2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ohhh ne guzel seninde kafan dagılmştır cnm yigen sevgiside bir başka guzel oluyor inşş kardesinde senin yavrularının mis kokusunu içine çeksin cnm
daha çok umutlanmalısın artık yeni bi sayfa açıldı sana baksana bu son tedavimiz olsn ya
Amin cnm inşallah
Ayyy inşallah cnm benimya okunan ezanların yuzusuyu hürmetine inşallah

kasım ve aralık ayında tüp bebek deneyen arkadaşlar sonuçlarınız ne oldu onlarıda paylaşırmısınız.bende mart nisan gibi başlayacagım inş.

Neşecim kardeşimin iki tane çocuğu var onları bir başka seviyorum ablamın ve abiminde çocukları var ama bunlar başkainşaALLAH canım Rabbim dualarımızı kabul etsin

kasım ve aralık ayında tüp bebek deneyen arkadaşlar sonuçlarınız ne oldu onlarıda paylaşırmısınız.bende mart nisan gibi başlayacagım inş.

İnsallah bebegin olur:)) burdaki arkadaslardan bence cogu( 2/3 )hamile kaldi ama bu oranin yarisi ya kimyasal gebelik oldu yada yeterli gelismedigi icin alindi( buna bende dahilim geri kalan 1/3luk kisim ise hic olmadi maalesef..bunlar benim degerlendirmem,sayi olarak bilemiyorum..bas sayfadaki tablomuz gitti...

bende küstüm benide yazmamışlar

küsme bebeğim zaten amaya yeniden liste yapabilirse hepimiz tekrar bilgilerimizi vereceğizcanım bu Fatih Sultan Mehmet macunundan çok ümidim var en kısa zamanda bunu uygulamaya başlamalıyız

kız sen tam bi kadın doğum uzmanı olcakmışın heee ne güzel anlatmışın bizi amayola devam durmak yok

küsme bebeğim zaten amaya yeniden liste yapabilirse hepimiz tekrar bilgilerimizi vereceğizcanım bu Fatih Sultan Mehmet macunundan çok ümidim var en kısa zamanda bunu uygulamaya başlamalıyız

benimde bitanem dün uzunca araştırdım gramı gramına anlatıyo saroçoğlu yazdım üsküdarda ermiş aktar var ordan temin edicem bitkileri balıda köye sipariş verdi bizimki akşam hemen oda gelir bugün yarın

hadi bismillah canım ben senin eşine çok fayda edeceğine inanıyorummacun yensinnnnnn bebek gelsiiiinnnnnn

Kizlar bu arada ben dondurulmus tedavime basladim climara bant kullaniyorum pazartesi kontrolum var heyecanliyim umutluyum bi degisigim dualariniza ihtiyacim var♥♥♥

Canim ne macunu bu cikolata kistiyle alakasiyla beni de bilgilendirin nolurr

canım geçenlerde bir yakınım çocuğu olmayanlar için osmanlı arşivinde bulunan bir macunun iyi geldiğini duymuş İbrahim Saraçoğlu tv de anlatmış ben denk gelmedim ama çikolata kisti için 2 kür soğan suyu bitimindede 1 ay testere dişli aslan pençesi çayı öneriyormacunda canım erkeğede kadınada iyi geliyormuş bebek olmasına yardım ediyormuş denemekte fayda var

hadi bismillah canım ben senin eşine çok fayda edeceğine inanıyorummacun yensinnnnnn bebek gelsiiiinnnnnn

evet inşllh yaaa zaten özellikle sperm sorunu ve yumurta azlığı çekenlere çok iyi geliyomuş ve hamile kalan bile çok olmuş 2 ay kullanılcak diyo kız bellimi bakmışınki normal yoldan hamile kalmışız

Kizlar bu arada ben dondurulmus tedavime basladim climara bant kullaniyorum pazartesi kontrolum var heyecanliyim umutluyum bi degisigim dualariniza ihtiyacim var♥♥♥

canım inşaALLAH bu sefer herşey yolunda gidecek yavrularına kavuşacaksınALLAH yardımcın olsun tatlım

ayyy hadi cnm hayırlısı stres yapma etkiliyo biliyosun hayırlısını iste arkadaşm hep rabbim gönlüne göre versin inşllh....kalbimdesinin dediği gibi sen soğan kürü ve testeredişli aslan pençesi yap iyi geliyo

ALLLAHHHH ne güzel olur Rabbim kısmet ederse sebeplerinide yaratırbebeğim düşünmesi bile harikaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…