2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

oyyy teyzesi sevsin onu rabbim elini ayağını düzgün sağlıklı etsin kız yada erkek farketmez be gülüm yeterki sağlıklı olsun kucağında koynunda olsun annesi

canım eğer uyukluyor olsaydın kız geçiyordu içimden madem iç geçmelerin yok o zaman bende erkek diyorum ama 12.haftada cinsiyet öğrenme biraz zor canım yaaa rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin

anam gidemiyomda yaaaa ne güzel bi araya gelmişizz bu sohbet kaçmazdı ama gitmem lazım hadi kovun benide gideyim yoksa kalcam burda adamda içerde aça kalcak koltukta uyuya kalcak yineee

enişteme iyi bak aaaa hadi işten gelmiş karnı açşaka bir yana sen işine bak canım kal sağlıcakla

yok kız ne uykusu anca yemek yiyorum hem miydem bulanıyor hem yiyorum bide kız herkes çokk güzelleştin diyor kilo aldım nebilim birsürü şey deyişti bende
oyyy teyzesi sevsin onu rabbim elini ayağını düzgün sağlıklı etsin kız yada erkek farketmez be gülüm yeterki sağlıklı olsun kucağında koynunda olsun annesi

tabiyki önce salıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun ama yakız ya erkek olucak ben rüyamda doğum yapmıştım oğlum olmuştu

küstüm size kıskanıyorum beni niye öpmüyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

gel buraya gel öpücükmü çekti canın ......sen iste biz seve seve öperiz valla dimi kalbimdesin ........dur birazda göbekten ..........hehe oldumu bebemmmmmmmmm

amanda aman kimin hamile hemşerisiymiş gel öpeyim seniheyecanlı kuzucumun annesi bebeğim 34 sen sağdan ben soldan gel öpelim

enişteme iyi bak aaaa hadi işten gelmiş karnı açşaka bir yana sen işine bak canım kal sağlıcakla

kız bakmammı sen ne diyo o benim veli nimetim pırlantalarımı taşıyo ....iyi bakmam lazım bana lazım o mücevherler eniştenizin hepinize selamı var canm sanada çok geçmiş olsun diyo eşinede selam iletiyo

Rabbim gönlüne göre versin canım inşaALLAH bundan sonra herşey çok güzel olacakErzincanlıların sayısı artacak

kız bakmammı sen ne diyo o benim veli nimetim pırlantalarımı taşıyo ....iyi bakmam lazım bana lazım o mücevherler eniştenizin hepinize selamı var canm sanada çok geçmiş olsun diyo eşinede selam iletiyo

sağolsun bizdende enişteye saygılar şuan eşimevde değil sendika seçimleri var eve çok geç geliyor unutmassan söylerim inşaALLAH

bebekkkkkkkkkkk gitsene adama yemek ver hadi sonra görüşürüzzzzzzzzz bende sizi öpüyorummmmmmmmmmmmm

kızlar bende müsadenizi isteyeyim çok sevdiğim bir dizi var yeni bölümü eklenmiş biraz dizi keyfi yapayım öpüyorum sizi iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…