 hafta adet oldum artik nezan başladı Nezaman bitti şaşırmıştım Rabbimartik dualarimizi kabul etsin

Neşecim kardeşimin iki tane çocuğu var onları bir başka seviyorum ablamın ve abiminde çocukları var ama bunlar başkainşaALLAH canım Rabbim dualarımızı kabul etsin
amin cnm inşşş allah bagışlasın maşallah cnm

Kizlar bu arada ben dondurulmus tedavime basladim climara bant kullaniyorum pazartesi kontrolum var heyecanliyim umutluyum bi degisigim dualariniza ihtiyacim var♥♥♥
hayırlı olsun cnm tedavinnn

nesecim cok sagol tatlim cok heyecanliyimmm,yarin transfere gitmeden el sallarim size

kemaliye-eğin sen neresindensin bide annenle annem kapı komşusu çıkıyormuş

oooooooooo bize çok uzaksınız biz çayırlı Otlukbeli bayburta yakınız biz gitinmi hiç erzincana çok güzel kamaliyeyede gitim orasıda çok güzel gelin aldık ordan keşke annenle annem kapıkomşusu çıksaydı

Kizlar bu arada ben dondurulmus tedavime basladim climara bant kullaniyorum pazartesi kontrolum var heyecanliyim umutluyum bi degisigim dualariniza ihtiyacim var♥♥♥

Kuzum tedavin hayirli sonucu bebişli olsun inşallah dualarım seninle

kasım ve aralık ayında tüp bebek deneyen arkadaşlar sonuçlarınız ne oldu onlarıda paylaşırmısınız.bende mart nisan gibi başlayacagım inş.

hoşgeldin hayırlı olsun tedavin.
Kasım ve aralıkta deneyen ve hamile kalan arkadaşlar zaten artık buralara pek uğramıyor. :)
Bizler genelde negatif sonuç alan ya da hamileliği sürmeyen gruptanız. Aramızda kasımdan beri birkaç kere deneyenler de var.
Benim ilk denemem kürtajla sonuçlandı. İkincisi nisanda inşallah.

kasım ve aralık ayında tüp bebek deneyen arkadaşlar sonuçlarınız ne oldu onlarıda paylaşırmısınız.bende mart nisan gibi başlayacagım inş.

Merhaba canim bn haziranda baslamistim haziranda ilk taze denemem negatif oldu eylulde donmus ikinci denmem kimyasal oldu kasimda ucuncu denemem de donmuslarla olumsuz oldu ocak ayinda sifirdan basladik cok sukur bu sefer guzel sonuclar aldik basarmanin yolu vazgecmemek umudunu yititrmemek tabi vakti geldiginde Allah nasip ederse ol derse hersey olur insallah sizlerinde guzel guzel haberlerini alacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…