hadi kızlar herkes yaşını denemesini hastanesini ve hastalığını yazsın
güzel arkadaşım çok sağol ben iyiyim misafirim vardı giremedim topiğeinşaALLAH Nisan yağmurunun bereketi gibi sanada Hatiyede bebek bereketi getirsin canım
Canim tesekkur ederim.senin de tedavin hayirli olsun,bu sefer benden onde olacaksin sanirim:)) dedigin gibi hepimiz artik kucagimiza bebeklerimizi alsak da,bebeklerimizle gorussek,super olurdu:)))
hadi kızlar herkes yaşını denemesini hastanesini ve hastalığını yazsın
kolayngelsin cnm inşş bebişin annsine simsiki tutunacak inşallahhh
canım benim bana gelen bütün pozitif enerjilerden ve dualardan sana gönderiyorumperşembe günü her işin kolay olsun Rabbim seni bebikondan 9 ay boyunca ayırmasın
kızlar ne güzel pozitif enerji saçıyorsunuzen kötü günümüz böyle geçsin 2014 de göbekleri şişiriyoruz 2014 Aralık ayı itibari ile indirmeye başlıyoruz yaşasınnnnn içimizdeki bebek sevgisi gücüüüüüüüü
günaydın kızlar moralim hiç iyi değil yapazar akşamı lekelenmem başlamıştı böyle damla şeklinde.bugün salı hala adet olamadım.günde bir kaç damla çok açık kahve akıntım oluyor kanamam neden başlamadı hala bu kistlerim yüzünden hayatım mahvoldu ya güya içindeki sıvı alındı düzene girmesi lazımdı bi an önce tüp bebeğe başlamak istiyorum gece rüyamda doktorumu gördüm.adet oldum hadi tüp yapalım diyorum oda diyorki bi ay daha bekleyelim hatice ne olur sabret diyordu
nesecim cok sagol tatlim cok heyecanliyimmm,yarin transfere gitmeden el sallarim size
Canim rast gitsintransferin Allahin izni ile inşallah sağlıkla tutunsun meleklerin
amin cnm inşşş allah bagışlasın maşallah cnmNeşecim kardeşimin iki tane çocuğu var onları bir başka seviyorum ablamın ve abiminde çocukları var ama bunlar başkainşaALLAH canım Rabbim dualarımızı kabul etsin
hayırlı olsun cnm tedavinnnKizlar bu arada ben dondurulmus tedavime basladim climara bant kullaniyorum pazartesi kontrolum var heyecanliyim umutluyum bi degisigim dualariniza ihtiyacim var♥♥♥
nesecim cok sagol tatlim cok heyecanliyimmm,yarin transfere gitmeden el sallarim size
sahracim cok sagol, insallah tutunsun, darisi hepinizin basina olsunnn, minik bi hosgeldin hediyesi bile aldim kuzuma
kemaliye-eğin sen neresindensin bide annenle annem kapı komşusu çıkıyormuş
Kizlar bu arada ben dondurulmus tedavime basladim climara bant kullaniyorum pazartesi kontrolum var heyecanliyim umutluyum bi degisigim dualariniza ihtiyacim var♥♥♥
kasım ve aralık ayında tüp bebek deneyen arkadaşlar sonuçlarınız ne oldu onlarıda paylaşırmısınız.bende mart nisan gibi başlayacagım inş.
bende küstüm benide yazmamışlar
kasım ve aralık ayında tüp bebek deneyen arkadaşlar sonuçlarınız ne oldu onlarıda paylaşırmısınız.bende mart nisan gibi başlayacagım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?