Ohhh ne guzel seninde kafan dagılmştır cnm yigen sevgiside bir başka guzel oluyor inşş kardesinde senin yavrularının mis kokusunu içine çeksin cnmcanım benim bugün daha iyiyim kardeşim dayanamamış toplamış yavrularını bana geldi 2 gündür beraberdik 1 saat önce gittiler çok iyi vakit geçirdik 3 yaşında oğlu var mis kokusunu ciğerlerime çektim ilaç gibi geldi maaşaALLAH
Amin cnm inşallahdaha çok umutlanmalısın artık yeni bi sayfa açıldı sana baksanabu son tedavimiz olsn ya
Ayyy inşallah cnm benimya okunan ezanların yuzusuyu hürmetine inşallahkızlar ne güzel pozitif enerji saçıyorsunuzen kötü günümüz böyle geçsin 2014 de göbekleri şişiriyoruz 2014 Aralık ayı itibari ile indirmeye başlıyoruz yaşasınnnnn içimizdeki bebek sevgisi gücüüüüüüüü
Ohhh ne guzel seninde kafan dagılmştır cnm yigen sevgiside bir başka guzel oluyor inşş kardesinde senin yavrularının mis kokusunu içine çeksin cnm
Amin cnm inşallah
Ayyy inşallah cnm benimya okunan ezanların yuzusuyu hürmetine inşallah
beni de beni deeeee
Nisan - mayıs 2014'te hamile kalıp 2015'in ilk aylarında doğuracaklar:
kalbimdesin
selen
hati
nazan
unbelivable
monica
aha da yaptım listeyi
kasım ve aralık ayında tüp bebek deneyen arkadaşlar sonuçlarınız ne oldu onlarıda paylaşırmısınız.bende mart nisan gibi başlayacagım inş.
bende küstüm benide yazmamışlar
İnsallah bebegin olur:)) burdaki arkadaslardan bence cogu( 2/3 )hamile kaldi ama bu oranin yarisi ya kimyasal gebelik oldu yada yeterli gelismedigi icin alindi( buna bende dahilim geri kalan 1/3luk kisim ise hic olmadi maalesef..bunlar benim degerlendirmem,sayi olarak bilemiyorum..bas sayfadaki tablomuz gitti...
küsme bebeğim zaten amaya yeniden liste yapabilirse hepimiz tekrar bilgilerimizi vereceğizcanım bu Fatih Sultan Mehmet macunundan çok ümidim var en kısa zamanda bunu uygulamaya başlamalıyız
küsme bebeğim zaten amaya yeniden liste yapabilirse hepimiz tekrar bilgilerimizi vereceğizcanım bu Fatih Sultan Mehmet macunundan çok ümidim var en kısa zamanda bunu uygulamaya başlamalıyız
benimde bitanem dün uzunca araştırdım gramı gramına anlatıyo saroçoğlu yazdım üsküdarda ermiş aktar var ordan temin edicem bitkileri balıda köye sipariş verdi bizimki akşam hemen oda gelir bugün yarın
Canim ne macunu bu cikolata kistiyle alakasiyla beni de bilgilendirin nolurr
hadi bismillah canım ben senin eşine çok fayda edeceğine inanıyorummacun yensinnnnnn bebek gelsiiiinnnnnn
Kizlar bu arada ben dondurulmus tedavime basladim climara bant kullaniyorum pazartesi kontrolum var heyecanliyim umutluyum bi degisigim dualariniza ihtiyacim var♥♥♥
Kizlar bu arada ben dondurulmus tedavime basladim climara bant kullaniyorum pazartesi kontrolum var heyecanliyim umutluyum bi degisigim dualariniza ihtiyacim var♥♥♥
evet inşllh yaaa zaten özellikle sperm sorunu ve yumurta azlığı çekenlere çok iyi geliyomuş ve hamile kalan bile çok olmuş 2 ay kullanılcak diyo kız bellimi bakmışınki normal yoldan hamile kalmışız
kızlar elinde olan varsa uygun fiyata puregon 300 ihtiyacım var acil
ALLLAHHHH ne güzel olur Rabbim kısmet ederse sebeplerinide yaratırbebeğim düşünmesi bile harikaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?