2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

teşekkür ederim canım
evet cnm bendede çikolata kisti var başkada bi sorun yok şükür ama olmadımı olmuyo işte:2:

bende aynen...laparoskopi bile oldum hatta geçen ay aspirasyon yaptılar opu gibi kistin içindeki sıvı alındı.bakalım ilki tutmadı :26:

derhal ekliyorum tatlım kusura bakma

kolayngelsin cnm inşş bebişin annsine simsiki tutunacak inşallahhh

kız unutmak olurmu en baştasın takılıyoruz sadece gerçek liste yapsak hemen toplarız milleti
Canımsınnn
hadi kızlar herkes yaşını denemesini hastanesini ve hastalığını yazsın

37 3.Deneme dondutulmularla olacak inss adana başkent cnm

bende aynen...laparoskopi bile oldum hatta geçen ay aspirasyon yaptılar opu gibi kistin içindeki sıvı alındı.bakalım ilki tutmadı :26:

benim kist 3.5 cm en son :18: ama aşılamada kullandığımız ilaçlar kisti büyütüyo die biliyorum senin nekadardı..
bana laporoskopi daha demediler
soğan suyuna başladım transfere kadar küçülse bari

benim kist 3.5 cm en son :18: ama aşılamada kullandığımız ilaçlar kisti büyütüyo die biliyorum senin nekadardı..
bana laporoskopi daha demediler
soğan suyuna başladım transfere kadar küçülse bari

valla baya büyüdü zaten 6 cm di geçen ay işte sıvıyı aldılar içindeki.tekrar tüp bebek yapılcak.soğan suyunu sakın bırakma olurmu

Cnm bende varim 3. ye ne zaman baslariz bilmiyorum cuma kontrolum var yas 30 çikolata kisti sorunum

valla baya büyüdü zaten 6 cm di geçen ay işte sıvıyı aldılar içindeki.tekrar tüp bebek yapılcak.soğan suyunu sakın bırakma olurmu

anladım cnm işte kasım ayında 2.5 cm düştü hem d.kontrol hapı hem o ay soğan suyu içtim
sonra 30aralıkta 2.aşılamam oldu şimdi tüp bebek soğan suyuna başladım bide aslan pençesi içiyorum
inş küçülür çocuğun tutmasına engel die okudum çikolata kistinin allah şifa versin hepimize

sen merak etme allah sabrınıda kolaylığınıda verir.sigara içiyomusun ?? ben günde 2 tane içiyorum bırakınca stresten elim titriyo

Bende varim bende.yazmiyorum diye unuttunuz beni 3. Deneme yas 30 azosperm nerede olacagina daha karar veremedim

sen merak etme allah sabrınıda kolaylığınıda verir.sigara içiyomusun ?? ben günde 2 tane içiyorum bırakınca stresten elim titriyo

sosyal içiciyim bazen haftalarca içmem arkadaşlarla ortamda falan
eşim nefret eder sigaradan kendi içmediği için
senin kaçıncı tüp bebek denemen cnm

hepimizin kalbinde aklinda dualarindasin canim, hadi hemencecik iyiles aramiza don, sana butun pozitif enerjimi gonderiyorumm

canım benim bana gelen bütün pozitif enerjilerden ve dualardan sana gönderiyorum perşembe günü her işin kolay olsun Rabbim seni bebikondan 9 ay boyunca ayırmasın

tamamdır yazdım herkes çikolata kistli ya ben sen gül3535 ohoooo

Evet öyle yadün geceden beri çok keyifsizim ameliayattan sonra bir garip oldum bi umitsizlik çöktü yaramadi anestezi bana galiba en kisa zamanda toparlanayim inşallah

Kizlar hepinize iyi aksamlar
Kalbimdesin cnm inss hersey yolunda gitmistir evinde dinleniyorsundur inss hemencecik iyilesirsin cnm benim coook gecmis olsunnn

canım benim bugün daha iyiyim kardeşim dayanamamış toplamış yavrularını bana geldi 2 gündür beraberdik 1 saat önce gittiler çok iyi vakit geçirdik 3 yaşında oğlu var mis kokusunu ciğerlerime çektim ilaç gibi geldi maaşaALLAH

Kızlar ben soğan suyu 10 gun zorla içtim midemi bir garip yaptı aslan pençesi iki tür galiba bide testere dislisi olan varmış çikolata kisti icin hangisini yapayim :44:kafam karisti her yerde farkli yazıyor teşekkür ederim =)

nazancım şimdiden hayırlı olsun canım arkadaşım yine hepimiz beraber başlıyoruz. Allahım 9. ayı bitirip kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.

Canim tesekkur ederim.senin de tedavin hayirli olsun,bu sefer benden onde olacaksin sanirim:)) dedigin gibi hepimiz artik kucagimiza bebeklerimizi alsak da,bebeklerimizle gorussek,super olurdu:)))

kalbimdesin canım nasılsın sesin çıkmıyor merak ettik hadi biran önce toparlanda dön aramıza buralar sensiz sessiz tekrar geçmiş olsun canımmmmmmmmmm

sağol cicibebem bende iki gündür topiğe giremedim bir yanım eksik kaldı çok ağır misafirlerim vardı size vakit ayıramadımama artık buralardayım canım

Evet öyle yadün geceden beri çok keyifsizim ameliayattan sonra bir garip oldum bi umitsizlik çöktü yaramadi anestezi bana galiba en kisa zamanda toparlanayim inşallah

daha çok umutlanmalısın artık yeni bi sayfa açıldı sana baksana bu son tedavimiz olsn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…